Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogini *

Jestem śliczniutka * Nie to co wy ! ! !

Polecane posty

nie rozśmieszaj nas jakąś tam średnią to ma niby wyrażać twoja inteligencje, znam dużo pustych idiotek i lizusek co mają wysoką średnią

Gość król_karol
dopiero wyszedłem spod biurka bo nie mogłem wstać ze śmiechu :):):):):):)

Gość a moj stary
moja stara mowi ze chwile bedziesz miala orgazm, tak sie mocno podniecasz, lechtaczkowy czy pochwowy?

nie rozśmieszaj nas jakąś tam średnią to ma niby wyrażać twoja inteligencje, znam dużo pustych idiotek i lizusek co mają wysoką średnią

Gość tylko uwazaj na wiatry
zebys sie nie połamała....bo jeszcze sie na cos przewrócisz i wybijesz sobie te ''brazowe oczka''...albo wpadniesz w kałuze i pobrudzisz te ''czarne włosy''a po takim upadku beda cie bolały twoje ''70B''

Ja nikomu nie zazdroszcze. Fajne ze masz wszystkoz idealu i twoje zycie jest idealne. Ja mam 1,75 60 kilo + vat heheheh, narzyczonego, skaczylam tylko liceum i glupie studium. Pracuje to tu to tam. Wiele lez, ale i radosci mnie w zyciu spotkalo. Mam ci zazdroscic, ze nie jak niedaj boze noga ci siekiedys powinie to odrazu wyladujesz w psychiatryku z powodu zalamania nerwowego, bo ci cale zycie wszystko wychodzilo a teraz nie. KTO ZA ZYCIA NIE ZAZNAL GORYCZY, TEN W NIEBIE NIE ZAZNA SLODYCZY!!!

Gość Bogini *
ciemnooka to widac ty sie niczego nie nauczylas:P a juz napewno oglady, wspolczuje Ci takiego towarzystwa i takiego wrecz chamowatego slownictwa i nie martw sie o moja sliczna dupcie i pekne cycvuszki ohh ohhh jakie sa cudne;* caluski dla nich i co moze nikt nie jest zazdrosny ? A ty w szczegolnosci. Wiesz ze mam mozg, moze Ty nie masz Moj chlopak nie jets z podstawowki Tylko jest rok ode mnie starszy. biust 75C bedzie bedzie obwisly .. Haha . W ogole. Po ciazy zwlaszcza Po prostu zal mi was waszej zazdrosci buauaahaa

NIE TYLKO wygląd to: - czułość - delikatnosć - dobroć - wdzięk - czystość serca - czystość intencji - wyrozumiałość - pogoda ducha - SAMOKRYTYCYZM i DYSTANS itp. ja oczywiście nie startuję w szranki, bo w zasadzie przy moim 177cm waga 68kg jest przerażająca, lista przyjaciół nie przypomina rolki papieru toaletowego a 5te miejsce na roku w zasadzie się nie liczy (to przecież tylko 300 osób + zaoczni). Jednak dobrze mi z sobą. Nie muszę nikogo judzić i mnie to nie cieszy. Radość czerpię z życia a nie z poniżania innych (z wyjątkiem Idealisty jak jestem przed okresem:P, ale sorry to silniejsze ode mnie). A propos. Znam świetnego kandydata na faceta dla ciebie. Jesteście dla siebie stworzeni. Znajdź na forum człowieka o niku *Idealista*z*marsa albo jakoś tak. To jest super gosć w sam raz dla ciebie. Polecam

Gość a moj stary
co nie piszesz orgazm masz.

HEHEHE a co do 70B ja mam 75E jak ide plaza to faceci wzroku nie moga oderwac. A twoj to poewnie pol nocy szuka twoich walorow.

Szanowna Bogini!Niestety istnieja piekniejsze od Ciebie i co napewno Cię podłamie w przeciwieństwie do Ciebie posiadają ROZUM.

Widzę, że tu dziewczyna się dowartościowuje, tak naprawdę to ma odstające i szeroko rozstawione zęby, które ma zawsze na wierzchu, chociaż by chciała to nie może ich schować. Kiedyś próbowała je \"schować\" na siłę, niestety ząb nie wytrzymał i wypadł i tak do dziś została bez jedynki. W zasadzie to i tak jej to nie przeszkadza bo nie wychodzi z domu, cały czas ma nos przed monitorem, mimo iż nosi szkła jak deńka od butelek- słabo widzi, w podstawówce przezywali ją \"Krecik-pasztecik\", drugi człon ksywki świadczył o jej wadze, zawsze lubiła się obżerać i niestety teraz nosi ciuchy XXXL. Nie ma zwykłego fotela przy biurku, jak reszta społeczeństwa ponieważ jej tłuste dupsko mieści się jedynie na 3-osobowej sofie, która jest oblepiona jej kozami z nosa i resztkami jedzenia. Nie przeszkadza jej to, bo lubi syf, poza tym i tak nie czuje od siebie smrodu, myje się raz na 2 miesiące brudną wodą z zardzewiałych rur. Także musimy zrozumieć to, że chciała się choć przez chwilę poczuć piękną kobietą. Nie obrażajmy jej, pomyślie jakbyście to wy byli na jej miejscu...

Gość .....beznadziejna osoba...
wypierdalac juz z tego tematu 🖐️ huj mnie obchodzi jakas pustaczka i robocik jakich pełno dzisaj dzień hamstwa

Gość Bogini *
jaki orgazm???????? ja jestem DZIEWICA i jeszcze dlugo nia pozostane (chyba)

Bogini napiszesz w końcu coś więcej niż \"jesteście żałośni, miseczka C jest obwisła\" ?? to już wyśmiałam do reszty, zaczełam sie nudzić, zarzuć coś na Twoim poziomie

Gość Bogini *
Ale sie z was usmialam brzydale haha jak ktos pisze " ja tes jestem niczego sobie mam ciemne wlosy jestem wyzsza niz ty i szczupljsza ale nie mam potrzeby pisac tego na forum" lub "ja sie lepiej ucze i sie nie chwale" to nie moge A to moze nie jest ,,wywyzszanie sie,, (same tak to ujmujecie)Po prostu zenada Buhaha! I tak ja jestem ladniejsza od was i jesli mam ochote moge zalozyc 1000 takich watkow. No co wolny kraj buhah. !!!!!! Moze kiedys dam wam fotke zebyscie mogli podziwiac ... jak pieknie jest byc mna ...:)

Gość a moj stary
spadaj tyczko ide spac.

Gość król_karol
Ale to jest prawda z tą psychiką. Osoby potencjalnie silne psychicznie bardzo często nie radzą sobie z porażką. A takie ,,przeciętniaki" które kiedyś przeżyły smak rozczarowania, popłakały cicho w kątku i szły dalej przez życie są silniejsze psychicznie...nie komentuje już tego topiku bo szkoda czasu.

skąd wiesz że jestesmy brzydale skoro nas nie widzisz? doczekamy sie w końcu Twojej fotki? nie zapomnij pokazać nam tych pięknych cycuszków, o ile je dostrzeżemy... ide sie poucze zamiast marnować czas na pustaki

Gość super karolcia
A ja jestem wyzsza niż ty troche grubsza ale chuda i mądrzejsza...!!

Gość .....beznadziejna osoba...
no i bardzo dobrze ja zycze tym ideaom porazek oby jak najwięcje 🖐️

To moze daj nam fote swoja my zaraz cie ocenimy. Wiem, ze sa tu ludzie szczerzy i jesli beda uwazac, ze jestes ladna to i tak napisza. Co ty na to. Czy moze masz wszystkie idealne cechy, ale brak ci odwagi.

Gość jestem sliczny apetyczny
to nie wiesz do czego sluzy lechtaczka dziewico, zajrzyj do encyklopedii i sie naucz co to jest orgazm

Gość Bogini *
ja mam dac zdjecie swoich cycuszkow nawet moj chlopak jeszcze ich nie widzial w calej okazalosci a co dopiero tutaj w przeciwienstwie do innych sie szanuje

Gość tee bogini z koziej wólki
weż sie za naukę bo zaraz starzy wróca i łomot bedzie ostry , zrzygam sie zaraz od tego twojego pierdzenia :O :O już widzę tą pryszczatą gębe przed komputerem... do książek!!!!!!!!!!!!

Gość piękna
O bogini, ja też mam ten problem co ty. Jestem taka piękna, że aż dech zapiera. Mam 171 cm wzrostu, długie włosy i niebieskie oczy. Piękną opaloną skórę i przecudowny biust 75c. Wszyscy mi mówią że jestem najpiękniejsza więc ty nie możesz być piękniejsza ode mnie, bo najpiękniejsza może być tylko jedna. Więc ciebie chyba oszukali. Przykro mi bardzo. Myślę że to cię nie załamie. Masz tylko jedną przewagę nade mną. Otóż ja nie jestem już cnotliwa, trudno mi było zachować cnotę z taką urodą.

Rozłóżmy to na części pierwsze: \"Ale sie z was usmialam brzydale\" - po co nas obrażasz. Jesteśmy wszystkie brzydkie jak jeden mąż, w dodatku tym faktem przejęte glęboko \"\" haha jak ktos pisze \" ja tes jestem niczego sobie mam ciemne wlosy jestem wyzsza niz ty i szczupljsza ale nie mam potrzeby pisac tego na forum\" - sama powiedziałaś to wolny kraj, można pisać co się chce lub \"ja sie lepiej ucze i sie nie chwale\" - bo może ktoś się lepiej uczy i się nie chwali to nie moge - ojej bidulko, czego nie możesz? A to moze nie jest ,,wywyzszanie sie,, - a co to jest??!!! Podaj inna definicję. Napisz co robisz jakimiś ludzkimi słowami i pełnym zdaniem z przydawką i czasownikiem (same tak to ujmujecie) - a jak mamy ująć to inaczej??? Oświeć nas o bogini! Po prostu zenada Buhaha! - acha, no ok I tak ja jestem ladniejsza od was i jesli mam ochote moge zalozyc 1000 takich watkow. - i co ci to da? No co wolny kraj buhah. !!!!!! - no, czasmi niestety Moze kiedys dam wam fotke zebyscie mogli podziwiac ... - daj teraz, co się krępujesz jak pieknie jest byc mna ... - Twój samozachwyt jest kompletny i wszechogarniający, tylko pozazdrościć

Gość Bogini *
wiem co to jest orgazm i wiem co to jest lechtaczka w przyszlosci wybieram sie na medycyne, zazdroszcze jedynie dziewczynie wczesniej ktora pisala ktora ja skonczyla ze srednia 5.0 gratuluje:)

Bogini* idiotek A WIESZ ZE JAK CZYTAM TO CO TY PISZESZ TO SIE USMIECHAM!!!! SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIEKUJE CI ZA TO ZE MNIE ROZBAWILAS!!!!!!! ONANIZUJ SIE DALEJ SWOIMI CYCKAMI!!! P.S. CHAMA TRZEBA TRAKTOWAĆ JAK CHAM BO CHAM NIE ZROZUMIE LUDZKIEJ MOWY!!!!!! DOŁANCZAM SIE DO POZOSTALYCH I WNIOSKUJE O USUNIECIE TOPIKU....MODERN....BIERZ SIE ZA TĄ PUSTACZKE...