Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogini *

Jestem śliczniutka * Nie to co wy ! ! !

Polecane posty

Gość łohohohaha
Też jestem śliczniutka, mam ładną twarz, gęste, naturalnie jasne włosy, 170 cm wzrostu i 51 kg wagi, średnią 5,4 w 3 klasie gimnazjum (matematycznej), poza tym mężczyźni oglądają się za mną na ulicy i niejeden już próbował się ze mną umówić... A jednak nie zadzieram nosa z tego powodu. Jestem normalną dziewczyną i nikogo nie traktuję z góry, więc ludzie odwdzięczają mi się tym samym. I to jest jak najbardziej w porządku :). PS: 70B to takie super cycki? :/ Ja też noszę ten rozmiar... Są zwyczajnie małe.

Gość WYJASNIENIE BOGINI-PRAWDZIWEJ
wirtualnie---------->zgadza sie tylko wiesz tych "wartosciowych" jest coraz mniej:( kiedys tzn jakies 1,5 roku temu bylo tu inaczej... mozna bylo dostac cenne rady nie tylko zdrowotne a teraz mam wrazenie zeby tylko komus cos dowalic wiekszosc pisze i ten toipik jest tego potwierdzeniem

Gość jestes taka mudra
i co tak sie ubawilas , od razu wyczulem ze cos jest nie tak. spierdalaj glupia pizdo.

flustracje;) Mnie też to wkurza. Najgorsze, że to się udziela. Pojawiają się wymysły typu idealista i ludzie się nakręcają. I forum schodzi na psy:( zresztą kiedyś i o2.pl był inny. Teraz same ploty i sensacje. Jaki pan taki kram. Ale jeszcze się zdarzają dobre tematy.

wlasnie same ploty i glupoty pojawily sie pudelki kozaczki i Bog wie co jeszcze:O daltego juz dawno to nie zagladalam ale widac malo sie zmienilo:(

no właśnie :( na erotycznym to już masakra, nie można zadać normalnego pytania :/ dlatego zamieściłam temat na Zdrowiu (o zmęczeniu i czasie wzwodu) a i tak prawie nikt się nie wypowiada, bo pewnie myślą, że to prowokacja albo durny topik na jaja :(

ehhhhhhhh o zdrowie to ja jzu sie boje tu pyatc a o stroj to juz w ogole wszytsko jest "burackie" "tandetne" "bez wyrazu" itp a tak w ogole to wiekszosc jest zakompleksiona :D ciagle to sie pisze

Gość olki
pokaz wkoncu to brzytko gebe

efekt synergii jak się spotykają fajne osoby to nakręcają się in plus u też jest synergia..... :0 ale to tak z pozytywów spotkałam na kafe ostatnio normalnie bratnią duszę. Jestem happy

Gość swiete słowa bogini prawdziwa
zwklaszcza pudelki kozaczki jako glowny autorytet

oj nie wiem :( ale można rzeczywiście spotkać fajnych ludzi... kiedyś w nocy siedziała dziewczyna czuwająca nad chorą świnką, a że ja też mam świnki to się zgadałyśmy :) no i lubię pomagać ludziom z mojego miasta jak mają problem :D

:) właśnie przeglądam dział \"kobieta\" w portalach ale tam samy działy poradnictwa :( z tą świnką- fajnie:)

oj widziałam Ten Twój wpis, ale co Ci opera zawiniła. Niegłupie pytanie, choć mało zajmujące;) Ps. Drugie przeciwskazanie do siedzenia na kafe. Nigdy nawet we wczesnej podstawówce nie robiłam tyle ortografów jak teraz:(

ja nie robię autografów :) przynajmniej się staram :P (i dalej mój temat o wzwodzie porzucony, chlip ;/ )

Buahahha, Bogini, jestes najlepszym przykladem na to, ze wyglad to ie wszystko :D Tak dalej, a wyleczysz wszystkich z kompleksow!

Gość ja juz odczułam na sobie
cudowne uzdrowienie ..........:P