Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Birmi

MÓJ MĄŻ POKONAŁ RAKA!ziarnica złośliwa IIIB

Polecane posty

jestem hm...przygnieciona... Birmi chyba juz wszystko wiesz... nadejdzie lepszy czas... sredecznosci Savan....❤️ Mumeczka...{serce] Endo....wszystko minie....trzymam za Twoja siłe i hart ducha

Ucałowania dla wszystkich, U nas lepiej, może jutro M wyjdzie na kilka dni na przepustke, wczoraj miał przedostanię chemie. Czuje się w miarę Ok. Endo, trzymaj sie, Mumka , mysle ciepło, Birmi, jak pobyt w PL?? napisz cos wiecej... Juna dzięki za wsparcie, pomaga I dla wszystkich innych serdeczności

ufff.. no to juz mi lepiej... jedna iskierka radosci od Savan takiej małej ....ze lepiej ;-) dzieki Savan;-) och juz juz mi troszke przygnieciucha zeszło;-) Endo...❤️ Mumeczko.....Serce ..moj duszek z Wami...choc tyle.. Birmus 😘

juz bym chciala na dobre te hmurzyska rozgonic.. ... moze jaka tęcza ..jakis kolor... czy w tęczy jest zielen?...nawet nie wiem...chyba nie bardzo... ale nic to.niehc bedzie tęcza zieleni spokoju, nadziei w ser-ducha Wasze niech spłynie kroplami rosy - wodą zycia... rowniez dla Madzi, Agatki,.... ❤️

oz w morke jezyka ..bylam kiedys jedna z najlepszych z ortografii rany co sie ze mna dzieje:( ...:-) hmurzyska przez samo -h...czy na starosc mozna miec dysgrafie ???:) a moze to juz Alzheimerek?... no tak to wszystko prze zpiwo wypijane codziennie ze szwagrem.. ()mam w domu rodzinke z drugiego konca Polski bo wyczytalam ze jak sie pije alkohol to sie mozg kurczy! uwazajcie Birmus wiec ostroznie bo Ty wizyt a wizyt masz ... pozdroweczka ...kciukasy za tych co trzeba... serdecznosci dla sił i otuchy..

M w domu, samopoczucie dobre, apetyt mniejszy ale pracujemy nad poprawą. caluje wszystkich , zdrowiejących (ENDO!!!, Agatko!!) i zdrowych.Mumka serdecznosci wielkie dla Ciebie i Twojej rodziny.

pozdroweczka ... goscie wyjechali...teraz wypada sie wyspac... Birmi ;) jak dojedziesz zawitaj.. Savan ❤️ Endo-zdrowia Mumka❤️ Agatko tryzmaj sie Madzia😘

..;-) prikaz respektuje ..i od Birmusi pozdrowionka przekazuje, wszystko u niej Ok i wlasnie bedzie przekraczac granice.. buziole

Jestem :) cala, w jednym duzym kawalku ! ;) smutno jakos... Mumeczka , jestem z Wami caly czas!!!! Endus ..👄❤️...jak mi sie uda zadzwonie do Ciebie!! Junka...mysle ,ze zielen jest wszedzie! w teczy tez!❤️ Savan!!!!no od razu mi lepiej!!!!❤️!!ciesze sie jak nie wqiem ! Anioly czuwaja! a mlodziez gdzie?? sie pytam????he??? Ryjek...ja tu tesknie...:( Lukaszek...jak po wakacjach? wrociles juz? moja wizyta krotka ..intensywna...pozim alkoholu we krwi uzupelniony!;)...wizyta u zebologa, dupologa i innych zaliczona!(loloboga....:O )..u kosmetyczki i fryzjera tez:D a propo dupologa...stal sie cud...NIE MAM NADZERKI!!!...to podobno tym cholernym hormonom...na ktorych za Boga sie nie moglam odchudzic...wrecz przeciwnie heheheh...cycki mialam jak balony(stad ten biust ;) )..eksplodujace...od czasu do czasu...ale bylo warto w takim ukladzie:D:D padam ze zmaczenia...chyba by mi sie jaki urlop przydal...po tych wakacjach...

macham łapka i lece dalej wczoraj caly dzien mnie nie bylo, wrocilam b.poznawo heheh wycieczka.. a teraz lece na kurs i ciagle czasu brak caluski dla wszystkich

jestem, jestem. Ale zmęczona i zabiegana. dzis M mial punkcje ledżwiową, chyba juz ostanią. jest w domu, czuje sie w miare dobrze, cho troche slabszy. W poniedzialaek jak wszystko dobrze pójdzie - ostatnia chemia,czyli w naszym przypadku, pobyt w szpitalu, ale mam nadzieje że nie dluzszy niz dwa-trzy dni. A potem moze w we wrzesniu uda sie pojecjac na jakies wakacje. ale o tym nie chce pisac by nie zapeszyc. Caluski dla wszystkich.

Birmi;-) witaj zza wody;=-) wierze zes umeczona...tak teraz przxydalby sie urlopik od urlopu;-) buziam serdecznie Endo....mam nadzieje ze wszystko idzie ku lepszemu Savan witaj;-) ciepelko posylam,..osatatni chemia no to juz musi byc dobrze masz w sobie sile!;-) Mumeczko....❤️

a teraz lece oddychnac wreszcioe z zalatania;-) spokojnej nocy

dzien dobry...a morze dobry wieczor.. ;) net mi sie dzisiaj zawiesil....:( ale juz dziala! :D Savan❤️ Juna👄 Endo❤️ Mumka❤️ nie ma sily...zalapalam infekcje...mam stope jak balon.. :O...chyba se zapapralam moj swiezutki tatulaz..;)...kurcze mowili ze trzymac pod opatrunkiem kilka dni!..ale co tam...dostalam antybiotyk..bedzie dobrze! m tez sobie zafundowal...znak rownowagi...:) jak otechne...zapodam zdjatko ;) ide spac papap jutro pieke ..rogaliki w ilosciach hurtowych ;)

haaalooo!!! gdzie sa wszyscy??? ja machnelam dzisiaj.. 160 rogalikow...nie wierzylam ,ze tego dokonam...hihiih ..kolezanka musiala zrobic reszte ;) ja i tak musze trochu przydziubac...nie bylo mnie dluuugoooo! Endo...jak tam ..ja czekam na wiesci...❤️ Savan❤️ Junka sie doszkala?❤️ Ryjek❤️ Mumka...❤️ dla Piotrusia👄

Birmi, jak noga i przede wszystkim jak było w PL????? U na raczej spokojnie, M w domu w miarę w dobrej formie, choć troche wymacerowany chemiami w punkcjami. Został jeszcze jeden wlew, w poniedziałek . mam nadzieje ze wyniki bęa dobre i wszystko pójdzie zgodnie z planem. Troche ( delikatnie mowiąc) jestesmy juz zmeczeni,ale może teraz będzie troche spokojnego zycia? Tak bym chcial. Jak sie Twój M czuje?? Caluski dla wszystkich. Endo co z Tobą?? martwimy się, Junka, Ryjek, Muka macham łapka. Ciągle nie umiem wstaiać tych buziem może ktos mi wyjasni po kolei co jak , bo glupia jestem ( ha ha )

Savan :D to dla Ciebiehttp://forum.o2.pl/emotikony.php to jwest cytat z Endo...strona pierwsza ;) Noga lepiej..co tam...jak by to powiedziec ...nie z takimi rzeczami sobie radzilismy ;) moj M szczesliwy...zobaczyl sie z mama... rok temu ...zostawil ja z diagnoza..i przyjechal tutaj...nie widzieli sie z mama i rodzenstwem przez cala chorobe...bylo mu z tym bardzo ciezko...teraz fruwa ! aktualnie czkamy na wezwanie na badania kontrolne...to juz nie dlugo... Savan ...jakem wiedzma mowie Ci ja, ze juz czas na odpoczynek dla Was!..wiec musi nastapic...wszystko z planem i bez komplikacji!!!❤️ teraz juz macham lapka na dobranoc🖐️ przyjeciolka moja ofiarowala mi na urodziny 4 tomy \"Anastazji\"....wredota jedna ;)...wiedziala , ze ksiazce nie odpuszcze!

o Udalo sie, jednak nie jestem taki glupkiem jak myslalam ;) ;-) Puścić oko, figlarnie, nić porozumienia. :D :-D

Endo napisala smska...ze ..cyt: \"juz mi lepiej. Zamykaja mi powoli dogi zolciowe.I obserwuja.W domu bede najwczesniej we wtorek.Buzialki.\" zamykaja drogi zolciowe?matko swieta! Enduniu nie daj sie!!! wszystkie drogi musza byc przejezdne!!! ❤️ ide dalej spac 🖐️

acha Savan ..jak jeszcze raz obrazisz moja blizniaczke od glupkow wyzywajac...to Ci oko podbije! :P

pozdrawaim wszytskich Savan ❤️ trzymam za to byscie faktycznie mogli troszke złapac oddechu, sciskam serdecznie Birmi mam nadzieje ze ta infekcja w nodze nie jest od samego tatuazu , kuruj sie... buziam wszystkich Agatko dzieki za odwiedzenie \') trzymaj sie jestem ..wykonczona dzis buntem nastolatkow:( buu trudno wszystko trzeba przezyc papaptki

...no i sie spoznilam...:( Junka mi uciekla... :( no to se ide...pa....pa... dobrej nocki kochani ;)