Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjsgretz

Czy po microgynonie rosna piersi?

Polecane posty

Gość hjsgretz

Hej! Mam takie pytanie, od niedawna biorę microgynon i jestem ciekawa czy po jakims czasie stosowania tych pigułek istnieje szansa na to, ze urosną mi piersi? Ostatnio sporo schudłam i moje piersi razem ze mną. Wcale mi sie to nie podoba bo jeszcze troche i wskoczę w najmniejsze A A jezeli nie urosną to jakie pigułki na to polecacie? Doradzcie coś proszę bo z takim biustem czuję się jak 12-to latka:(

jak przytyjesz to ci urosną, a po micro masz szansę na to :) a tak szczerze to bierzesz tabsy na porost piersi czy jak?

Gość ja biorę...
Ja biorę te tabletki i tak- po nim rosną piersi. Już po zużyciu pół opakow, poczujesz że są większe.Pozdrawiam :-)

Gość mi po nich urosła...
du*a

Gość hjsgretz
dupcie to ja zawsze miałam sporą i okrągłą i to był mój atut;] i mam nadzieję, ze bardziej juz nie urośnie bo będe wyglądać nieproporcjonalnie ale piersi nic! zero! no to czekam na efekty

Gość hjsgretz
mała-agatkanie nie, biorę je w celach antykoncepcyjnych a wzrost piersi byłby pożądanym skutkiem ubocznym :D

wiem, że zapewne w tych celach je stosujesz, to tylko taki żarcik był ;) a co do biustu 12 latki, to mam kuzynkę właśnie w tym wieku (dokładnie 13 lat od wczoraj)i ona zawsze ze mnie sie śmieje że ja mam małe piersi, a ona takie duże (ja noszę A czasem małe B, a ona duże B ma), a przecież ja po 20 jestem. ale mi mały biust nie przeszkadza, i mojemu partnerowi też więc jest ok.

Gość hjsgretz
mojemu partnerowi też sie podoba mój biust. Ale mnie się marzy mieć w koncu czym wypełnić stanik! Mam kompleksy bo czuję sie przez to bardzo niekobieco. Ale u mnie to rodzinne. Kurde całe życie mam pecha!