Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

orleanska

Kobieta mnie bije czyli wasze ulubione teksty z filmow

Polecane posty

Gość z Rejsu
.... o to chodzi, że ktoś musie zacząć..... urodziłem się w lipcu.... w zasadzie w połowie lipca..... i oczywiście ....odgłos paszczą..... ...głupi kaowiec....

musztarda >>> to jest moj ulubiony!! kocham tez epoke zwlaszcza fragment: o! mleczyk! pewnie ostatni w tej epoce :P

Gość no to ja z Psow
" co ty kurwa wiesz o zabijaniu"

Gość jak chłopaki nie płaczą to
....Psikutas bez s....

bylem u Harego z Tybetu...(...) kark jak mnie napierdalal tak mnie napierdala a na udach dostalem wysypki... sorki za wulgaryzmy ale w nich jest caly urok :D

pan Jarosław Psikutas - panie widzisz pan tam gdzieś \"s\" na końcu?

Oj Kaźmierz! Kot w niewolę trafił! Na sznurku go pasą :)

a masz dziewczyne? jak kazdy... jedne znam dobrze, inne gorzej, z widzenia, inne wcale...

\"Oj Kazmirz! Wicia wierzchem jedzie. - Nie moze byc! Na kocie?\"

z dnia swira: Co ja? Co ja?! syn: Mnie stresujesz. ojciec: Ja cię stresuję kurwa! Uczysz się tego piąty rok! W szkole i na kursach! I wszystko to jak krew w piach! S: Ta! Krew od razu. o: I bo czego to jest odmiana! S: Jak - czego. o: No jakiego słowa. S: No słowa normalnie o: Posiłkowego. S: No. o: Jakiego S: Posiłkowego o: Jakiego posiłkowego: Tu... S: Em? o: Tu bi kurwa. Or not tu bi. O tym też nie słyszałeś? (...)

OK jak chcecie Samych swoich to prosze: Witia wierzchem jedzie! Na kocie???

a tak w ogóle to większość z filmu Ciało - potem była wiewiórka ale jej nie kochałem...

Gość mucha nie siada
....no to se k* polatałam..... człowiek se chce polatać k* , żeby to ten fajnie było.... ale nie da się.... zawsze coś.... zawsze k* coś.... :D a tu calość dla nie wtajemniczonych http://osada.pl/rozrywka/smieszne_filmy/pokaz.php?id=10

a dlaczego on jest w dresie? nie wiem moze biegal? (dla niezorientowanych mowa o nieboszczyku w trumnie:) )

Gość dobre dobre dobre
a dodales cos do tego sosu? no wiesz cos od siebie? nie ale czasem lejemy z kumplem do frytek :P

No i co ty w morde pierdolony bambusie, co ty? W chuja lecisz ze mna, czy sie z wlasnym kutasem na lby zamieniles?! To ja sie wlasnie kurwa pytam co, ze sie z tym tak brandzlujesz?! Wiem, i zalatw to dzisiaj, nie jutro, i nie jeb sie z tym tyle, bo sie pochlastac mozna. No czesc, i trzymaj sie ramy to sie nie posramy. Do it, bo inaczej urwe ci ryja... Dziekuje.

mógłby pan mnie ogolić ? ogolić się chciałem! -byłbym zobowiązany gdyby oan opuścił mój lokal -że co? -wypierd...!!!

Gość pieniądze to nie wszystko
" no jedź, przecie to tak samo jak kumbajn" -juz więcej z pijanym nie jade - co ty gadasz?! fajna jazda była!

...ale ze swoim mózgiem to już chyba nie :)

Ja to proszę Pana mam bardzo dobre połączenia. Wstaje za piętnaście trzecia. Latem to już widno. Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę się wieczorem. Śniadanie jadam na kolacje, to tylko wstaję i wychodzę. Płaszcz nakładam. Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu? Do PKS mam 5 km. O czwartej za 15 jest PKS, nie zdążę, ale i tak mam dobrze, bo jest przepełniony i nie zatrzymuje się. Przystanek idę do mleczarni, to jest godzinka, stamtąd szybko wiozą mnie do Szymanowa. Mleko ma najszybszy transport, inaczej się zsiada. W Szymanowie znoszę banki, łapię WKD, na Ochocie w elektryczny i do stadionu, a potem to już mam z górki. Bo tak: 119, przesiadka w 13, przesiadka w 345 i jestem w robocie i jest za piętnaście siódma. To sobie obiad jem w bufecie. To po fajrancie nie musze zostawać, żeby jeść. Góra, 22:50 jestem z powrotem. Golę się, jem śniadanie i idę spać.

\"Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy was nie zdradzi\"

czy koń mnie słyszy ??? Uwielbiam cytaty z Misia :D