Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

idi

audi a2 czy toyota yaris ?

Polecane posty

Gość mam problemy techniczne...
Jak podoba Ci się A2, czy Vitara, to znaczy, że masz niezły gust motoryzacyjny. Bo w sumie to dobre auta.

nie wiem o co chodzi z tymi amortyzatorami o ktorych piszesz.. czyli w przypadku a2 jest dobrze na polskie drogi (i krawezniki) czy nie?

najbardziej to mi sie podobaja 30letnie garbusy ale jeszcze nie zwariowalam.. ;) i nie gust tylko intuicje!! ha! :)

Gość
garbusy tez fajne , a jeszcze cabriolet w czerwonym kolorze a w srodku kremowe wnetrze , cudo poprostu :)

ej, wiecie co? to ja moze zostane jednak przy tym moim pajero... a za kase ktora chcialam przeznaczyc na nowe bede tankowa jeszcze pare lat mojego smoka.. tylko on juz do matury ma nie daleko ;)

No właśnie. Cayenne to typowy SUV. Szpan, nic więcej. Podobno pierwsze porsche w teren. haha. Wolne żarty... A2 jest jak każde Audi dosyc sztywne. Jest to dobre, bo powoduje, że auto ma bardzo bezpośredni układ jezdny. Jeździ "jak po szynach". Nie trzeba się obawiać kołysania jak się wejdzie szybko w zakręt. Ale jak się wpadnie w dziurę, to wszystko czuć na plecach. A'propos. Jako opcja do A2 był pakiet sportowy. Fotele oferowane w tym pakiecie są twarde jak deska. Dopasowane, ale wygodne. Z moim kolegą często jeździmy jego A3 z pakietem sportowym to wiem, co piszę...

aha, jeszcze tuareg mnie kręci brac go? ; ))))

a ja myslalam ze jest odwrotnie-ze jak jest \'twardy\' to sie szybciej rozsypie po wjechaniu w dziure

twardy=sztywny

Gość
ja mam lekcje jazdy w A6 :classic_cool: czasami jak za duzo gazu dodam na autostradzie to lece :)

Tak Touareg.. Ale od razu tego z silnikiem W12 6.0... Pali według danych fabrycznych prawie 25 l/100 km ... spoko.

bylam na 3ch zlotach garbatych aniolkow... czulam sie jak naćpana z rozkoszy :)

no co Ty? to chyba tyle co autobus??? chyba jednak nie wezme ;(

Gość
wyobrazam sobie :)

tak szczerze mowiac to chyba podswiadomie chcialam a2 bo jest wlasnie taki... garbaty

Garbusów raczej nie lubię... Chyba że mają znaczek 911 z tyłu i napis "Porsche"

serio, jak wariatka.. orgazmiczna przyjemnosc, sorry ale tak wlasnie bylo.. mam 80 mini garbusow-modeli i inne bzdety w ten desen : )

no wiesz co?? profanacja!!! ale rzeczywiscie, Ferdek P.odwalil kawal dobraj roboty ; )

każdy ma swój gust... A2 - fajne Auto. Wielu facetów będzie Ci zazdrościć, że masz takie oryginalne Audi.

Widzę, że mam przyjemność z kobietą, która dla odmiany orientuje się w temacie... jestem miło zaskoczony. Przeważnie jak się pyta kobiety jakie auto lubi najbardziej, odpowiada : "czerwone" albo "różowe"... :)

Właściwie wszystko już zostało powiedziane. To auta podobnie niezawodne, wybór jest jedynie w kwestii wyglądu, ceny i prestiżu :) Wadą i jednocześnie zaletą Audi jest aluminium, którego wyklepanie w razie stłuczki jest b. kosztowne, ale z drugiej strony powoduje, że to autko waży sporo mniej niż konkurenci, co daje się odczuć w mniejszym spalaniu i lepszych przyspieszeniach przy podobnych silnikach. mam problemy techniczne... ---> z jednym się nie zgodzę: od wielu lat (właściwie od zawsze) w niemieckich raportach dot. usterkowości we wszystkich kategoriach wiekowych w pierwszej piątce najmniej awaryjnych aut są 2-3 Toyoty! :) Wobec czego trudno się z Tobą zgodzić, że Niemcy promują swoje auta, a japończyki są niedoceniane.

wielbiciel 70B - masz rację co do raportu. Że przez wiele lat nr.1 była Toyota, Subaru itd. ALE zauważyłem, że w momencie, gdy te raporty stały się bardziej popularne stały się również bardziej komercyjne. Nie wiem, ile w tym prawdy. Po prostu mam jakąś tam swoją teorie spiskową na ten temat. Mogę się mylić. natomiast niezaprzeczalne jest, że te raporty odnoszą się do niemieckich warunków... niestety. U nas są mniej miarodajne, ze względu np. na powypadkową przeszłość wielu aut zza Odry...

oj to miło że tak mnie postrzegasz ale to calkowicie mija sie z faktami.. jestem postrzelona artystka i \'z definicji\' nie mam prawa wiedziec o co chodzi w takich powaznych sprawach jak auta.. a wlasnie -czy sa rozowe audi ; )))

podsumowujac: kupuje audi i nie daje sie stuknac ;)

jeszcze tylko cichutko spytam jak sie ma audi a2 do renault megane, ten mały-kanciasty ?

wielbiciel -dasz radę ; )p