Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie bardzo

test owolucyjny!!!!!!!!!!

Polecane posty

wie ktos??????????

a dzieki to znaczy ze nadal musze robić te testy ,wynika z tego ze owolucja jest tuz tuz

Gość olla staraczka
uważam że nie masz owolucji ja staram sie już 3 lata i brak mam też jednej kreseczki-przykro mi

To ze test jest pozytywny ( ten nie jest) nie oznacza, ze owu napewno wystapi. Ja jestem zywym przykladem. Test na poczatku taki jak ten na zdjeciu, za kilka dni bardzo ciemne dwie krechy. Czyli owu...A jednak nie bo jestem juz 3 tyg. po domniemanej owulce ( byl tez wzrost tempk i sluz) a @ brak, testy ciazowe tez negatywne. Jedyne wytlumaczenie - cos owu zatrzymalo. Tylko co? A ty rob testy dalej, moze za kilka dni bedzie owu...

aha hmmmmmmmmm to możliwe że jestem bezpłodna w takim razie ,ale widać przecież tą druga kreseczke to ja juz nie rozumiem

Gość dzaga...
niestety nie moge ci pomuc ale powinnas tam znalesc szczegoły i co to znaczy ja niestety nie wchodze na takie strony...trzymaj sie ....

zastanawiam sie bardzo - a skad wniosek, ze bezplodna? Ja miewam owulacje i po 20 dniu cyklu, ktory masz dzien cyklu i ktory dzien codziennego testu - ze tak wyrokujesz? Poza tym kobieta ma prawo do 1-2 cykli bezowulacyjnych w roku.

Gość fallon
powiedzcie mi kiedy wg testu jest owu - czy gdy pojawią się krechy czy one sygnalizują jej nadejście?

mam długie cykle zazwyczaj 32 dniowe jednak w miarę regularne,więc dziś to mój 16 dzień cyklu.Nie wiem ale dużo daje mi do zastanowienia że pokazuje się ta druga kreseczka ,dopiero to mój drugi miesiąc starania za pierwszym razem się nie udało:-o

ferry...........mam nadzieje że to prawda

owulacja powinna wystąpić na 12 do 36 godzin od dodatniego testu owulacyjnego

Test jest NEGATYWNY.Pozytywny jest TYLKO jeśli obie kreski są takie same będż ta niższa (testowa) nawet mocniejsza od wyższej (kontrolnej).U Ciebie w cyklu 32dniowym owulacja może być nawet w 22 dniu cyklu.

ngLka..... to dalej trzeba testować ,dziękuje ci bardzo !!!!!!!!!

Gość boska czikita
test OWULACYJNY

Dziewczyno, nie chodziło mi o to, czy test jest na pozytywny, czy negatywny :D OWULACJA, a nie \"owolucja\". ale życzę powodzenia :)

Gość beata z rzeszowa
moim zdaniem za 2-4 dni będziesz miała owulacje,gdyż jak na fotce masz już widać słabą kreskę więc jest stęzenie hormonu według mnie powionnaś za te 2-4 dni intensywnie się przytulać