Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nissana

na ile przed porodem opuszcza sie brzuch?

Polecane posty

mam pytanko. jestem w 33tc wczoraj mialam robione usg i dr powiedziala mi ze dziecko ma nisko głowke i mam na siebie uwazac jesli chce donosic ciaze. w opisie napisala ze glowka nad wchodem. wogole zauwazylam ze brzuszek sie opuscil. denerwuje sie ze to troche za wczesnie i ze moge urodzic wczesniej.

Jeśli będziesz przestrzegała zaleceń lekarza powinnaś dotrzymać. Na pewno nie możesz się stresować!!!! myśl pozytywnie i nawet nie dopuszczaj do siebie czarnych myśli. Ja wciąż myślałam o tym, że mam brzuch za nisko no i bach - urodziłam w 27 tc. Po urodzeniu się moich Bliźniaków - pomimo Ich fatalnego stanu (zwłaszcza Syna) za nic w świecie nie dopuszczałam do siebie złych myśli, odganiałam jak mogłam, myślałam tylko pozytywnie (choć łez wylałam morze, albo i ocean) i............dziś moje Dzieci mają pół roczku i dowiedziałam się właśnie, że Ich rozwój przebiega rewelacyjnie! opanowały już umiejętności dzieci 5-6 m-cznych, i tylko wymagają krótkiej i w nieznacznym stopniu rehabilitacji:). Widzisz, co potrafi zdziałać pozytywne myślenie????:) Trzymaj nogi razem !!!!!!!!!! Powodzenia !!!!!!!!!

mi wogole brzuch nie opadl gin z polozna tez nie zauwazyli roznicy ja takze nie czulam zadnej zmiany... w 35 mialam rozwarcie i skrocona szyjke, urodzilam w 37 tyg

mi brzuch opadł w jakimś 34 tygodniu- lekarz cały czas uważał że urodzę wcześniej- kazal leżeć i brać 4x nospe.....teraz jestem 4 dzień po terminie ;)

dzisiaj w nocy moj dzidzius mial czkawke to te drgania odczuwalam naprawde nisko, bardzo nisko

w pierwszej ciazy brzuszek sie opuscil w 34tc urodzilam w 39tygodniu ale ze mialam skurcze to bralam spasmophen i nospe teraz brzuch sie opuscil juz w 31tyg ale od 28tc jade na spasmophenie i nospie forte 3razy dziennie. mam zalecenie duzo leniuchowac takze leze i malo laze tak na wszelki wypadek. przestrzegaj zalecen lekarskich a bedzie dobrze. grunt zebys do 37tc dochodzila wtedy dziecko juz rodzone w terminie praktycznie :) powodzenia