Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanessaa

dzis przezylam szok

Polecane posty

Gość vanessaa

rano sie dowiedzialam, ze celem kobiety jest znalezienie meza, i rodzenie dzieci.ze powinnam juz wychodzic za maz, bo inaczej nic nie osiagne.i ze nie mozna mieszkac samej, tylko od mamusi sie wyprowadzac do meza.szok, kurwa szok!! moja babcia z mama mi taki wyklad daly:O babcia jeszcze rozumiem, nie w tych czasach zyla itp. ale mama? kobieta z wyzszym wyksztalceniem? dodam, ze mam 21 lat, jestem jedna z najlepszych studentek na roku, jestem ladna i zdolna, mam faceta, ale nie mam ochoty jeszcze na zaden slub, moze za kilka lat.i chce sie wyprowadzic i mieszkac sama, ewnetualnie z kolezanka jakas:O

Gość vanessaa
myslalam ze takie poglady to jacys ludzie z nizszych sfer maja:O ale ja jestem z wyksztalconej rodziny, wszyscy z wyzszym wyksztalceniem, wszyscy moi kuzyni i kuzynki powyprowadzali sie z domow, mieszkaja z kolegami czy kolezankami albo partnerami i nikt nie bral slubu w takim wieku, oporocz jednej kuzynki co wpadla:O

Gość lakze
wykształcenie nie swiadczy o pogladach.

Gość vanessaa
wszyscy jesteśmy wyksztalceni,elokwentni,zaradni trudy zycia znosimy z powaga i gracja nie rozumiem moich bliskich

Gość vanessaa
no na pewno:) ale nie taki:O nie wiedzialam, ze pod jednym dachem z takimi zacofanymi ludzmi zyje:O

Gość lakze
``jestem ladna i zdolna, `` i to tez pojecie wzgledne.DLa ciebie moze i jestes ladna ,ale dla mnie niekoniecznie.DAj fotke to ocenimy.

Gość vanessaa
uwierz,wszyscy w rodzinie jesteśmy ladni:) bez wyjatkow

Gość vanessaa
nie mam fotek, zreszta to czy jestem ladna czy nie to ma akurat tu najmniejsze znaczenie.nie jestem jakas potwora, ze musze sie trzymac pierwszego lepszego faceta, ktory na mnie zwroci uwage, bo nikogo juz potem moge nie znalesc, o to mi chodzi:O

Gość lakze
jezeli ktos mowi ze jest ladny to z reguly nie jest.

Gość andziax
ojej olej co mowia mama i babcia, to takie stereotypowe. w ogole nie zwracaj uwagi na to jesli ktos Ci mowi jak masz zyc, bo to Twoje zycie! wiec nie denerwuj sie z tego powodu, bo starszym pokoleniom nie miesci sie w glowie ze kobieta moze zyc teraz po swojemu i byc szczesliwa:)

Gość vanessaa
regula u mnie w rodzinie jest to ze jestesmy madrzy bystrzy spostrzegawczy zdolni i ukierunkowani na piekno

Gość andziax
a co tu ma do tego czy jest ladna/ brzydka madra/glupia i tak ma prawo zyc jak jej sie podoba i z kim jej sie podoba, na pewno sensem zycia nie jest szukanie meza na sile.

Gość lakze
madrzy ok.Z pieknem bym jednak nie przesadzał.Ładna to jest jessica alba ,a nie ty.Ty jestes przecietna .TAk mi sie wydaje przynajmniej

no to nie bedzie glupich podszywow wiecej:) mysle, ze nie po to sie ucze, zdobywam wyksztalcenie, zeby siedziec w domu i gotowac mezowi zupy i byc kura domowa.to po jaka cholere mi studia i matura? moglam zaraz po gimnazjum wyjsc za maz, rodzic dzieci i gotowac zupy.na pewno bylabym szczesliwa i spelniona:O

a skad mozesz wiedziec jaka ja jestem? jak abla to mam fiugre:) a zreszta co to ma za znaczenie, czy ladna czy nie? dla jednych ladna dla innych nie, ale to mozesz ocenic jak bys mnie widzial.no chyba ze po stylu wypowiedzi oceniasz urode:O

Gość lakze
no i masz racje.To sprawa twoja kiedy masz miec dzieci i czy wogole je chcesz ,a nie innych.

Gość lakze
nie chcesz dzieci to nie .

nie chce.na pewno przez najblizsze 5-7 lat.potem sie okaze, jestem mloda,na razie wole inne atrakcje niz pieluchy:O

Gość lakze
ja skonczylem studia i nie mam dziewczyny ,bo wybralem samotnosc.To moje zycie

Gość Nie każdy człowiek ...
wyksztalcony jest inteligentny ..., a poza tym to jak widzę masz manię wyższości i nie wiem dlaczego, przeciez w zyciu jeszcze nic nie osiągnęłaś ... :( Jeżeli masz, aż tak duże mniemanie o sobie to radzę spójrz w kosmos :) PS Polecam tobie SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY jako lekture obowiązkową.

jesli ci dobrze i to byla twoja decyzja to o co chodzi? poza tym ja nie jestem samotna mam chlopaka od 2 lat i bardzo mozeliwe, ze wyjde za niego za maz, ale nie teraz? co najmniej 3 lata jeszcze:)

Gość Nie wiem czy ..............
jestes potwora czy nie, ale wiem na pewno, że masz móżdżek zamiast mózgu i współczuje

Gość przecież to ewidentna prowokac
ja albo laska jest kompletną idiotką:O

Gość Co za smieszny bełkot
GŁUPIEJ MAŁOLATY, weź idiotko książkę do ręki i spadaj na drzewo ... Jak to jest , że głupich nie sieją a ciągle są ?

Gość dffd
jak masz 21 lat, to juz stara dupa jestes, juz powinnac wnukow miec :D

tak, jasne, moze na emeryture juz mam isc:O zaraz zaloze topik, ze mam 21 lat i chce wyjsc za maz, zaraz beda wpisy, ze glupia gowniara chce za maz wyjsc,a nawet suddiow nie ma ani kasy:O nie bede dyskutowac z glupkami:O

Gość lakze
rob co chcesz ,to twoje zycie.Nikogo to nie obchodzi.