Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hellenkaa

JAK POTRAKTOAC TESCIOW po urodzeniu dziecka?

Polecane posty

Gość hellenkaa

jestem nie mile widziana u tesciow, nie odzywamy sie do siebie, oj maz tez jak postapic po urodzeniu dziecka? mieszkamy 2000 km od nich a granica

Gość haalinkaa
podnodze i prosze o podpowiedz

Napiszcie razm list,że zostali dziadkami i dołączcie zdjęcie potomka.To wy macie problem a nie dziecko.Ono bedzie potrzebować dziadków nawet jeżeli mieszkają daleko.Od nich zależy jak się zachowają i co z tym \"fantem\"zrobią.Powodzenia.

Gość hellenkaa
Czy nie uwazacie ze wnuki sa prezentem dla dziadkow? ale nie kazdy na nie zasluguje

Gość hahahahaa
jak bede miala wrednych tesciow to nie urodze im dziecka :P:P:P:O

Gość a ja jestem do niczego
dzieci są ludźmi, które masz porządnie wychować, nie prezentem, ani niczyją własnością.

Gość hellenkaa
wychowac to przede wszystkim, ale rozmawiamy o relacjach z tesciami

Gość ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaa
Tak jak powyżej, Twoje relacje zchodzą na dalszy plan, wg mnie list ze zdjęciem

Gość a co ma dziecko
do tego ,że ty nie potrafisz dogadac sie z teściami............Ta niechęć teściów do ciebie wzięła sie z powietrza.........?

Gość nianiaania
Hmm.. Piszesz że Ty i Twój mąż nie jesteście mile widziani u teśców,zastanawiam się jak długo taki stan sie utrzymuje,ale jeśli długo to nie wróże nic dobrego z takiego scalania rodziny narodzinami dziecka.Oczywiście powiadomcie ich ze zostali dziadkami,poczekajcie na reakcję,reszta wyjdzie "praniu".

Gość nianiaania
Z tego co pisze autorka ,jasno wynika że teściowie także z własnym synem nie mają poprawnych relacji.Co z nich za rodzice,jakimi będą dziadkami???

...zalezy jaki masz charakter ...jesli olewasz to olej do konca i nic nie piszcie ani nie mowicie...jesli jednak masz mniej silny charakter potraktuj to jako zawiadomienie...tak jak poprzednik pisal...krotki zwiezly liscik i zdjecie maluszka nic wiecej...ewentualnie dla faktu mozesz ich zaprosic...a do nich juz nalezy co zrobia z tym fantem...

Gość haalinkaa
jezeli matka potrafi sie nie odzywac do syna rok czasu i p roku przesyla mu na imieniny w liscie skorzane rekawiczki z podpisem "kochamy cie" , i potem nadal sie nie odzywa to co byscie pomysleli? czy takie zachowanie to jest normalne? czy to jest dobra matka? czy bedzie dobra babcią ? ps. w podreczniku dobrego wychowania jest napisane ze butow skarpet i rekawic sie nie daje w prezencie. Widocznie .....hmmm, a szkoda pisac!

Gość hellenkaa
bo nie zaakceptowala mnie w tym zwiazku, a syn sie postawil,

Gość gość
eOHxH91cHaiEMyEMZfERkQJb