Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika85

Kocham resztkami bezsensownej milosci - pomozcie

Polecane posty

Gość lady in orange
podjęłas decyzję wiec sie jej trzymj. Robisz to dla swojego dobra :) Uwierz, tak będzie lepiej - myśl o sobie... Ta znajomośc Cię unieszczęśliwia... a zasługujesz na coś więcej, niż użeranie się z facetem z chwiejnymi uczuciami. 3maj się :) Pozdrawiam

no wlasnie staram sie jakos trzymac i postepowac wg waszych rad ale ciezko jest... ostatnie dwa dni zeby nie myslec o tym wszystkim dalam sobie wycisk na basenie.... staram sie tak czas planowac zeby po pracy tylko wpasc do domu i cos robic. Teraz weekend na uczelni wiec powinno byc dobrze powinnam nie myslec o problemach.

MIka CO tu gadać. Przeczytaj sobie książkę: \"Nie zależy mu na tobie.KOniec złudzeń\". Tam jest sporo na Twój temat. Nie mam pojęcia,czego ty chcesz od tego gościa. Zresztą \"gościa\".To niedojrzały dzieciak.Chyba ,że lubisz niedojrzałych dzieciaków i jesteś masochistką. Pzrestań :dzwonić do \"niej\", słuchać \"jego\", tłumaczyć itd. Wreszcie walnij pięcią w stół i spytaj,czy chce być na 100% z Tobą.jeśli nie-daj mu odejść.Ale od razu. Nie wiem,ajk zgadzasz się,że on śpi raz z Tobą raz z nią. Lubisz trójkąty?Myślisz,że tak mało jesteś warta, że nie zasługujesz na faceta tylko dla siebie? Przeczytaj tę książkę. Od razu, dziś.

kiwii zrobilam tak i staram sie tego trzymac, choc to trudne.... zaciskam zeby i to co czuje trzymam w sobie... nie pozwole na to zeby kiedykolwiek dowiedzial sie co czuje... teraz moje uczucia to moja sprawa... nie pozwole zeby jeszcze zobaczyl moje lzy... staram sie byc chlodna i niedostepna... teraz mam sie liczyc tylko ja !!!!

kiwii mozesz mi cos wiecej napisac o tej ksiazke bo jeszcze nigdzie nie spotkalam sie z tym tytulem

Gość halooo
mika 85 cieszy mnie to, ze tak podchodzisz do sprawy. Prawidłowo, że organizujesz sobie czas tak zeby nie siedziec i nie myslec. Wadomo cięzko jest, ale powoli zaczniesz odkrywac zycie na nowo i bedziesz cieszyc sie kazdym nastepnym dniem :) Jak widzisz cały czas jestesmy wszystkie z Toba. trzymaj sie

Gość halooo
mika 85 trzymasz sie ??? Jakos tak czasem pomysle o Tobie i ciekawa jestem co tam u Ciebie. Mam nadzieje, że dajesz rade :)

U mnie nic nowego.... staram sie skupic na szkole i sesji...pozatym cisza... nie rozmawiam z nm nie kontaktuje sie staram sie byc twarda

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin