Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiennnka

byłam u fryzjerki i mnie zwyobrażała

Polecane posty

Gość gosiennnka

stare złośliwe babsko,myśli,ze po młodej dziewczynie to można sobie bezkarnie jeździć i robić jej przykrość.no,tak...młodzi uczuć nie mają....

Gość czyżbyś była w jednym z
wrocławskich salonów?:D

Gość gosiennnka
nie w krakowie....a co?tam też takie jędze z nożycami?

Gość czyżbyś była w jednym z
no, jest taki jeden salon, gdzie pani szefowa potrafi zjebać klienta:O ale jak widzę nie tylko we Wrocławiu... współczucia w każdym raziei nie łaź tam więcej po prostu:) aha, i nie zapomnij napisać gdzie to było by inni omijali tego fryzjera szerokim łukiem:D

Gość fgfg
a gdzie we wroclawiu ten ekstra salon jest?... ;)

Gość wrotkarka z supermarketu
Laski, ale co , wy sie tak dajecie ? Co one wam mówia ? Zreszta nieważne - wy jestescie klientkami , a ona tam jest od tego, zeby robic fryzury i inkasowac. Co ona w ogóle ma do obrazania ? Wtedy sie otwiera buzie i mówi "czy pani źle w tej pracy ? Pomoge pani - zaraz sie rozmówię z kierownikiem i uwolni pania od tego niewdziecznego obowiazku - na zawsze". Albo powiedzieć "jutro wybieram się do gazety i tam juz dokladnie opiszę , jak pani ładnie traktuje klientów". Nie dajcie się zahukac, przeciez jestescie klientami jak każdy inny

Gość tez jestem ciekawa co
mówią. Ja zmieniam salon jak panie nie są miłe albo nie delikatne. Fryzjer jest co pare metrów.

Gość kubałaP
NO coz przykro mi ze moje kolezanki po fachu nie potrafia podejsc do klijenta tak jak powinny.Mam nadzieje ze takich "fryzjerow" nie ma za duzo na swiecie !!! Fryzjer jest dla ludzi.Idziemy do salonu by odpoczac,wygadac sie poszukac porady, spokoju spopgladamy w lustro i chcemy sie widziec piekniejszymi!!!Nie odpusciłabym takiej kobiecie ktora obraziła by mnie lub tylko powiedziała cos niestosownego bez przeprosinnnn zastanowmy sie kto w tym układzie jest dla kogo....