Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jak to w końcu jest

Zawsze mi się wydawało, że matki z małymi dziećmi mają pierwszeństwo....

Polecane posty

Gość gość
Misio - nie kłamię, nie zmusiłam też nikogo do wystawienia L4. Nie mierz ludzi swoją miarą. L4 należało się mojemu mężowi - i dostawał je od ręki na każdej kontroli u ortopedy. Nigdy też - - jak pisałam wcześniej - nie był przez ZUS kontrolowany. Gdyby ortopeda nie mógł wystawiać L4 - ZUS nie odmówiłby sobie przyjemności skontrolowania.

Gość gość
"Twierdzenie o niemożności wystawienia L4 przez ortopedę potwierdził kolejny ortopeda, który w tym roku mnie badał. Wystawił tylko skierowanie na rehabilitację." x Nie wystawił Ci dlatego, że wie jak kombinujesz. I tak naprawdę Ci się L4 nie należy. A wystawiając takiemu kombinatorowi jak Ty - mógłby mieć same problemy. Bo Tobie się NIC NIE NALEŻY!!! Paniał to chłopczyk?

Gość gość
Baron - raz jeszcze dziękuję. Faktycznie nie ma sensu na dyskusje z trollem. Żałuję, że dałam się sprowokować. Ale temat endoprotez jest mi bardzo bliski. Wiem, jak to wygląda. I wiem, jak należy postępować. Cóż - człek się na błędach uczy :) Miłego dnia Ci Baronie życzę :)

Mi ortopeda odmówił L4 KILKAKROTNIE. X Przez pewien czas, gdy zupełnie nie mogłem chodzić, wystawiała mi L4 lekarz neurolog, twierdząc, ze i tak nie ma prawa tego robić. x Po trzech miesiącach ZUS wezwał mnie na kontrolę. Orzeczniczkę przestraszył mój stan. Dała mi swój nr telefonu i zaproponowała, ze zaraz po nowym roku mam do niej zadzwonić i załatwi mi rehabilitację finansowaną przez ZUS. Do zasadności L4 nie miała żadnych wątpliwości. Tydzień później nie dostałem już L4 od neurologa, bo jakaś urzędniczka ZUS przysłała jej pismo, w którym informowała, że w przypadku wystawienia mi jeszcze jednego L4, będzie musiała OSOBIŚCIE stawić się w ZUS i UDOWODNIĆ, że jestem chory. x Od tego czasu "jestem zdrowy". x Ludzi mierzę miarą, którą widzę.

>>Nie wystawił Ci dlatego, że wie jak kombinujesz. I tak naprawdę Ci się L4 nie należy. A wystawiając takiemu kombinatorowi jak Ty - mógłby mieć same problemy. Bo Tobie się NIC NIE NALEŻY!!! Paniał to chłopczyk?<<< x Poniał to, ze ortopeda dał mi skierowanie na rehabilitację, skierowanie na pas na kręgosłup i zabronił siedzieć albo chodzić, więcej niż 2...3 godziny na dobę. x Rzeczywiście w tym kraju, normalnym ludziom, nie należy się nic.

Gość gość_Edek
Normalnym się należy. I normalni otrzymują.

>>>Baron - raz jeszcze dziękuję. Faktycznie nie ma sensu na dyskusje z trollem. Żałuję, że dałam się sprowokować. Ale temat endoprotez jest mi bardzo bliski. Wiem, jak to wygląda. I wiem, jak należy postępować. Cóż - człek się na błędach uczy Miłego dnia Ci Baronie życzę <<< x To ucz się na własnych błędach i od cierpiących ludzi ODPIERD_L się ! ! ! Myślisz głupia k_rwo, że gdybym mógł funkcjonować, to leżałbym teraz i z idiotami dyskutował ? Teraz ja dałem się sprowokować pieprzonemu trollowi.

@ gość dziś Baron - raz jeszcze dziękuję. Faktycznie nie ma sensu na dyskusje z trollem. Żałuję, że dałam się sprowokować. Ale temat endoprotez jest mi bardzo bliski. Wiem, jak to wygląda. I wiem, jak należy postępować. Cóż - człek się na błędach uczy  Miłego dnia Ci Baronie życzę  x Dziekuje, rowniez zycze milego dnia :) Nie przejmuj sie misiem, bo w jego wypocinach nie ma ani slowa prawdy!

Gość gość
Baronie - spojrzałam na kilkanaście jego wpisów. I masz rację. To zwykły ściemniacz. I może nawet nie troll. A faktycznie człowiek z problemami. Problemami natury psychicznej. Bo mitomaństwo jest chorobą psychiczną.

Gość gość_Edek
"Myślisz głupia k_rwo" xxx Miso - nie wzywaj imienia swojej matki na daremno!

@ gość dziś Baronie - spojrzałam na kilkanaście jego wpisów. I masz rację. To zwykły ściemniacz. I może nawet nie troll. A faktycznie człowiek z problemami. Problemami natury psychicznej. Bo mitomaństwo jest chorobą psychiczną. x Tylko patrzeć, jak misio-debilisio oskarży mnie, że się wylogowałem i z gościa sobie to napisałem :D misio-debilisio to jest ściemniacz i to w dodatku naiwnie głupi. Najśmieszniejsze, że wykłóca się z osobami, które mają konkretną wiedzę na dany temat. To aż żenujące. Twój mąż ma np. pewne schorzenie więc Ty znasz problem. I co? Nic. Dla misia Twoja wiedza jest nie ważna. Jeśli nie potwierdzasz jego teorii to Cię nazwie kłamcą. Tak samo próbował zagadywać otuloną_snem. Facet, który nigdy nie był w Libii, nie spędził tam nawet godziny, wykłócał się z kimś, kto tam spędził 7 lat. Zarzucanie kłamstwa to jego metoda. On tak właśnie robi. Albo przyznajesz misiowi rację albo zostajesz nazwany kłamcą. Ile ja już dostałem od niego "łżących psów", to chyba by nie zliczył.

@ misio1 dziś Myślisz głupia k_rwo, że gdybym mógł funkcjonować, to leżałbym teraz i z idiotami dyskutował ? x O, misio najwyraźniej piertolnął dyktę z gwinta :D Swoją drogą misiu to ładny poziom kultury zaprezentowałeś. Tak się odzywać do kobiety? Jesteś zerem. Moralnym dnem. Robakiem którego się powinno zadeptać. Wróć. Robaki są pożyteczne, bo użyźniają glebę. A ty w czym niby jesteś pożyteczny? W niczym. Jesteś zwykłą wszą na tym forum, tfu!... Spiertalaj stąd i nigdy nie wracaj, tfu!...

Gość gość
Baronie - ależ odpuść, jak i ja odpuściłam ;) Szkoda klawiatury na niego. To chory człowiek. Można mu jedynie współczuć. Ale spodobał mi się tekst Edka - coby misio nie wzywał imienia matki swej na daremno ;)

Teraz nie mam już wątpliwości, że w pełni należy Ci się miano głupiej k_rwy, trollującej w tym temacie. x Z poziomu inteligencji i moralności, bardzo Pancernego Barana przypominasz.

Gość gość_Edek
I znowu swoją matkę przywołujesz.

@ gość dziś Baronie - ależ odpuść, jak i ja odpuściłam oczko.gif Szkoda klawiatury na niego. To chory człowiek. Można mu jedynie współczuć. Ale spodobał mi się tekst Edka - coby misio nie wzywał imienia matki swej na daremno oczko.gif x Dokładnie. Poziom tego żałosnego doopka jest poniżej poziomu pantofelka.

Gość gość
misiek został wysrany nie urodzony

Gość gość
Baronie - te jego wpisy są próbą dowartościowania się. Misio nie zaznał nic pozytywnego w życiu. On inaczej nie umie podnieść własnej wartości. Kozak w necie - pisda w świecie. Taka prawda.

Gość gość
A ja wam powiem ze ci wszyscy roszczeniowi 'chami i egoisci' s ą własnie produktem wychowawczym takich szczekających i rozczeniowych matek które twierdzą, że 'dziecko słania sie na nogach i nie da mu się wytłumaczyć iż ma czekać'. Otóz kochane mamusie, da się! Pamietam jak jako dziecko zawsze wizyta u lerza wiązała sie z przynajmniej 1,5h oczekiwaniem w kolejce w czasach bez numerków i wizyt na ustaloną godzine. Pamietam, jak słaniałam się na nogach i mimo wysokiej goraczki (mam zabierała mnie do lekarza kiedy sytuacja była juz naprawde podbramokowa) czekałam grzecznie w kolejce i nikt nie musiał mi niczego tlumaczyc. to był fakt, do lekarza nikt nie przychodzi w celach rekreacyjnych, kazdy cierpi i kazdy czeka. Pamietam, jak kilkanascie lat pozniej na poczatku lat 2000, mama tak samo czekała w kolejce ze mną i moim niemowlecym bratem i nigdy, przenigdy nie przyszło jej do głowy zeby wpychac sie w kolejke argumentując to 2 oczekujących dzieci! Dodam ze moja mama była i jest osobą pracującą i sama czesto musiała zwalniac sie z pracy zeby zabrac któres z nas do lekarza. Efektem tego, jest iz teraz w dorosłym zyciu nie wyzywam nikogo od egoistów i nie mam rozczeniowej postawy. zazwyczaj nie przepuszczam nikogo bez powodu, ale nie irytuję się też, jak widze ze ktoś jest naprawde w barzo złym stanie, zielony na twarzy i poprostu nie wytrzyma. Jeden jedyny raz miałam sytuacje w zyciu, ze rozpłakałam się, kiedy 2 matki z niemowlakiem wbiły mi sie w kolejke na pobieranie krwi, a byłam juz prawie dorosłą osobą (17lat). Pamietam bardzo dokładnie iż mimo rozwolnienia, wymiotów i 39 stopniowej goraczki, ledwo co siedząc na krzesle czekałam grzecznie prawie godz, a tu pani mama przychodzi i własnie wali takim tekstem ze dziecko nie jadło i płacze i ona wchodzi pierwsza. Ja serio rozumiem, ze dziecko płacze i moze byc to uciązliwe, ale kurcze z głodu nie umrze, a taka matka tez powinna miec troche wyobrazni i przyjac do wiadomosci ze nastolatka siedzaca na korytarzu wcale nie musi miec wiecej sily i determinacji i tez moze sie koszmarnie zle czuc. Puenta jest taka, ze nie warto debatowac 'kto ma pierwszenstwo, a kto jest egoistą'. O ile łatwiesze byłoby zycie gdyby kazy wykazał sie odrobną wyobrazni i zrozumienia i nie patrzył wyłacznie na czubek swojego nosa i swoje domniemane przywileje.

@ gość dziś Baronie - te jego wpisy są próbą dowartościowania się. Misio nie zaznał nic pozytywnego w życiu. On inaczej nie umie podnieść własnej wartości. Kozak w necie - pisda w świecie. Taka prawda. x Nic dodać, nic ująć. Misio to żałosny kurd**elek moralny dla którego jedynym sensem istnienia stało się udowadnianie wszystkim dookoła jakim to on jest ekspertem od wszystkiego. Nie wiem, czy to Czarnobyl tak na niego podziałał? Czy może spiertolił z wiaderka po skrobance i od tamtej pory uznaje siebie za najsprytniejszego na świecie? Tak czy siak jego piertolniętość jest niewiarygodnie wysoka i zdaje się nadal przyrastać w postępie geometrycznym. Jakiś młody adept psychiatrii mógłby napisać dobrą pracę badawczą w oparciu o tego osobnika.

Gość gość
Dziewczyno - naucz się pisać poprawnie. Przecież teraz to jeden wielki bełkot!

Bo mają pierwszeństwo! A stare mohery tylko zajmują miejsce w kolejce bo coś im strzyknie! Koniec tematu nie róbcie spamu

>>>O ile łatwiesze byłoby zycie gdyby kazy wykazał sie odrobną wyobrazni i zrozumienia i nie patrzył wyłacznie na czubek swojego nosa i swoje domniemane przywileje.<<< x Kiedyś czekając w kolejce do pobrania krwi, jakaś nastolatka ustąpiła mi miejsca :), widząc, w jakim jestem stanie. Akurat siedzieć też nie mogłem, więc nie skorzystałem, ale było to dla mnie miłe zaskoczenie :), na tle większości dzisiejszej młodzieży :).

@ misio1 dziś [14:46 Jiedyś czekając w kolejce do pobrania krwi, jakaś nastolatka ustąpiła mi miejsca  , widząc, w jakim jestem stanie. Akurat siedzieć też nie mogłem, więc nie skorzystałem, ale było to dla mnie miłe zaskoczenie  , na tle większości dzisiejszej młodzieży . x A moze to byla corka tej pani, ktora dzis nawyzywales? Gdyby wiedziala jakim jestes chamem, to by cie krzeslem przez glupi leb strzelila, a nie miejsca ustapila. Swoja droga to szczyt hipokryzji abys ty pisal o dobrym wychowaniu skoro naublizales kobiecie. Jakim trzeba byc zaklamanym petakiem, tfu!...

Żadna szanująca się kobieta nie nazwie czyjejś matki k_rwą. x Tym postem pokazałeś, że to jakiś chamski troll, zapewne jak zwykle Ty.

Gość gość
Misio - ale przecież to ty pierwszy nazwałeś swoją matkę kurw...ą!!! Dlaczego teraz kłamiesz?

HAHAHA misio-debilisio w kazdym gosciu ktory go nie popiera doszukuje sie barona :D Nie misiu, nie ja tamto napisalem ale wiedz, ze calkowicie sie zgadzam z w/w postem. Naublizales kobiecie a teraz probujesz glupio udawac, ze to tobie naublizala. Jestes parszywym saciemniaczem. I zwyklym chamem. Chyba juz kazdy zdazyl sie o tym przekonac. Dlatego nie jestes tu chamie lubiany.

Gość gość
Przeczytałam właśnie wszystkie wpisy misia. I zareaguję. Zrobiłam sobie Misio print screany twoich wpisów. Misio - daję Ci szansę. Przeproś mnie za oczernianie odnośnie twojej mamy. W innym przypadku - sprawa trafia nie na policję, a bezpośrednio do prokuratury. Wierz mi - doświadczenie w takich rzeczach mam. Już dwie osoby odpowiedziały za wpisy odnośnie mojej osoby. I nie pisz mi tylko, że cię nie namierzą. Uwierz mi - namierzą. Czekam do 16 na przeprosiny.