Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez mam dzis imieniny

wymieńcie 1 NAJPIĘKNIEJSZE imie i 1 NAJBRZYDSZE

Polecane posty

Gość Księga imion
Najgorsze imię dla chłopaka to OSKAR. Kojarzy mi się tylko i wyłącznie z tym typem co mieszkał na "Ulicy Sezamkowej" w śmietniku.

Gość Ewciaaaa
Najładniejsze imiona żeńskie to: Ewa .Miłosz :) Najbrzydsze:Patryk ,Agata :(

Gość Ewciaaaa
Najładniejsze imiona żeńskie to: Ewa .Miłosz :) Najbrzydsze: Patryk ,Agata :P

Gość no co za ludzie
Jak widać WSZYSCY zrozumieli temat topiku:o

Gość najladniejsze to
Darek , najbrzydsze Beata

Mnóstwo jest brzydkich imion-Amelia,Roksana,Oliwia(brrr),Olimpia i inne Dżessiki i Nikole.

Gość hgvjg
najładniejsze Anna i Artur - i zawsze " modne" i osoby o tym imieniu są super a najbrzydsze Angelika i Mikołaj i Zuzanna

Gość hgvjg
nie podałam jednego bo jest wiecej takich ładnych i takich blee

Gość jaktotak*
Najładniejsze: Daniel Najbrzydsze: Marcin ale to chyba jest tak, że podoba/niepodoba nam się to imię, które się dobrze/źle kojarzy. Ja odkąd pamietam zawsze spotykałam ciapowatych Marcinów :O

Gość rotehgy
prett..... mamy podobne gusta- i imiona kojarzą sie czesto z osobami z otoczenia a nie z samym imieniem

moje ulubione to hania i liwia dle dziewczyny i mateusz i ignacy dla chlopca. nie lubie imion: kuba- bardzo oklepane, oskar, alan itp...

Gość aga171717171
właśnie,przeciez Agnieszka to bardzo ladne imię,bardzo duzo dziewczyn jest z tym imieniem:)ładne imie to również Laura,ąnastazja,Natalia,Karolina,Justyna,,Michał,Kubuś

zgadzam się; większość imion podoba nam się lub nie, bo kojażymy je z konkretnymi osobami :) Mi sie nie podoba moje imie: Marzena- głupio brzmi. Podobaja mi sie imiona które mają "i" bo ładnie brzmią: julia, Monika, itp :)

Gość Jupijej
Najbrzydsze na świecie: Basia :o

Gość BarbieNat
Jak mnie moje imię jest ładne i pasuję do barbie - Natalia, Natalka, Nati, Natusia podoba mi się też Oliwia-Nikola-i wiele obcojęzycznych, a dla chłopaka ładne nie wiem, ale brzydkie LESIO !!!

a mi wlasnie podoba sie imie Dominika ;P moja siostra ma tak na imie... jak sie kogos lubi to jego imie bardziej przypada do gustu, ale niecierpie takich imion jak Anka Ewka Kaśka Monika ja mam Emilka :P do emilek nic niemam bo nie znam innej procz mnie:)

ładne - maja, marcin, a brzydkie .... hmmmm, nie wiem, kwestia gustu

Gość Kulturalna przez duże K
Ładne: Dominika, Laura, Ida, Ewelina Kamil, Adrian, Paweł, Dawid Najbrzydsze: Oskar, Kuba, Mateusz, Tomek Andżelika, Klaudia, Oliwia, Dżesika, Patrycja

Gość wtrace
Ilu ludzi tyle upodobań.Jednemu podoba się to innemu tamto.Na temat gustów nie ma co dyskutowac i tyle.Najwazniejsze,zeby nie nadawac imion obrazliwych i zle kojarzacych sie historycznie badz obyczajowo np.Adolf czy Alfons

Gość Zuzia1991
Najładniejsze dla dziewczynki -----> Natalia i Blanka Najładniejsze dla chłopaka ---------> Allan i Marcin Najbrzydsze dla dziewczyn ---------> Angelika,Katarzyna,Anna,Oliwia,Patrycja,Jagoda,Marianna,Zuzanna(ja mam tak na imie:(( Najbrzydsze dla chłopaka --------> Sebastian,Piotr(u małego dziecka nieee,ale u starszego faceta owszem:)) itd. zbyt duzo wymieniania :D

Gość PaulaSta
Najładniejsze: Kasia i Marcin A najbrzydsze: Mariola, Angelika, Elenolora, Alfons, Błażej, Stefan, Kryspin iwszelkie Mihaele, Hierocynty i inne....

Gość PaulaSta
Najładniejsze: Kasia, Marcin najbrzydze: Kryspin, Alfons, Stefan

Gość MRL
Najpiękniejsze : Marlena, Julita, Marcel, Martynka, Zuzanna Najbrzydsze : Paweł, Hubert, Emil, Asia Co o tym sądzicie ? :)

Gość iMIONA NAJPIEKNIEJSZE
Ja wymienie po trzy !!! Bo nie moge zdecydowac . Naj naj najładniejsze: DZIEWCZYNKA:Majka,Weronika, Paulina Chłopczyk: Dariusz , Łukasz , PIOTR Brzydkie: DZIEWCZYNKA: Dorota, Ewa, Urszula Chłopczyk:Alfons, Kazimierz,Tomasz