Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna...

czy to wstyd??

Polecane posty

Gość niepewna...

za kazdym razem, jak mam pojsc do apteki i kupic prezerwatywy ogarnia mnie jakis taki paraliz..wstydze sie..ale to chyba nie wstyd, jak dziewczyna kupuje prezerwatywy??? glupio mi..

jeśli masz 5 lat to troche głupio.... ale zawsze mozesz powiedzeić ze tatuś cie przysłał ;-)

Gość kaczka dziwaczka123321
rany...to idz do jakiejs dobrej drogerii lub nawet do jakiegos hipermarketu, gdzie mozesz sama sobie z półki wziazc to co chcesz..a nie robisz z tego wielki problem nie rozumiem czego tu sie wstydzic....? :P:P:P:P:P:P

Gość szczerze mówiąc
ja nigdy nie mialam odwagi kupic prezerwatyw.ale mielismy z chlopakiem niepisana umowe- on kupuje gumki a ja glubulki. Globulek sie nie wstydzilam kupowac:D raz w hipermarkecie bralam paczke prezerwatyw, zeby pokazac chlopakowi ze sie nie wstydze (obok ludzie stali) to ciamajda taka bylam ze kilka paczek zwalilam na ziemie, wiec musialam przy wszystkich to zbierac;) heh przeżyłam. Natomiast raz byliśmy w aptece i jakis dość młody chlopak kupował gumki, ale takiego buraka wtedy spalił. Więc sie nie martw, faceci tez sie wstydza:)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaa/
pewnie się wstydza, bo mi się nigdy nie zdarzyło w aptece być świadkiem jak ktos kupował prezerwatywy.

Gość typp
wielu ludzi sie wstydzi kupic, ale to jest nieuzasadniony wstyd. trudno przecież konkretnie powiedziec co jest wstydliwego w kupieniu gumek:o

Gość 30-latka
hehehehe - nigdy jeszcze nie kupowałam prezerwatyw, bo mi jakoś tak głupio :O hehehehehe

Gość pewnie to jest wstydliwego
że jest prawie jasne ze ten ktos za jakis czas bedzie robił bara bara i mu głupio z tego powodu ze wszyscy to widza:)

Gość najlepiej
a ja kupowalam, w aptece, nawet sobie rodzaj wybieralam. Dla mnie to zaden wstyd. Wstydzilabym sie isc do gina i leczyc wenera:-P

Gość typp
jak ktos sie wstydzi barabara to w ogóle nie powinien tego robic:o

Gość dokładnie..
ja tak samo jak "najlepiej". i zawsze taki młody koleś chyba dopiero po studiach mi podawał - zawsze przed weekendem kupowałam dwa opakowania owocowych durexów - i kiedyś oprosiłam o jedno - i przyniósł mi dwa z przywyczajenia:) i mówię że chcę jedno - ale spalił facet buraka heh :)

Gość szczerze mówiąc
o przypomniało mi się jak kiedyś z facetem poszliśmy do apteki i kupowaliśmy prezerwatywy i obsługiwał nas właśnie młody chłopak, być może nawet praktykant,albo dopiero po studiach. Tez biedak był cały czerwony i taki zdenerwowany, heh:)

ja też kupowałam i wybierałam rodzaj, potem wybrzydzałam jak przyniosła jakieś inne niż chciałam, bez stresu, bardziej zależy mi na bezpiecznym seksie niż na opinii innych;] kupujemy oboje, na zmiane albo kto ma akurat po drodze do apteki;P

Gość Marta1983
Nie ma czego się wstydzi jesteś mądra że się zabezpieczasz i powinni ci zazdrości że masz odwagę isc i je kupic

Gość kićka ze strumyćka
ja nigdy nie kupowałam prezerwatyw w aptece, ale kiedyś kupowałam wibrator w sex-shopie i... powiedziałam,że to dla siostry bo mnie o to poprosiła (podczas, gdy de facto był dla mnie) :D:D:D

Gość agro
To nie wstyd. Pracuję w drogerii i często widziałam facetów kupujących prezerwatywy w taki sposób, żeby nie było widać co kupują. Chowali je pod gazetę itp. Kobiety nieraz nawet pytają, które są lepsze, lub o inne szczegóły. To, że kupujesz prezerwatywy świadczy tylko o tym, że uprawiasz seks z głową. Nie wstydź się, dla kasjerki prezerwatywa to taki sam artykuł jak np. szampon do włosów. czasami można kupiś większe opakowanie i zminimalizować tym samym częstotliwość takich zakupów. Polecam drogerie Rossmann, jeżeli masz gdzieś w okolicy. Pozdrawiam.

Gość kamilątko
Kwiatuszki z ciekawości wpadłam zeby zobaczyc czy sie krepujecie . I tak i nie..Minimalna przewaga nieskrepowanych.7 do 5 . Prszylanczam sie do 1. ! Kupywałam często w aptece, to żaden wstyd. I jeszcze mówiłam jakie dokładnie firma i rodzaj, kiedy byli za mna ludzie... Oni wszyscy WSZYSCY toi robią! Pomyslą " kupuje gummki , sex,,, i co z tego a oni to inni? Może w sklepiku osiedlolowym niekoniecznie bo po co jakas polotkara ma gadac.. ale gdziekolwiek indziej. To normalny produkt jak szampon, pasta do zębów, podpaski... Dodam że jestem 22 letnia dziewczyną którą jeescze pytaja czasami o dowód...A co was obchodzi coi mlody aptekarz pomysli? Niech zazdrości...

Gość artemzja
kiedys okropnie brzydki facet bez zębów kupował 3paczki prezerwatyw w aptece:D smialam sie jak cholera no nie moge brzydzilam sie potem zjesc cos ojezu te zeby i ten brak urody kazdy ma prawo.ale po co mu tyle?na dzialke dla bezdomnych szedl?z panną?