Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lego*

Bardzo Proszę o opinię....

Polecane posty

Gość Lego*

otóz w miniony wtorek wziełam jak zawsze o stałej godzinie tabletke po 3,5 h zwymiotowałam i wzielam druga tabletke i znow zrobilo mi sie niedobrze i troche zwrocilam ale tej 2 tabletki na pewno nie zwrocilam(nie wnikajmy skad wiem) przygladalam sie.Otoz chcialam sie zaptac poniewaz jestem jedna tabletke do tylu i czy w takim razie jak zrobie przerwe o jeden dzien wczesniej a po pzerwie zaczne nastepne opakowanie to czy jestem zabezpieczona tak jak przed tym incydentem?? czy mam nei robic przerwy i zacząc drugie opakowanie i po tym drugim dopiero przerwe ??

Gość Lego*
z góry dziękuję za opinie

Gość doda-ajj
hmm ja bym sie tydzien zabezpieczala,potem spokojnie 7 dni przerwy i dalej spoko.jestes zabezpieczona.

Gość Lego*
acha...bo wiesz dzisiaj wzielam ostatnia tabletke a ostatnia powinna byc jutro i nastepne opakowanie przypada od nastepnego poniedzialku...czyli jesli teraz zrobie przerwe i od nastepnego poniedz\ialku nowe opakowanie to jeztem zabezpieczona, tak ?

Gość Lego*
bo juz myslalam ze ten jeden dzien do tylu wplynie jakos na caly ten proces zatrzymania owulacji

Gość Lego*
achas

Gość ghamra
ja bym na twoim miejscu zadzwoniła do gin bo nigdy nic nie wiadomo z tymi hormonami,ale to już twoja decyzja:) pozdrawiam

Gość Lego*
chyba teraz zrobie przerwe i tak nie będe współzyła o najmniej miesiac chłopak słuzbowo wyjechal....to chyba po miesiącu wszystko wroci do normy...co ?

miesięczna przerwa w braniu tabsów moze Ci tylko zaszkodzic, zrobisz sobie zawirowanie hormonalne a potem moze Ci sie okres spóźniac, jak znow zaczniesz brac to mozesz miec plamienia itp. sens maja przerwy 3-6 miesięcy

Gość Lego*
nie nie chodzi mi ze przez miesiac nie bede wpółzyła ...a tabletki będe brała normalnie...tyle ze ta obecna przerwa będzie miala 8 nie 7 dni...

aha czemu bedziesz miec o dzien dłuższą przerwe?

wyczytałam ze robisz przrwe o dzien wczesniej ze wzgledu na wymioty no to i kolejne opakowanie zaczynasz wczesniej

napisze co trzeba i spadam jesli ostatnia tabletke wziełas dzis czyli w sobote to nowe opakowanie zaczynasz w niedziele, a nie w poniedziałek jak zawsze i zero problemu, zabezpieczenie cały czas

Gość Lego*
no bo w ten dzien co wymiotowałam wziełam druga taletke wedlug wskazan ulotki dlatego wczoraj juz skoncczyłam brac i teraz chce zrobic przerwe tyle ze będzie ona trwała 8 dni a potem od poniedziałku nowe opakowanie....i dlatego sie pytam czy od tego nowego opakowania będe bezpieczna pomomo tej 8 dniowej a nie 7 dniowej przerwy

przecież mowie że w takim wypadku musisz zacząć nowe opakowanie w niedziele i bedziesz zabezpieczona

Gość anteczka
no ale jesli ona chce zrobic tą przerwe?? bo nie zalezy jej najwidoczniej na tym ze będzie współzyła ....i dlatego sie pyta czy od nastepnego opakowania bedzie zabezpieczona :] bo w sumie

ale ona chce miec 8 dni przerwy a ja nie rozumiem czemu ;/ jak sie skonczylo o dzien wcześniej opakowanie to i dzien wcześniej sie zaczyna nowe i wtedy nie trzeba sie martwić o zabezpieczenie ale jesli tak Ci Lego zależy zeby zacząc nowe opakowanie w poniedziałek to zrob te 8 dni ale wtedy przerwa ktora teraz masz i kolejne 7 dni po niej bedą niezabezpieczone

Gość Lego*
achas no wiesz i tak teraz nie będę miała z kims sie kochac ;) i nie zamierzam bo chce byc rozsądna...piszesz ze po nowym opakowaniu zaczetym od poniedziałku przez pierwszy tydzien nei będe zabezpieczona ale jak wybiore cale opakowanie to chyba juz bedę...

no tak. ale po co kombinować jak mozesz zacząć w niedziele i bedziesz zabezpieczona ciągle- potem nie bedziesz musiała sie martwic czy zabezpieczenie juz wróciło ta przerwa, którą teraz masz tez stanie sie niezabezpieczona jesli przedłużysz ją o jeden dzien

Gość Lego*
dzięki ze w ogóle odpowiadasz kochana jestes i sory za marudzenie ale 1 raz mam taki problem

Gość Lego*
wzieła bym tą tabletke dzisiaj i zrobiła ten tydzien przerwy ale zawsze będe o jedna do tyłu i to mnie irytuje :/ bo potem moge4 sie zamotac i znowu co odwalic .

nie kombinuj ostatnia tabletka wczoraj- pierwsza w niedziele 3 czerwca i po sprawie taka moja rada, najlepsze rozwiązanie

Gość Lego*
dziekii super rozwiazanie kochana jestes :):):) bardzo dziękuję :) jestem Ci bardzo wdzięczna