Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzz

Okres zbyt wcześnie przy braniu tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzzz

Mam taki problem. Od dwóch lat biorę Cilest i ostatnią tabletkę biorę zawsze w piątek.Okres dostaję ZAWSZE we wtorek, regularnie jak w zegarku. No i w tym miesiącu postanowiłam nie robić przerwy, żeby nie mieć okresu podczas wujazdu na wakacje, tylko że w sobotę wieczorem kiedy to miałam zamiar wziąć pierwszą tabletkę nowego opakowania nie robiąc przerwy zauważyłam minimalne plamienie, ale tabletkę wzięłam. Tylko, że dziś plamienie się wzmogło i boli mnie brzuch jak przy okresie!! NIGDY nie dostałam okresu wcześniej ani o jeden dzień ,a tym bardziej już w sobotę!! Teraz boję się, że to opakowanie, które zaczęłam brać nie da mi takiego zabezpieczenia jak zwykle... Nie bardzo wiem co robić? Czy ktoś tak kiedyś miał? Ahaaaa, przez cały miesiąc postanowiłam ćwiczyć i robiłam intensywne brzuszki, czy mogło to spowodować przyspieszenie okresu?

uspokój sie ;/ to normalne, ze okres moze czasem sie przesunąć nawet przy tabletkach, to że miałas go zawsze tego samego dnia nie znaczy, że raz nie może byc innego. z zabezpieczeniem jest wszystko ok

Gość zzzzzzzzzzzz
Tak wiem, że może być czasem wcześniej tylko kurcze wyprzedził mnie nim wzięłam pierwszą tabletkę nowego opakowania i się zastanawiam, czy teraz będę miałą normalny okres czy jednak te tabletki go zahamują??i czy na pewno jestem nadal dobrze zabezpieczona?