Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x-menaa

Gratuluję tym,których stać na perfumy za 200zł!

Polecane posty

Gość ja tez zazdroszcze
zamoznym , isc tak raz do sklepu i szalec , kiedys poszłam jako doradca na takie zakupy, kolezanka wydała ok 8 .000 zł . Cudne ubrania :-) A mnie jakos tak dziwnie sie zrobiło kupujac bluzke za 40 zł :-(

Gość o jejku ...
pogratulować nawet nie ma czego ... grosze właściwie ;) Zazdrościć ? najgłupsze zachowanie ... "Zapach kobiety" to nie perfumy za pare tysięcy. No. .. na pewno nie tylko ;)

Gość jedynaczka..
Szczerze mówiąc, wkurzają mnie takie laski, jak autorka tematu. Dorośnijcie i otwórzcie oczy. Ten świat nie jest sprawiedliwy, są bidni i bogaci, i ludzie mają kasę, jakiej sobie nie potraficie nawet wyobrazić. I dobrze. I tak jest. Ja nie mam takiej kasy, bo postawiłam na coś innego. I dlatego guzik mnie to obchodzi. I jak ktoś tu pisze, że kupił płaszcz za 3 tys to mogę sobie tylko pomyśleć, że mnie to nie kręci i dlatego nie mam takiej kasy. Natomiast co niektóre tutaj zżera jakaś chora zazdrość. Ludzie są od was bogatsi, mądrzejsi, sławniejsi i tak dalej, i co dlaczego robić im z tego zarzut? Wam się wydaje, ze wszyscy mają albo powinni mieć po równo i życ tak samo. I jak ktoś nie pasuje wam do tego schematu to go od razu gnoicie.

Gość jedynaczka..
Dokładnie, to jest dobre określenie: na kafe gnoi się tych, co im się udało, powiodło, tych co mają kasę i stać ich na pefrumy za 200 zł (jak dla mnie śmieszny wyznacznik bogactwa; na tyle to i mnie stać, a bogata nie jestem)

Gość o jejku ...
jedynaczko.. Wydaje mi się, że za poważnie potrakotwałaś ... topikową prowokację :)

Gość jedynaczka..
Może, nie przeczytałam wszytskiego, ale takich topików było tu setki. I to jest niestety przeważająca tutaj postawa. Mnie nie stać, więc tym co je stać powinno być wstyd, ze tak szastają kasą.

Zgadzam się z jedynaczką. To denerwujące jak ludzie są zawistni, ale jak się takim znudzi czepiać drogich perfum, ciuchów, biżuterii, to będą posądzać o kurwienie się, albo operacje plastyczne kobiety które przewyższają tamtych urodą i wdziękiem. oczywiście pomijając to że wszyscy TO robią :classic_cool: ;)

Gość Piaskowy dziadek
oj smieszycie mnei wszyscy , te kosmetyki wszytkie to w 70% marka - i dlatego taka cena .Załosni sa ludzie snobujacy sie marka , ok moze są i dobrej jakosci ale na penwo mozna znakleżc odpowiedniki tansze

Gość o jejku ...
Pd ... Czujesz tę obsturkcję ? Nie dość , że tańsze, to jescze tzw. odpowiedniki ? :D Cóż. ... Najlepiej odpowiednio dobrac sobie ... znajomych :) BTW: Tańsze "odpowiedniki" sa do D... :P :(

Gość Piaskowy dziadek
nieprawda ,ze d o dupy!!!! poczawszy od ciuchów skonczywszy na innych rzeczach !!!!!!

Gość alisssa22
A jak ubrania to tez tylko najlepsze, biale kozaczki DC z allegro za 200 zł, złote rybaczki Versace za 100zł, firmowych paskow to mam chyba ze 20.

Gość lisek11
po chlore sie tak chwalisz , ja kupuje versace w ciuchalnadch :-) po co kase tracić

Gość buhahaahahhahhhaqqqqq
Czy to wazne ,kto jakich perfum uzywa??czy tych za 1000 czy za 10 zł.??chyba nie ,chodzi o to,żeby być szczęśliwym -proponuję zyc innymi kategoriami ,bo np. jeśli wsyzstko masz ,to nie masz celu w zyciu ,moim zdaniem wazne jest ,aby na siebie zapracowac uczciwie ,sa zapachy nawet xz tanszych perfum ,które są bardzo ładne ,a moze nawet ładniejsze od tych drogich i jestem pewna ,ze idac i mijajac na ulicy jakąś wyperfumowaną kobiete nikt ci nie odróżni ,za ile te perfumy,ważne ,aby tobie się podobały.Gratuluje osobom ,które mogą sobie pozwolić na drogie rzeczy ,jeśli zapracowały sobie na nie same,a nie mają bogatych rodziców ,czy wygrały w totka, ale to nie oznacza ,ze takie osoby są szczęsliwe - bo jaki mogą mieć cel w zyciu????????????

Co do perfum to sie nie zgodze, bo mozna odroznic oryginal od podroby, ale kupowanie balsamu do ciala za 200 zl nie ma wiekszego sensu, w prezencie od chlopaka dostaje sporo drogich kosmetykow i wcale nie sa rewelacyjne. Owszem, trafi sie czasem cos fajnego, ale wsrod tych tanich tez ;)

Gość lajza mineli
ależ ty masz problem dziewczyno... moje ulubione perfumy to "Euphoria" Calwina Kleina, mam je od ponad roku, uzywam tylko na wieczór bo są bardzo intensywne, oprócz tego mam "Aqua di Gio" Armaniego, "Envy me" Gucciego, "By delisios" DKNY... i inne przedmioty, torebki buty... Ale to po latach nauki i ciężkiej pracy.... Chętnie zamieniłabym się na twoje 20 lat i wodę za 17 zł...

Gość piaskowy dziadek
jesli juz to Calvina Kleina:-) hihi

lajza mineli--->masz rację, ja też chcę się zamienić na czyjeś 20lat i moge nawet używać\" Być może \"z kiosku, za 3,50.:D