Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z dylematem

do Kobiet które nie biorą tabletek- ufacie gumce i globulce?

Polecane posty

Gość z dylematem

nie moge absolutnie brac tabetek :( mam 21 lat narzeczonego i ... zostaja mi tylko gumki plus globulka no i dni po owulacji (zawsze ja odczuwam, mam b. silny bol), czy ufacie takiemu zestawowi? jestesm zalamana, chcialabym brac tabletki ale zdrowie jest najwazniejsze a mi nie wolno ich brac

Gość jagódka z ogródka
to przestań się ruchać i nie będziesz mieć problemu....

Gość pawlo pikasso
zamiast- kubeł zimnej wody na łeb i już. Zdrowie uratowane...

Gość laurensja
a ty to nie masz innych problemów tylko jebanko w gumce?

Gość jestescie wszystkie ohydne

Gość ochydny ochydny
ty też jesteś ochydna, ochydo jedna...

Gość o m atko jedyna
ludzie nie przesadzajcie.... ja od roku z gumką i w płodne i niepłodne i jakos w ciaze nie zaszłam.... plemniki to nie komandosi, przez gume nie przeskocza:D

Gość zouieeeeeeee
ja ufam, uzywamy samych gumek, bez globulek, tez rok jak osoba powyzej

My od 5 lat tylko w gumce, w dni płodne i nie.W ciąży na razie nie jestem. Podstawowa rzecz,NIE SCHIZOWAĆ!!!jak nie pękła i zachowuje się rozsądną ostrożność to nie ma co się martwić na zapas. Ja łapałam średnio co 3 miechy schizy i właśnie przez to spóźniał mi się okres i miałam niby objawy,że jestem w ciąży. Odkąd nie wariuję na tym punkcie, wszystko jak w zegarku.

Gość Szawełka
5 lat stosuję tylko i wyłącznie prezerwatywy z mężem i nigdy nie zdarzyło się by się zsunęła, pękła czy coś. Więc nie przejmowałabym się, ale na sam kalendarzyk małżeński jeśli bardzo nie możesz być teraz w ciąży bym nie stawiała - zdecydowanie polecam stosowanie prezerwatyw. No a jeśli nawet zdarzy się wypadek i gumka pęknie, zsunie się, coś wypłynie to zawsze jeszcze możesz poratować się jednorazowo antykoncepcją "po" - Escappellem czy Postinorem (jeśli na prawdę ciąża jest teraz nie możliwa, bo wtedy warto się zastanowić czy nie jest to szczęśliwy przypadek i czy nie cieszyć sie ewentualnym dzidziusiem :)

Gość ssaczekk
ja ufam NPR - :) Kalendarzyk to prehistoria ;P

Gość niunieczka.
ja od ponad 1,5 roku stosuje tylko prezerwatywy i jestem za ich stosowaniem.....kocham sie kiedy chce w dni plodne i nie plodne... i zawsze dzialaja:)

Gość Marta1983
Jest już tyle tematów odnośnie tego że dziwie się że kolejna osoba zakłada identyczny temat.... Albo gumki albo globułki.. Bez sensu obie naraz stosować

Gość dsfhsd
my juz od 3 lat stosujemy prezerwatywy i jak na razie żadnych zakłóceń

Gość Geniana weekendzie
to dziewczyny macie wielkie szczescie bo ja juz dwa razy wpadlam z mezem na prezerwatywach i tylko w jednym przypadku ewidetnie pekla a a w drugim nie pekla, a wiec nei wiem skad ta ciaza skoro bez gumy moj maz sie do mnie nie zblizal :/

Gość klikam sobie
my tez stosujemy tylko gumki (od 7 lat), a teraz nawet zakladamy je tylko na 'koniec" i w ciazy nie jestem:) gumki sa ok. Kolezanki tez tylko to stosuja i tez w ciazy nie sa. Globulki sa malo przyjemne. Tabletek tez moge, zaczelo mi nawalac serce, maz kategorycznie je wyrzucil po opinii kardiloga, ja bylam i jestem gotowa zaryzykowac, no ale ciesze sie,ze on tak sie martwi o moje zdrowie.

Skąd (w tytule posta) założenie, że tylko globulki i gumki?Ja stosuję NPR od ponad roku i jestem bardzo zadowolona. Ufam SOBIE całkowicie. Nie muszę polegać na niekomfortowych gumkach i globulkach :)