Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dark Father

Czy 175 to idealny wzrost faceta

Polecane posty

Gość JUTLANDIA
175 to jest idealny wzrost, max 176, to ludzie obdarzeni najlepszymi gabarytami , a zwłaszcza wytrzymałosciowymi , faceci z takim wzrostem to najlepsi komandosi , zwłaszcza w jednostkach specjalnych, wypowiadali sie na te tematy najlepsi spejalisci od rekrutacji do takich jednostek , i nie tylko, sam mjr. Kups, czy chociazby Bryl - jeden z najlepszych ludzi -instruktor w polsce, a juz nie wspomne o najlepszych gen. gromu Polko i inni ,im wyzszy tym mniejsza wytrzymałość tak nas stworzyła natura, a jesli ktos lubi wysokich facetów to inna sprawa, a zwłasza indywidualna kobiet, WIĘC NIE PIEPRZCIE JAKI WZROST MA PRZYSTOJNY FACET-BO SIE NIEDOBRZE ROBI-DOTYCZY WSZYSTKICH WYCHUCHANYC MAMISYNKOW , KTORZY CHODZA NA SIŁOWNIE I MYŚLĄ , ŻE SĄ NIEZWYCIEŻENI , SŁUŻE W JEDNOSTCE SPECJALNEJ POLICJI OD 6 LAT, i widziałem wielu cwaniaczków , którzy przychidzili do jednostki żeby pokazac co potrafią, i nieważne czy mieli 160, czy 190cm grubi , czy chudzi, WSZYSTKO ZALEZY OD CIEBIE ,ŻYCIE MASZ TYLKO JEDNO -- I NIE MA CZEGOS TAKIEGO JAK IDEALNY FACET, JESTESMY JACY JESTESMY --a laski ktore szukaj idealnych facetów 185cm , 190, 200cm, NIECH SIĘ PÓKNĄ W GŁOWĘ,---------- WSZYSCY , KTÓRZY SA NA SWIECIE SA IDEALNI, --------CHORZY, ŁADNI,BRZYDCY,, SĄ IDEALNI,-----JEŚLI KTOŚ MYSLI INACZEJ TZN. ŻE ON / ONA NIE JEST IDEALNY/A

Gość EWLINKA 23LATA
też tak mysle, wzrost tu nie ma , aż tak wielkiego znaczenia,ważne kim sie tak napradew jest,znam kilku wysokich gości jeden ma 191, a drugi 183, i obaj są zdufani i niemili,

Gość Alban
Porabani jestescie z tym wzrostem i chuj szukajcie sobie tych pow. 180, bo przeciez wzrost jest najwazniejszy. Tylko szkoda ze nie starczy dla was tych wysokich.

Gość SDKVNWOVB
no ja mam 178 to taki dla mnie to nie idealny za niski ;P

Gość azass
Jak tutaj cicho

idealny? chyba + 10cm. jesli o idelanym mowa.

hmmmmm 175 - za mały - jak dla mnie :( Biegam w szpilach więc za "malusi" takowy byłby dla mnie. Mam przy sobie /czasem na :D/ 198 cm :classic_cool:

Gość icja
176 + 10 (obcasy) = 186 cm tak jestem wysoka :) wiec dla mnie to za malo :) P.S. dla ukochanego jestem gotowa zrezygnowac z obcasow :)

Gość Alban
No widzisz. To nie jest idealny wzrost. Tylko strzelic sobie w leb.

175 nie jest zły, ale nie jest idealny. Złe słowo w tytule:P

Gość Viera Viera
moj m ma 177cm , i jest idealnego wzrostu :D

Gość 1-4mm
Mysle, ze to zalezy od punktu widzenia, albo raczej wzrostu kobiety. Ja sama mam 172 i uwazam, ze facet 175 jest zbyt niski. Minimum 180cm.

Gość jesteście dziwne
to do kobiet wypowiadających się tutaj na kafetrii... ja mam 172 wzrostu mój narzeczony 177 i jakos nigdy nie zastanawiałam sie czy ma odpowiedni wzrost....jak sie kogoś kocha to rzeczy takie jak wzrost nie są ważne po prostu.... a jak czytam ja mam 175 i facet o wzroscie 190 to miniimum to mi sie żal was kobiety robi... szukacie idealnego pod wzgledem wzrostu czy charakteru? bo jesli was tylko wzrost interesuje to nie ma sie co dziwic ze sie potem ptaologia szerzy.

Gość Facet o wzroście 181cm
Ja mam 181 cm i czasami chciałbym mieć jeszcze z 10 cm ale to tylko dlatego, że moja narzeczona ma 173 i musi (tzn. Ona twierdzi, że musi) ograniczać się w wyborze butów na wysokim obcasie. No tak już jest, że kobiety chcą mieć kogoś przy kim poczują się bezpiecznie a nie kogoś kim mają sie opiekować. Może to argumentacja trochę jaskiniowa ale... prawdziwa.

Gość Taka prawda...
Większość kobiet szuka takiego faceta, z którym można 'pokazać się'. Może pić, może bić, ważne, żeby psiapsióły zeszczały się z zazdrości na jego widok. Jestem przeciwnikiem takiego pojęcia, jak 'idealny wzrost'. Jednak w oderwaniu od tego chciałbym teraz zadać pewne pytanie tym kobietom, które uważają, że 1,86 u faceta to sprawa życia i śmierci - jakbyście się poczuły, gdybym tu i teraz napisał, że idealny wzrost kobiecy to 1,55 - 1,60? I że większość z was odpada na wstępie, bo jesteście za wysokie, a co za tym idzie, za mało kobiece... Wy kobiety potraficie tylko wymagać (nie wszystkie!! ale większość). Jeśli tak podchodzicie do sprawy, to proponuję założenie nowego wątku - "jakie są idealne zarobki u faceta?". Ciekaw jestem, jakie progi finansowe byscie wyznaczyły. Narzekacie, ze faceci to egoiści. Spójrzcie na siebie!! I żeby nikt się nie czepiał - mam 178 cm i cieszę się z tego, że wsiadając do malucha, nie muszę robić żadnych akrobacji. Na koniec życzę wszystkim laskom, które dopasowują sobie faceta do szpilek, żeby nóżki ich nigdy nie bolały, a pęcherze na piętach w ogóle nie dawały o sobie znać. Pozdrawiam wszystkich

Gość ......./......
Z uwielbienia do wysokich mężczyzn się wyrasta :)

Gość 1695 cm
175 cm - nie jest źle.

Gość aleo
po co taki bzdurny temat ? dla jednej idealny wzrost 170 cm dla drugiej 190 cm. glownie to zalezy od wzrostu kobiety wiadomo ze dla dziewczyny mierzacej 175 cm nie bedzie idealem koles o takim samym wzroscie

Gość Mała_123
Dla mnie facet poniżej 180 cm to nie facet. Uwielbiam mężczyzn ok 190cm . Mój ma 196 cm i jesem zadowolona. :)

Gość Pat24
Ja mam 186cm i jestem z siebie dumny :)

Gość Iron Man MMA FIGHT CLUB
http://www.youtube.com/watch?v=JQDBnyQEm9M&feature=related Macie dziewczynki... i co niby niscy faceci nie potrafią obronić ? Pierdolicie farmazony... chcecie wysokiego 185+ ponieważ koleżanki dostaną cieczki jak go zobaczą a oprócz tego jeżeli bedzie super przystojny to już wogole wasze ego zostanie zaspokojone. tych co nie wiedzą kto to jest....odsyłam do zapoznania się z tematem a od siebie dodam ze to zawodnik występujący na takich turniejach jak UFC, K-1 itp. i ma uwaga 165 cm wzrostu a rozpierdala gości 185+. Więc tak się składa że wzrost ma małe znaczenie, jeżeli chodzi o umiejętność bicia się, obrony i zapewnienia kobiecie bezpieczeństwa. Sam mam 174 cm wzrostu i wypowiedzi takie że jestem niemęski możecie sobie wsadzić dziewuszki między zakładki bo to akurat gówno prawda. Wzrostu się nie wybiera, tak samo jak mózgu co widać po wypowiedziach co poniektórych panienek.

Gość wuja
nie idealny to 178 bo ja mam tyle

Gość Tak się pytam Was
Inni mają 165 inni 175 a inni 185. A co to za różnica?

Gość Uwielbiam piłke i MMA
Iron Man MMA FIGHT CLUB Genialny ten zawodnik. On chyba ma poniżej 170! Pamiętam u mnie w szkole najlepiej się bili najniższy. A w piłce nożnej najlepszym zawodnikiem jest Lionel Messi mierzący 169 cm :)