Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dark Father

Czy 175 to idealny wzrost faceta

Polecane posty

Gość musi być powyżej
a poza tym znam jednego karola w który ma 195 cm wzrostu

Gość karolwww
musi być powyżej o czym ja mam z tobą dyskutować co ?chyba nie mamy wspólnego tematu .

Gość musi być powyżej
nie musimy mieć wspólnych tematów a ja mam prawo do własnego zdania

Gość musi być powyżej
i preferencji

Gość taka tam kobieta
Witam:) Mam 30 lat,170 cm,miałam różnych facetów,przeważnie wyższych,średnio to było 180cm.Obecnie jestem z partnerem ,który ma 174..Wiecie co..cudowny jest i za***bisty::))

Gość karolwww
taka tam kobieta popieram :D

Gość taka tam kobieta
Karol -no ja Ciebie też:)

Gość mp 7
Elo mi się wydaje że wzrost powyżej 175 - 193 jest normalny i najlepszy ja osobiście mam 179 i 17 lat marzy mi się 185-6 bo wtedy proporcje ciała są najlepszy przy odpowiedniej rzezbie . Nie ma co pieprzyc ze wzrost jest odpowiedzialny za sprawnosc licza sie umiejetnosci . Podam przykład Cristiano Ronaldo ma 185 wzrostu a sprawny jak hu...... . Te 175 to ściema że niby najlepsi chyba w trzymaniu pistoletu

Gość antonina-18
mam 178 więc odpadasz, i dużo kobitek ci tak powie:D idealny wzrost to tak jak już ktoś powiedział to 185+

Gość taki tam wielkoludek
ja mam 175cm i na pewno nie skreslilabym faceta który bylby tego samego wzrostu czy 2 cm niższy... ale widać jestem jedna z niewielu niepustych dziewczyn :o

Gość 175 to ledno łapie się
na średni wzrost. Karakan zakłada tematy żeby się dowartościować. Co za żal :O 🖐️

Gość hftghhv444
kurdupel i tyle :)

Gość asdassda
@lalunia z klasa Ty su*** *****, 185 kurdupel? Ty masz 165, i jestes wielka jak jakas krowa, pewnie solara, nikt by cie kijem nie tknal

Gość ; )
Jak można mówić ze facet który ma przykładowo mniej niż 180cm nie ma czego szukać u kobiety , czy wzrost jest najważnieszy ? Moim zdaniem 60% to charakter a dopiero 40% wygląd , jeśli ktoś nie zwara uwagi na faceta bo ma 5 cm mniej niż się oczekuje to współczuję rozumowania , sam mam 178 i jakoś nie czuje się gorszy od wyższych chłopaków , moja dziewczyna jest prawie mojego wzrostu , i jakoś nie specjalnie płaczę z tego powodu , kocha mnie a ja ją mimo mojego (pigmejowego) wzrostu. Pozdrowienia dla ludzi myślacych których niestety coraz mniej.

Gość facet zaczyna się od 180cm
a najlepiej to od 185cm 🖐️

Gość dddddddddddddddd
Jean Claude Van Damme ma 175, Jason Statham 175 Sylvester Stallone 176 Jose Mourinho 176 czy oni nie podobają się kobietom?

Gość ile ma tom
Jeszcze Tom Cruise "P

Gość rewrwtrtewwwtr
a co ma powiedzieć taki Prince ? ? 154? ?? :D:D dajcie spokój,jest XXI wiek, a to ,że niektorzy u nas maja taka mentalność to ich problem :)

Gość ewulllllaaaa
idealny to powyżej 185 jest:)

Gość magda 9358935
taki Prince ma powiedzieć "mam pecha bo jestem mały". Idealny wzrost to 180-190. Wzrost jest mega ważny , tak jak i inne cechy. Ale w zyciu nie umówie się z gościem nizszym ode mnie bo choć jestem szczupła to czułabym się przy nim jak ochroniarz.

Gość rewrwtrtewwwtr
ja też nie umówie sie z gościem niższym ode mnie mam 170..facet 175 mógłby juz być :) ale to nie znaczy,że są oni gorsi i mają pecha,jest mnóstwo malutkich kobiet ...

Gość Mr.Mortyr
Ja mam 18 lat 172 cm wzrostu , ważę 68 kg ,jestem wysportowany i chodzę na siłownie. A na wzrost nie narzekam. Ale mam pytanie czy taki jak ja będzie się dziewczynom podobać ???

Gość KoOociara
Moim zdaniem idealny wzrost nie istnieje, po prostu to mój przykład Ci podam. Jestem z chłopakiem 2 lata , mam 15 lat. Na początku byliśmy prawie równi sobie to też były o tym rozmowy , ale co zrobić? Kocha się kogoś to takie coś nie może mieć znaczenia. A teraz? Ja 162 cm a on 175 i śmieje się że ja kurdupel . Po prostu dobrze mieć osobę niezależną od wzrostu , przy której my, kobiety, możemy poczuć się bezpiecznie tak, noo po prostu . ; )

Gość ewdwedwedwefde
dla mnie w sam raz, bo sama mam 164 cm wzrostu, pasujemy do siebie,a ja moge ubrac szpilki mamy znajomego który ma chyba ponad 190 czuje sie przy nim dziwnie :-P

Gość bobmonster
W Polsce średni wzrost to 178 cm, w najwyższym narodzie świata Norwegii (w Holandii, nie było mierzone, tylko ludzie sami podawali, a Holendrzy mają z tym jakieś kompleksy, więc badanie mogło nie być miarodajne) jest to 182 cm, a w y tutaj gadacie że facet to tylko od 185 cm i że praktycznie każda z was ma giganta. Nie wiem jak potężne kompleksy muszą mieć panie które tutaj piszą, skoro tak w tematach o fiutach, to każda ma gościa z 20cm+ (przypominam że wg badań w których rzeczywiście było to mierzone, a nie ludzie sami podawali, wyszło że średnia to 12,5 cm długości z odchyłem +- 2 cm, oraz 12,6 cm obwodu z odchyłem +-2 cm), w tematach o mięśniach to każda ma gościa rozbudowanego tak że 100 kg to małym palcem podnosi, w temacie o wzroście to każda czeka na gościa powyżej 185 cm, mówiąc że inni to nie facet. Ale wy musicie być głupie, aż mnie boli że żyję w jednym kraju z takimi pustakami - skoro mówicie że jak ktoś ma mniej niż 185 cm to dla was nie istnieje. Jaki facet który ma mózg, a nie kartofel i chciałby partnerki głębokiej i ceniącej w nim głównie strefę uczuciowo-intelektualną, a nie tylko fizyczną, zechce takiego pustaka? Żeby nie było mam 185 cm, nadwagę - 98 kg wagi (ale bez tłuszczu ważyłem jak byłem niższy 84 kg, więc nie mam aż tak dużo tego tłuszczu), średniego fiuta i nie mam z tego powodu kompleksów, bo jeśli jakaś mi cokolwiek z tego wytknie (oprócz nadwagi, bo to akurat moja wina) to jest debilką i nie jest za bardzo warta marnowania mojego czasu. To tyle panie, możecie sobie psioczyć coś o moich kompleksach, dla mnie jako dla faceta, opinia takich łomów jest mało warta, a nawet nic nie warta.

Gość Facet 182 cm ;d
Drogie panie! Wzrost idealny nie istnieje. Stosunek do sprawy jest wyłącznie indywidualny. Wiadomym że kobieta o wzroście 175 chciałaby mieć faceta 185 i więcej podczas gdy 160 zadowoli pan 175-żeby w szpilkach nie była wyższa. Temat mi się wydaje trochę bzdurny bo różnica 5 cm jest niemal niezauważalna. Kobietki mające mniej niż 170 mają problem z rozróżnieniem czy facet ma 180-185 czy jednak185- 190 więc powinno być im to obojętne... ;p P.s ...więc bawią mnie takie opinie typu: '185 i ani cm mniej' Lub '>185 to nie facet'. Poza tym wzrost jest drugorzędny. Dryblas

Jakoś różnica między 169 a 170 cm u faceta jest zauważana gołym okiem zwłaszcza przez młode atrakcyjne laski!! Więc nie pierdolcie głupot że 5 cm jest nie do zauważenia bo to bzdury !!!