Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dark Father

Czy 175 to idealny wzrost faceta

Polecane posty

Gość waniliaPyszna
odpada. ja mam 176. chlop dla mnie musi miez z 190

Gość Uwielbiam piłke i MMA
Ale zobacz poniżej 170 cm potrafią się znakomicie bić, są sprytni. A do czego Ci taki wielkolud? Aby Cię tylko posuwał i uciekał jak Go napadną? :D

Gość Wasz presidento-duckento
Mam tylko 120cm wzrostu, ale za to mój pytong jest jak niemowlak: 50cm i 4 kg żywej wagi ;)

Gość Nie ma czegoś takiego jak
idealny wzrost. Osobiście nie miałabym nic przeciwko, gdyby facet miał 175. Z perspektywy mojego metra sześćdziesiąt nie byłby niski :)

Gość Polak Katolik Prawdziwy
panowie, ja się pogodziłem z tym ze mam za kiepski wzrost dla dużej liczby kobiet (176 cm). one patrzą na wzrost, my na wygląd ogólnie i co? co w tym niesprawiedliwego? co z tego ze jakiś tam kurdupel umie dobrze się bić skoro nie ma wyglądu (czytaj:wzrostu)? liczy się pierwsze wrażenie, chyba nie przyłoży panience w gębę na wejściu żeby pokazać swoje zalety. piszecie ze laski są puste i głupie bo patrzą na wzrost. to niech się teraz zgłosi facet który nie patrzy u kobiet na twarz, figurę. widocznie dla kobiet wzrost to tak samo ważny czynnik jak dla nas figura i twarz i co tam jeszcze kto wymyśli

Gość SamaZesPokraka
Do "lalunia z klasa" Czy ty jestes jakas jeb**eta?? Wez sie troche zastanow Ja jestem facetem i mam 173cm i twoim tekstem poczulem sie osobiscie urazony. A chu*a jakiego potzrebujesz 20 cm? Znalazla sie kolejna pusta ksiezniczka. Kazdy ma swoje zdanie ok.. ale nie w ten sposob. Odpowiedzialem tak samo na towja wypowiedz jak ty.. Na chamstwo, chamstwem.

Gość nożownik
ty lalunia z klasą powiedz tak na ulicy to ci ktos wypierdoli w pysk . jak bym wiedzial gdzie mieszkasz to bym cie wydymal w dupe razem ze wszystkimi lokatormi twoimi a potem bym was spalił

Gość taa niedobra pupa
[zgłoś do usunięcia] raczej dla panienki modelki Idealny wzrost dla faceta to w tej chwili 185-190 cm Kwestia gustu..... Panienka co ma 175 to tyka, dla takiej rzeczywiście tylko ktoś co ma 185-200 cm.... Ja preferuję takich 175-180cm, są zgrabniejsi....

Gość magdazzzzz
175 cm? hehe to jakiś knypek bałabym sie z nim wyjść na ulice że go pobiją. I nie przemawiają do mnie argumenty że zawodnicy w MMA są często niscy.Facet ma mieć 190 ,bo 175 to może mieć nój syn jak bedzie miał 12 lat

Gość Idealny toooo
minimum 185 cm wzrostu dla mężczyzny:):)

Gość jak dla mnieee
jak dla mnie facet powinien miec 185 lub pwyzej. bo zle czulabym sie z rownym lub nizszym chlopakiem. mam 172 i lubie obcasiki zalozyc ;p

Gość dla mnie od 178 cm do 187 cm

Gość aasss
175 sredni;] dopasowuja facetow do obcasow hahah;] 175 ma david villa antonio banderas sylvester stalone.. nie jest tak malo. najwazniejsza rzezba i proporcje.. ;] 190 to takie dlugasy smieszne;] ;p

Gość niuunka90
sredni wzrost. nie wysoki nie niski.

Gość Ehhh co za świat !!4879
Wy kobiety lepiej idźcie sprzątać kible w ubikacjach bo zazwyczaj do tego najlepiej się nadajecie.Kobiety no kurde przecież co wy takiego robicie ważnego i jaki wkład dajecie w ten świat skoro światem rządzą przeważnie mężczyźni a nie kobiety.Nawet Bóg jest mężczyzną a Michał Gabryjel Aniołem. Kobiety zazwyczaj przeważnie zajmują się domem i piorą gacie swoim mężom.Jakim prawem macie sobie wybierać tego a tamtego skoro to zawsze mężczyzna się oświadcza a kobieta musi czekać nie wiadomo ile.W każdej dziedzinie dominują faceci a nie kobiety więc cieszcie się że jakiś wogóle was chcę.

Gość Cleopatra....
175 to kurdupel ... pasuje tylko kobiecie ... Facet to minimum 180 ... (niski, ale trudno) Mój jeden ma 196 a drugi 185 i ten drugi ma przy mnie kompleksy ... :P Chodzę tylko w szpilkach .. więc jesteśmy prawie równi ... a chciałby górować ...

Gość aleksandrowna
nie, to nie jest idealny wzrost... idealny dla mnie to 185... ale idealny wzrost niestety nie czyni od razu faceta idealnym :D

Gość wqww
o kuuuu** cleopatra to ty jestes mutantem jakims !!! sredni wzrost kobiet w polsce to 166 cm wiec 175 nie tak zle.... a Ty w obcasach masz 185?? wspolczuje serdecznie. Mutant haha;] egm. i drugi tzn ze dajesz sie dymac dwom facetom?? osz co za szma...

Gość wawaaa
odrazu zaznaczam ze nie chce sie chwalic bo i tak nikt mnie nie zna tu i nikomu nie zaimponuje kazdy jest tu anonimowy. jestem w 3 liceum mam 175 cm 68 kg jestem pilkarzem mam 19 lat. jak wyjasnicie to ze wiekszosc dziewczn na mnie leci;d chce do mnie nr i juz kilkanascie razy slyszalem ze jestem 'najlepsza dupa w szkole' mam kogo chce. ;] no watpie zeby w LO w Wawie bylo malo fajnych chlopakow.... panowie nie wierzcie ze to takie wazne, odrzuccie kompleksy napewno nie chodzi tu o wzrost jestem tego dowodem mozecie wierzyc lub nie ale nie mam powodu do klamstwa. czuje sie cudwonie 175 cm polecam:) jestem zwinny szybki nie ma takiego obroncy ktory by mnie dogonil w ME . ;] i mam jaka sobie wybiore:D:D

ja raczej nie patrze juz na wyglad nawet jestem ego pewien :0 ze wyglad dla mnie ma male znaczenie :) ktos dobrze napisal kolles ma z 189 a 190 cm i wazy okolo 70kg lub okolo 80 to chudzinka taka wiesz popatrz jeszcze na ine czynniki swojego ciala klatka biceps plecy nogi czy one nie sa troche wieksze bo to tez sie liczy budowa ciala i rzezba :)

Gość aabbccddee
Johnny Depp ma 175 cm wzrostu i jest bożyszczem kobiet na całym świecie! :)

Gość aldcsjaifgjhsaoifsaf
Ja mam 188cm a w zimowych butach 190cm :) Czuję się zajebiście jak idę przez miasto i mijam tych wszystkich kurdupli którzy złotym łańcuchem lub komórką za 2 koła chcą sobie polepszyć swoje ego i patrzą na mnie z dołu takimi potulnymi oczkami :D

Gość ssasawef
188 cm.. ;] moj kolega ma 174 cm i leje kolesi chociaz wzy 72 kg... bylem swiadkiem nie raz jak takie byki dostawaly od niego w pierd... :) na niego bys patryl potulnymi oczkami...;d a ty Wawa grasz w mlodej Legii??

Gość sasssssssssssssssssss
nie, za niski. najlepiej powyżej 180cm, a idealnie to 185cm :)

Gość średniak
hehe mam 1 80 ^^ i wydaje mi się że mam zarąbisty wzrost bez obrazy dla tych większych ale osoby 1 90 + to pokraki po prostu ruszają się jak rasiak zero koordynacji ......... niestety drogie panie ale taki wielki najczęściej jest też chudy jak patyk :( większość tzw koksów ma 165 w porwyach 175 dlatego wyglądają jak 5 chłopa i przed niby takim kurduplem większość tych wysokich spieprza ps osoba która jest większa od średniej krajowej (w polsce to chyba 1 77 u facetów) żyje krócej :(

Gość karolwww
wy tępe idiotki co niektóre pazerne wiedzmy . mam 174 i nie mam problemu z dziewczynami .powiem więcej jak się ładnie odezwę co ja pierdole nie muszę się odzywać i chuj lecą jak ćmy do światła ile to razy mógłbym wziąć na miejscu i ru***c .ino patrze co się dzieje te głupie uśmiechy zagadywania niedokończone (tak robicie ofiary )zdania. a wystarczy być porostu normalnym hej nie jezdne porsche mam stare auto. ale jak tankuje paliwo to widzę jak się ślini jedna z druga. najlepsze to są małolatki te to normalnie masakra ..mam 28lat i jestem wierny swojej dziewczynie i będę puki co bo mam swój honor. a te co mówią ze 175 to mało to tak mało ale rozumu macie tępe półgłówki .szacun dla normalnych wiernych dziewczyn.

Gość musi być powyżej
190 cm i koniec, a Wy zakompleksione knypki przestańcie im zazdrościć