Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dark Father

Czy 175 to idealny wzrost faceta

Polecane posty

ja nie mam parcia na miesnie:P ale co by nie bylo will jest fajnym facetem i ma sexy tyleczek:)

ale nie w Polsce tfu tfu nie ma to jak amerykanski lans np na masce astona martina:D juz tosobie wyobrazam:D zaprosilabym Cie do spolki:P

co za debile:p ja mam 170cm 63kg cwicze akrobatyke a mam 27 lat i zycze kazdemu co ma 180 i wiecej do 200 zeby w wieku 27 lat mial moja sprawnosc ruchowa itd... kolesie co maja poyzej 180cm sa strasznie niezdarni i maja za duze poczucie wladzy bo sa troszke wyzsi:p co nie oznacza ze sa zajebisci,niestety ci nieco nizsi nadrabiaja wzrost czyms innym,maja dobre haraktery ( wiekszosc ) nie spinaja sie jak te 190cm pajace:D mysli ze ma 190 to jest kozak a znam kolesi mojego wzr co potrafia takiego 190 w pare sekund sciagna w parter a w tedy sa rowni:D niewiem co dziewczynmom przeszkadza ze koles jest niewysoki? moja zona ma 168 ja 170 i niema zadnego problemu,widze ze laski chcecie sie pokazac z dryblasem ze jaki on to duzy niejest!!! durnowate dziecinne zachowanie do kwadratu!!! jak to czytam to smiac mi sie chce

nie mowimy o tym czy ktos jest sprawny czy nie mam 175cm dla mnie facet zeby byl meski musi miec najmniej 185-190cm!!!!!!!!! Mniejsi to karakany i odpadają w przedbiegach. Jak mam zalozyc szpilki spotykajac sie z karłem:O a jak jeszcze jest chudy to juz zaczyna to sie robic komiczne, a gruba nie jestem /bmi20 :) dla mnie facet musi byc wysoki zebym miala sie do kogo ramienia przytulic a nie do glowy ewentualnie czola(wersja w szpilkach ok9cm)

Gość dal kobiety optymalne
BMI to 18 ty pasztecie :classic_cool:

Gość no to troszkę kicha
idealny wzrost to 184 cm. bo mój Pawcio tyle ma :P

Gość mechatronics
kinkongi powyzej 190 to juz na starosc kalectwo znam jednego dziadka to caly czas ma wizyty u ortopedy i kardiologa,pozatym spojrzcie ktory tancerz jest wysoki nie utrzymaja rownawagi bo maja przesuniety srodek ciezkosci

Gość tomek 20 lat
mam 170 zrostui konia 20 cm i karzda lata do poprawki. non stop mimo to i tak szkoda mi facetuf niskih z malym. a kobiet mialem 40