Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dark Father

Czy 175 to idealny wzrost faceta

Polecane posty

Gość facet zaczyna się od 195 cm
tyle w temacie

Gość KASIA @@@
Wedlug mnie to zdecydowanie za malo. Idealny wzrost to 180-190cm.

Gość beaattaaa.
Stanowczo za mało. Taki facet byłby dla mnie mało męski. Mój facet ma 193 cm i jest boski.

Gość ale se wymyslił 175 cm
wzrost karła :D

Gość znawczyni_tematu
175 to nie taki niski ważne żeby nie był spasiony !

Gość Natka0213
Mam tylko 11lat imam juz 158cm.Wg mnie facet powinien miec 180cm.

Gość psisiur
zacznijmy od tego, ze kobiety sa uposledzone, jesli chodzi o ocene wzrostu. moja matka dziwi sie, ze nie mam 194cm, a tylko 185. wiekszosc kobiet uwaza tak samo, ze mam okolo 190. tak naprawde te ich misie giganty maja po 17x cm, bo przeciez baba miarki w oczach nie ma. po drugie wymaganie od faceta wielkiego wzrostu to domena dziewczyn, ktore wychowywaly sie bez ojcow, albo ich ojcowie po prostu nie spelniali swojej roli. wiec z reguly chwalenie sie wzrostem swojego chlopaka to albo blaganie o bycie zauwazona nawet przez internet, odreagowywanie kompleksow, albo chwalenie sie tatusiem, ktorego nigdy nie mialy :D

Gość psisiur
a skonczmy na tym, ze niezmiernie sie ciesze, poniewaz moja partnerka i przyszla zona stanowi swego rodzaju antyteze dla dziewczynek piszacych o 'minimalnym wzroscie faceta'. szkoda mi was i waszych przyszlych 'facetow'. wasze poglady sa niedojrzale nawet dla 16latek, dlatego wroze wam wiele patologicznych zwiazkow.

Nie ma czegos takiego jak idealny wzrost bo to kwestia subiektywna kazdego z NAS.

Gość gość
A ja mam 185 cm wzrostu i nie czuję się wysoki :)

Gość gość
idealny 190 wzwyz

Gość Szaroniera
Jak dla mnie idealny wzrost to tak między 185 a 193.......Ja mam 175, i chciałbym , aby facet był jednak wyższy.....Dziewczyna ze wzrostem ok. 160, pewnie pomyśli, że facet mający 175 pewnie jest przystojny.

Gość Szarmoniera
Jak dla mnie idealny wzrost to tak między 185 a 193.......Ja mam 175, i chciałbym , aby facet był jednak wyższy.....Dziewczyna ze wzrostem ok. 160, pewnie pomyśli, że facet mający 175 pewnie jest przystojny.

Gość gość
mysle ze mezczyzni 185-190 sa najprzystojniejsi

Gość gość
kogos tu pogielo albo ktos ma jakies kompleksy. w swoim otoczeniu mam od c***a par, gdzie faceci maja po 175, 176,177 albo i mniej, jeden 169 zona 174 spodziewaja sie 2 dzieciaka, jeden nawet cos kolo 160 i ktoras dziewczyna z kolei, dlugi zwiazek. Rozumiem ze kazdy ma swoje zdanie, ale jednak forum to forum, a zycie to zycie...

Gość gość
do gość kogos tu pogielo albo ktos ma jakies kompleksy. w swoim otoczeniu mam od c***a par, gdzie faceci maja po 175, 176,177 albo i mniej, jeden 169 zona 174 spodziewaja sie 2 dzieciaka, jeden nawet cos kolo 160 i ktoras dziewczyna z kolei, dlugi zwiazek. Rozumiem ze kazdy ma swoje zdanie, ale jednak forum to forum, a zycie to zycie... >>> mowimy tu o idealnych mezczyznach

Gość gość
Kurd*pel z takiego facia jest

Gość gość
A czy według was wzrost 184 cm to wysoki wzrost dla mężczyzny?

Gość gość
nalezysz do wyzszych ale nie tych wysokich, sa kluby wysokich ludzi, tam sa mezczyzni od 190 i to jest faktycznie wysoki facet

Gość gość
Dziś u większości młodych wzrost przekracza 180cm a u wielu przekracza nawet 185cm

Gość gość
Dziś u większości młodych wzrost przekracza 180cm a u wielu przekracza nawet 185cm

Gość gość
Ty KoOociara ty maż 15 lat ty nie jesteś kobietom :)

Gość pluszzzz
Jeśli o mnie chodzi, to mam 162 cm i chłopak 175 cm jest jak najbardziej ok.

Gość dla wierzących
podobno idealny wzrost dla faceta to 180 cm (tyle miał Jezus Chrystus); wg mnie dla kobiety to 165-170cm ale wolę tez 160 u kobiety niż powyżej 174cm i nie lubie jak nosi szpilki na 15cm bo to już szczudła są, a kobieta o wzroście ponad 175cm wygląda w nich jak facet; chyba najlepsza roznica wzrostu miedzy kobieta a facetem to 10-15cm; choć do całej wypowiedzi każdy ma swój gust; ps. do laski z klasą-żal takiego rozumu....

Gość gość
Rozumiem że dziewczyny mające 175 cm czy więcej chcą faceta wyższego od siebie. Ale karakany mające 160-165 cm wołające, że one muszą mieć faceta powyżej 180 cm, są śmieszne. Chyba nie widzą siebie w lustrze, same ledwo odrosły od ziemi, a wymogi mają że ho ho.

Gość gość
znam kilku niskich facetow (miedzy 165 a 180) którzy na powodzenie nie narzekają. Jedni nadrabiają wyglądem, drudzy charakterem. I prawie każdy z nich miał ladna, wyzsza od siebie dziewczyne

Gość Zakochana3334
jak najbardziej. 175 to idealny wzrost dla faceta. Tyle włąśnie ma Tusk, Komorowski, Kwaśniewski,Marcinkiewicz, grabarczyk, Nowak i pół rządu:)))))) Karakany to są ponieżej 170.