Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaanulka

Mam 18 lat i się nie całowałam,0 chłopaków

Polecane posty

Gość smutnaanulka

Wszystkie dziewczyny kogoś mają tylko nie ja :( Porażka - w tym wieku nawet się ni całować :o Kurcze gdzie wy tych facetów poznajecie??

Gość zazwyczaj..
opuszczają majtki na dyskotekach

Gość smutnaanulka
:(

Gość poczekaj jeszcze 6 lat
i wtedy narzekaj :D

Gość szczery Mieszko
znam facetow co maja 22 lata i sie nie calowali, kobiety tez .... poszukaj partnera w swojej lidze..

Gość smutnaanulka
przeciez jakby moje kolezanki uslyszaly ze sie nie calowalam to by chyba umarly ze smiechu...porazka...i cos czuje ze dobrne do tych 25 lat i nic sie nie zmieni...:o

eee tam niunia nei martw sie :) przybrniesz do tego nawet sie nie zdazysz oborcic a bedziesz juz calowac wielu :*:* mykam z topicu jak co to gg nizej podane w stopce :)

Gość poczekaj jeszcze 6 lat
a z czego maja sie smiac? myslisz, ze lepsze dziewczyny sa te, ktore caluja sie z kim popadnie, uprawiaja seks z byle kim?

jestem w tym samym wieku co Ty i tez sie jeszcze nie calowalam ale w przeciwieństwie do Ciebie wcale sie tego nie wstydze

Gość smutnaanulka
Nie uważam się za bezwartościową osobę...Nie wiem co robię źle...dobijające...

Gość smutnaanulka
I uważasz, że to normalne? Bo ja się przez to łapię doła i mam kompleksy :(

też się nie całowałam i nie mam chłopaka... :P nigdy tego nie ukrywałam i uważam, że nie ma się czego wstydzic ;) gdybym się uparła, to pewno miałabym i jakiegoś chłopaka... i jakiś tam pocałunek za sobą... no, ale skoro nie zaiskrzyło? a... i mam 19 lat :P

Gość anka całowanka
powiem Ci jak to jest naprawde z tymi kolezankami: całowały się , tylko z takimi facetami, że nawet nie maily przyjemnosci albo nie zdawąły sobie sprawy z tego, że nic do nich nie czują.. o... tyle mozna im "zazdrościć":P🖐️

Gość ja uwielbiam calowac
ale co z tego, ja tez pierwszy raz calowalem sie z dziewczyna jak mialem 18 lat, i po prostu to byla masakra. wali jej z geby, zeby czarne, jednego brak, ale zaliczyc trzeba, no bo co, lat 18 a ja nawet nie calowalem. ale potem calowanie z innymi, z takim pozadaniem, to zupelnie inna jazda i super przyjemnosc

Gość to nie wyscigi

Gość klaudis
ja tez mam 18 lat i pocałowałam się pierwszy raz pare miesięcy temu a nikt mi nie wierzył ze sie wczesniej nie całowałam jak mówiłam to kolezankom ja tam jestem z tego dumna nie tak łatwo do mnie dojść heh mam teraz chłopaka na stałe i on napewno jest dumny ze on rozdziewiczył moje usta hehe i tylko on!

Gość rece mi opadają
kurcze ja swojego faceta pierwszy raz pocałowałam 1,5 roku temu a mam juz 24 lata... to jakies wyscigi? niedługo jak dziewczyna bedzie dziewica w wieku 17 lat to bedzie posmiewiskiem szkoły!!!!!!!!dziewczyno dziewczyno zamiast całowac sie to wejdz mu do łózka!!! teraz jestes kims jak nie bedziesz dziewicą! straciłas powodzenie wsród kolezanek jestes nikim! to załosne co teraz się dzieje z dzieciakami...sama zaczynam sie bac co bedzie jak moje dzieci beda tak głupio myslec.... ja jak chodziłam do liceum jakies 6 lat temu to nikt sie nie chwalił kto kogo całował to jest załosne co sie dzieje...

Gość ostatani wpis
to nie jest tak, ze wszyscy sie chwala na cala szkole z kim sie calowali i ile razy, chodzi onajblizszy krag znajomych, przyjaciolek, przeciez to wiaodmo, ze rozmawia sie na takie tematy..ja mam 19 lat i tak samo jak autorka topiku, nie calowalam sie choc mialam ku temu okazje ale nie chialam, bo nic do niego nie czulam a poza tym on mial dziewczyne;| czyli wychodzi na to, ze to ja uratowalam go od zdrady..porazka. nigdy nie mialam chlopaka, uciekam od zwiazkow, nie wiem czy dlatego, ze potencjalni partnerzy po prostu nie sa tacy jakich szukam czy boje sie byc z kims..ale nie potrafie byc z kims nic do niego nie czujac:|