Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minutkaaaa

kto chce niech pokaże swoją twarz-wklejamy foto,co wy na to?

Polecane posty

Boże ludzie !!!!!!!!!!! :O :O ENTER po linku albo SPACJA i zawsze zadziała :O :O 😠

Gość czarodziejka ile razy
dziennie chodzisz na solarium? nie wiesz, ze takie wyskubane brwi juz dawno wyszly z mody? polecam kupienie bibulek matujacych, bo swiecisz sie jak psu jajka no i ta sliczna mina! 10/10 🖐️

Gość spiderman x
Nie jeździj po czarodziejce, ja też wole inne dziewczyny, ale to nie znaczy, że bęę ja krytykował

Gość ladowarka
dlaczego zrobilas z siebie taka pinklasie??

Gość spiderman x
ludzie, tu wklejamy twarze, nie oceniamy ich

ha ha ha ----------nie od dziś nie od wczoraj i nie od roku jestem kosmetyczką wiec mnie Drogi osobniku---on?ona?a może ono???--- nie pouczaj:) solarium?owszem okazjonalnie kiedy u nas w Polsce na słońce nie ma co liczyć.....szczegóły?-jesień zima 10minut raz na dwa tygodnie brwi???prosze bardzo-----wyregulowane zgodnie z zasadami prawidłowej regulacji (co najważniejsze zreszta:P ) a skoro według Ciebie nie modna ich szerokość to znaczy,ze nie mam potrzeby dążenia do tego co modne...bo niby po co mi by moje brwi były modne :P ha ha bibułki matujące????----wiedza na temat matowienia skóry widzę uboga u Ciebie a w moim przypadku przy makijażu oczu i ust i serii zabigów robiących piękny połysk na buźce...no wiesz nie mam zamiaru nic zmieniac nawet do foto,bo i po co???no po co????:P a mina??--tak ,pewnie MojA wyjątkowa i też ja lubie...:P:P:P:P :):):):):):):):):):):):):) coś jeszcze?????????????:)

Gość czarodziejka faktycznie
kosmetyczka to zaszczytny zawód.... hahahah jestes tandetna i dziwie sie, ze wystawiasz pospo,lita twarz na forum publiczne. I nie przechwalaj sie zabigami, jakie stosujesz, bo niektóre dziewczyny ich nie potrzebuja i wygladaja sto razy lepiej. sorki

jak dla mnie zaszczytny no wybacz...robić to co sie lubi i dzieki temu jeszcze zarabiac....a Ty rób jak chcesz,nie moja sprawa!a dodam jeszcze tylko to,że dla mnie możesz nawet doły kopać i kible czyscić i złego słowa na ten temat ode mnie nie usłyszysz.... tandetną sobie wypraszam...to nie mój poziom,przykro mi .... a do reszty to raczej nie licz,że Ty czy ja za jakieś 30 lat bedziemy wyglądały tak jak nasze babki czy prababki,które albo samą wode znały albo całe życie na nive..to nie te czasy niestety,a przyczyny chyba znasz...

Gość podbijamy

Gość spiderman x
nie ma już zadnych ładnych dziewczyn, które chciały by sprawić nam radość i pokazać swoje buźki??

Fajny pomysł na topik. Ale umieszczania fotek jak na lekarstwo No i zawsze pojawią się zawistne hieny, które będą ujadać. I czepiają się Czarodziejki26, a to przecież bardzo ładna dziewczyna.

.........dzień dobry......... jaka jestem taka jestem......jednym moge sie podobać innym nie to w końcu normalne,ale nie o to chyba tutaj miało chodzić....... szkoda,ze swojego foto nie pokazała(bo to chyba jednak ona)...... ....a dialog z tym kimś...no proszę.........

Gość kamikadzebols
czarodziejka26 ma ladne oczy ale ten nos :O taki wielki :O i usta jakies krzywe ale ujdzie w tlumie Pozdro

Gość spiderman x
ładna, nieładna, nie o to chodzi. O gustach sie nie dyskutuje. I nie jest to topik o czarodziejce, wiec dajmy spoój. Prosimy ladne dziewczyny o zdjecia

czarodziejka26 Ktoś isę spytał czy jesteś żydówką, he, he. Ale na serio. Masz coś w sobie z semickiej urody. Ale w tak ładnej wersji jak twoja uroda, nadaje to piekny orientalny urok. ;-)

ha ha..właśnie się dowiedziałam,ze mam wielki nochal i krzywe usta :):) zapraszam do obejrzenia sie w realu w celu wyjaśnienia pewnych faktów..........hahahahhahah..............:):)............;)

Gość wiesz co powiem
lepiej pozno niz wcale. Zapytaj mame:Pjak to bylo?

Gość szefowa prezesa
żałosne te komentarze:) ale jestescie beznadziejni :) pokazcie swoje zdjęcia idioci :)

Gość kaczuszka maluszka
przecież tu sami debile to fakt,aż sie.....chce!:(

Gość mopsik
Zabawne, że ludzie, chcą normalnie pogadać, zobaczyć jak wygladają,, a zaraz zaczyznaja sie kłótnie i docinki poniżej krytyki. W zasadzie na każdym wiesza sie psy. czy naprawdę tyle w was jadu? Skąd to się bierze?

Gość prosimy o więcej fotek
:):):)

Gość spiderman x
właśnie! jak narazie takie fajne dziewczyny sie ujawniły. Nie ma wiecej?