Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lutówka27

LUTY 2008 !!!

Polecane posty

paty - to dokladnie tyle co moja w 30, tez okreslona jako \"przecietna\". czyli idziemy leb w leb. Ciekawe czy beda mialy taka sama wage po urodzeniu. kiedy masz nastepne usg?

Ziutek nie wiem chyba jakoś w okolicach 35-36 tc? A nie dokucza ci spojenie łonoqwe?Mnie bardzo zwłaszcza dziś.

Gość danis
po dzisiejszej ciężkiej nocy z moją Usią modlę się o to, aby dziś przespała cała noc. Oby do jutra może będzie lepiej. W pt idę do lekarza ciekawe co tam nowego. Czy was lekarz bada ginekologicznie na każdej wizycie? Jak bylam w 1 ciąży nie byłam badana na każdej wizycie. Zatem czasami mnie to dziwi. Napiszcie jak jest u Was.

witam !! raptem chwilkę mnie tu nie było a wy tyle napisałyście, przez ten czas nasmażyłam naleśników z serem i rodzynkami, i oczywiście krótka dżemka przemieniła się w długie spanie, ale juz jestem. Współczuje wam zgagi,mnie na całe szczęście nie męczy. mala fu nie martw sie przesunięciem terminu i nie uciekaj od nas, ja mam termin na 1 luty, modlę się o poród w połowie stycznia,nie chcę przenoszonej ciązy,ale niegdy was lutuweczki nie opuszczę, nawet wirtualnie można się zaprzyjaźnić :):):) odnośnie wagi dzidziusia, to tak jak juzktos pisał większa waga wcale nie musi oznaczać szybzego porodu, , moja gin. powiedziała mi żemoje maleństwo jest rozwiniete o tydzień szybciej, ale bedzie malutkie i drobniutkie , z czego sie cieszę :) malpeczka ja narazie mam skompletowane ubranka, a reszta sie nie martwię, acha i wózek mam już zamówiony i pościel, a resztę będę powoli kupować, chyba zdążymy, i dziękuje ci za życzenia, nie sa spóźnione, to juz jutro :) malpeczka a co do nerwu , to sie powtórze magnez i gorzka czekolada i kakao, ale jeśli masz zaparcia, to nie radzę czekolady, wtedy lepiej płatki owsiane, orzechy, suszone owoce, kasza gryczana , otręby pszenne, fasola ( które są też świetnym źródłem błonnika) paty super że wizyta pomyslna i dobre wiadomości zapka ja tez krepowałam sie pisać o tym , ale doszłam do wniosku, że to nie mozliwe aby to był tylko mój problem, a ponieważ te czopki przyniosły szybki efekt , może komus się ta wiedza przyda :),ale dzieki za twoje namiary, zawsze warto miec cos w zanadrzu ziuuutek Marysia śliczne imię :) mój mały desz mi daje popalić ale mam przezcucie że nie ułożył sie tak jak trzeba, ponieważ w dole brzucha zamiast główki czuję boksowanie, ale już 13.12 dowiem się, to jeszcze kilkadni, ciekawa też jestem ile waży. Sylwia i ziutek, ja kupuje łóżeczko ponieważ nie mam innego, ale jak sie ma, to uważam zę nowe sa b. drogie, ja chcę załóżyć baldachim i przybornik, i tak część łóżeczka będzie w dużej części przysłonieta, a dwie ścianki przylegają do sciany, więc nie duzo zostaje do oglądania :) paty ja kupuje materacyk z jednej z kokosa z drugiej strony z gryki,u nas w sklepie kosztuje około 85 zł, danis życzę ci aby twoja Usia dobrze spała i była zdrowiutka, mnie moja gin bada ginekologicznie na każdej wizycie, teraz od dwóch poprzednich wizyty zawsze ktg i zawsze minutowy rzut na ush czy wszystko dobrze, a raz na kilka wizyt porządne dłuższe usg

Gość danis
ktg nie miałam ani razu, a pamiętam, że w poprzedniej robiła mi ginekolog

ja jestem badana co wizytę czyli co 2 tygodnie i również mam robione usg dokładne z pomiarami, ktg jeszcze nie miałam. jak widać każdy lekarz ma swoje przyzwyczajenia

Gość danis
idę spac dziewczyny póki moja mysia spi

Hej! ziuuutek-dzięki za porade,narazie mam spokój z tym okiem ale jak tylko sprawa się powtórzy to biegne do sklepu po tą czekolade o której pisałaś.Aha i mi Maria brdzo się podoba jak mam byz szczera,tylko zdrobnienie tego imienie niebardzo...Marysia,ale Maria jest ładnie.A łóżeczko gdyby moji rodzice mieli to napewno odnowilabym a nie wydawała tyle kasy. Nigdy niebrałam reni ale już takiej zgagi dostałam,że kosmos i wzięłam dwie a na opakowaniu napisali,że mogą je stosować kobiety w ciązy i to mnie przekonało ale skoro tak piszesz to już więcej niewezme. katarina-ja też wolę mc donalda,bo kfc jest dla mnie za ostre ale to nietylko to...no ale teraz mc donald to niejest za bardzo wskazany,chociaż jeszcze czasem pozwalam sobie na takie małe szaleństwo jak big mac...mniam mniam:) A powiedz mi czy Ty tam niemasz żadnej ale to żadnej bratniej duszy?Nikogo komu mogłabyś się wyzalic? Jak niemasz to ja już na Twoim miejscu dawno oszalałabym...dobrze,ze ten internet istnieje...jakie to daje mozliwości.Pomyśl sobie,ze kiedy jest Ci żle z powodu pracy czy Artura to ja zawsze to przeżywam na swój sposób i jest mi bardzo przykro i nawet męzowi czasem gadam na Twojego Artura jak mnie wkurza.Także pamiętaj,że tak zupełnie sama to niejesteś tam skoro ktoś martwi się o Ciebie tutaj...nawet taki ktoś jak ja,którego zupełnie nieznasz. A wiesz...mój synio to ma tak samo jak Twój...wieczorkiem buszuje a w dzień rozpycha się:) mania-masz rację!:)Postaram się niemyśleć. danis-mnie lekarz bada ginekologicznie na każdej jednej wizycie i ja się z tego cieszę,wiem w jakim stanie jest szyjka. anted-dzięki za dobrą rade,napewno spróbuję!:) Ja tez uciekam lulu,bo już padam...buziaki i dojuterka:)

Witajcie o poranku! Jeszcze spicie? ja dzisiaj miałam koszmarna noc, bo mój katar przeszedł w kaszel. I to obrzydliwie suchy, który zdarł mi gardło. Musiałam co chwile łykac sline, bo draznił mnie każdy oddech. A jeszcze jak na złość nie miałam w domu żadnego syropu, który byłby odpowiedni w ciazy. A jutro ide do pracy i musze byc w pełni sił. Paty - mnie czasem boli spojenie, ale nie jest to wyjątkowo uciążliwe. Czasami po dłuższym leżeniu lub siedzeniu pierwsze kroki sa bolesne.

Gość ziuuuutek
witam paskudna pogoda dzis u nas, az sie nie chce wstawac a tu robota czeka bleee paty - nie mam problemow ze spojeniem, a czekam na dziewczynke, lekarz juz tyle razy potwierdzal, ze nie mam watpliwosci. A materacyk kupuje kokos-gryka danis - jestem badana ginekologicznie na kazdej wizycie, i podobnie jak malpeczka uwazam ze to dobrze bo wiadomo co sie z szyjka dzieje. ktg tez jeszcze nie mialam, alre sluchanie serca jest za kazdym razem. fajnie dziewczyny ze wam sie imie podoba, a z tym lozeczkiem to mnie przekonalyscie :) A dzis w nocy spadlam z lozka, obracalam sie przez sen jakos tak zamaszyscie ze wyladowalam na kolanach na podlodze. bolesne to bylo bo m,am kafelki :( no i obudzilo to ladowanie Marysie i mnie skopała, pewno sie wystraszyla heh. No ja niestety tez sie wystraszylam i nie dosc ze kolana bola to jeszcze dziecko mnie bije :(

Hej sylwia to może spróbuj syrob z babki lencetowej mi pomógł i można go brać w ciązy.Kiedy masz rodzić? Ziutek włsnie co do tego materacyka to oglądałam Mamo to ja i tam fizjoterapeuta odradzał kokosowe, bo zbyt twarde, sama już jestem głupia.łóżeczko chcę pomalowac i nie wiem jak na biało, zielono czy kolor drewna Ziutek też ma dziewczynkę i 17 kg do przodu!!!!! Na kiedy masz termin?

Cześc, Dziewczynki! Pogoda rzeczywiście pod zdechłym burkiem. Aż się wychodzić z domu nie chce, a co dopiero pracować. W dodatku miałam dziś na 7-mą i jechalam do pracy jeszcze po ciemku :( A poza tym mam dziś w pracy tzw. \"Dzień Debila\" (tak nazywam te dni, kiedy klienci chcą ode mnie nie wiedzieć jakich cudów). No bo wyobraźcie sobie, że klient chciał, żebym mu dzisiaj wystawiła polisę na auto, za którą ma zapłacić koło 2.000,- zł, a zapłacic chciał dopiero 18 grudnia, czyli za tydzień! A ja muszę polisy zgłaszać w ubezpieczalni codziennie, czyli jak raz zgłoszę, to nie mogę sobie jej anulować za dwa tygodnie i jakby mi nie zpałacił jednak za nią, to musiałabym JA ZA NIĄ ZAPŁACIĆ! Niestety nie zdążyłam mu tego wszystkiego wytłumaczyć, bo się obraził na mnie, odwrócił na pięcie i poszedl. No kurde, dzis popołudniu jadę do sklepu z dziecięcymi rzeczami, wybiorę sobie towaru za 2.000,- zł i powiem im, że zapłacę, jak urodzę, z becikowego. Przecież by mnie do czubków zamknęli! A ode mnie takich cudów żądają. Tak więc odechciało mi się pracować dziś w ogóle... Ziuutek, współczuję serdecznie nocnego lądowania! To się malutka musiała zdziwić, hehehe... Ja z kolei dziś rano chciałam się zbyt szybko poderwać z łóżka i tez mnie mój mały upomniał - tak mnie zakłuło w brzuchu, jakby mi nóż od środka wbił. Tylko skąd mialby w środku nóż?! OK, to jednak się wezmę do pracy. Może jeszcze potem zajrzę :)

Właśnie wróciłam z małych zakupów. Przy okazji kupiłam sobie syrop homeopatyczny. Własciwie dzisiaj juz kaszlę sporadycznie, tylko to gardło zdarte. Zaraz zjem kanapke z czosnkiem, który jak wiadomo pomaga na wszystko. Paty ja mam termin na koniec lutego, ale tez chcę wcześniej. A co do materacyka to też widziałam tą wypowiedź fizjoterapeuty i on polecał materace z twardej pianki jako najlepsze. A teraz na topie sa te kokosowo-grykowe, więc wszedzie są reklamowane. Ziuuutek to niezła przygoda w nocy. Ja sie czasem zastanawiam jak nasze maluchy odbieraja pewne sygnały z zewnątrz, czy często sie boja. Moja na pewno boi się dźwięków depilatora, bo ostatnio jak brzeczałam jej w okolicy brzucha to czułam jak ucieka. No i postanowiłam, że do porodu bede używać cichszych metod usuwania włosków. Blondi doskonale Cie rozumiem, bo ja pół życia pracuje z klientami i wyobraź sobie, że u nas nazywało się to tak samo. Widac z tego, że ludzie wszedzie zachowuja się tak samo. A szczególne natężenie debili obserwowałysmy z koleżankami zawsze w okolicach pełni :)

blondi - no niezle okreslenie na pogode, w sumie to ja sie czuje jak zdechly burak hehe JAk przejdzie numer z placeniem po becikowym to ja tez sprobuje :P A takie klucia jak cos podniose, albo za szybko sie rusze tez mi sie zdarzaja, jestem do porzadku przywolywana przez lokatora :P paty - termin mam chwile po tobie, na 14 lutego i tak mi oscyluje miedzy 15 (z miesiaczki) a 13 z wiekszosci usg. Z tym materacem to slyszalam ze najpierw sie uzywa strony gryczanej a jak dziecko starsze to kokosowej, albo moze na odwrot, juz nie pamietam, musze doczytac. Lozeczko tez bede malować, ale bejcą na ciemy kolor drewna, cos jak orzech, bo takie mam drewniane wykonczenia w sypialni. W sumie to wezme to łozeczko swoje stare (moj brat tez w nim sie chował) a od teściow mam dostać kołyskę, własnorecznie robiona dla siostry meza. Lozeczko dam na gore do sypialni z kokosowym materacem a kolyske na dole bede miec i materacyk chyba piankowy. Jedno i drugie musi isc do odnowienia, mąż bedzie miał co robic :P

Wklejam ostatnią tabelkę, żeby było widac kto ma na kiedy termin. Nick..........Wiek......Miasto...........@....... .Termin ->płec/Imię Jennny.........24........Elbąg/Uk.....26.03.......28.01 ->Robert Antoś.......... 26.......dolnośląskie...23.04.......01.02 ->Szymek anted22.......32........Ustka..........26.04........01.0 2 ->Mateuszek WIOSNA-.......26.......dolnośląskie… 27.04...... 03.02 beti_25........29........londyn........30.04........04.0 2 ->Kacper Anastazja......27.....świętokrzyskie..29.04......05.02 Mania 84.......23.....śląskie.............28.04......05.02 ->Dziewczynka AngelikaWrocławianka..28..Wrocław.03.05......05.02 ->Kamilka dziubek2211...30.....opolskie.........17.04.......05.02< br /> malpeczka81..26......Gdynia..........29.04.......05.02 ->Kacper oga.............22......wielkopolska.. 02.05.......06.02 paty.....................opolskie........04.05.......08. 02->dziewczynka gosiaczek76….31...... warm.-maz... 02.05.......09.02 ->chłopiec 9 luty takmowia..21...wlkp/hiszp.... 04.05......09.02 ->dziewczynka Neska33.......33.......Tychy........... 02.05......09.02 ->chłopczyk Olcia_M........27......pomorskie.......05.05......12.02 ->Oliwier ziuuutek.......26......dolnośląskie…….11.05. .....13.02 ->dziewczynka mama .........31......pomorskie........12.05......14.02 Motylek27.....27......Warszawa.......10.05.......15.02 czeresnia......20......sopot.............16.05.......15. 02-20.02 idrisi...........31.......Łódź.............09.05 ......16.02 lula ...........27.......olsztyn...........09.05.......16.02 ->Zuzia katarina3x3..21....Szczecin-St.Ives.13.05.......17.02 ->Filipek panna Klara. 28.....Katowice......... 10.05........17.02 ->Natalia Blondi20015..33....Gliwice/Zabrze.....13.05.......18.02 ->Kasper nikita27.......27....zachodniopom…....14.05....... 19.02 ->Karolek Mala86.21.Czarny Dunajec/Zakopane/Dublin15.05..20.02->Chlopiec AnnaSzn.......32.......Szczecin..........16.05.........2 0.02 ->Tymon natimp1.......24....... Poznań...........15.05.........20.02 kina...........24........pomorskie........15.05…&# 8230;….21.02 fruskawka....25........wrocław..........16.05….... .21.02 ->synek Sylwia72.....35........Gdynia............18.05…... 22.02 >dziewczynka martella.......25.......Kalisz.............15.05.....22. 02 ->Tośka myszsza........25.....Katowice.........19.05.....22.0 2 ->Tadeuszek wasiulka29 ...........pomorskie.........19.05.......23.02 iwcia_27.......27........Siedlce..........19.05.......23 .02 paula1984kra.22........kraków...............?........23. 02 ->Mikołajek mamba9.......27......Szczecin/Dublin.....16.05.....23.02 ->Viktoria? danis...........36......... Gdynia............20.05.....25.02 titi------------..29...........Wawa...........20.05... ..27.02 zapka.........29.........Siedlce..........22.05.....29.0 2 ->dziewczynka? betkaa........31........łódzkie..........25.05.....29.02

Witajcie! Ja dziś wstałam o 7 rano a to dla kogoś takiego jak ja kto póżno chodzi spać i póżno wstaję prawdziwy koszmar,ale mój mąż miał wizytę u stmatologa, a ja jak gdziekolwiek idę do lekarza to on zawsze idzie ze mną,więc i ja dotrzymuję mu towarzystwa. Czekałam na niego w poczekalni jak wszedł do gabinetu i tak słabo zrobiło mi się,że musiałam wyjść na powietrze.Tam było bardzo goraco i wizyta trwała dość długo,ale zaraz po zaczerpnięciu swiezego powietrza poczułam się dużo lepiej. Potem pojechalismy do hurtowni z art.dziecięcymi kupiliśmy wanienke i podusie do łóżeczka,zrobilibyśmy większe zakupy ale czas nas ponaglał,bo mój mąż musiał do pracy jechać. Zwykle moje maleństwo z rana i po poudniu jest spokojne,rozpycha się od czasu do czasu a na wieczór szaleje w brzuszku.Dzisiaj od rana same szaleństwa aż to niepodobne do niego o tej porze dnia...jak nigdy...cały brzuch od kilku godzin kiwa się na wszystkie strony...sama niewiem co miało na niego taki wpływ...ale ja się cieszę:) Sylwia-współczuję tej nocy,wiem jak to jest tak męczyć się od choroby a co dopiero jeszcze w ciązy,moze nieobędzie się bez wizyty u lekarza a lepiej za wczasu póki choroba jeszcze całkiem nieopanowała organizmu.Mam nadzieję,że juz lepiej się czujesz. Mam to samo...ja też po dłuższym siedzeniu lub lezeniu odczuwam na poczatku jak wstanę ból,który po kilku zwykle krokach ustępuje. ziuuutek-w Gdyni też paskuda za oknem i jest cały czas od rana ciemno tak,ze najchętniej światło bym zapaliła. Uważaj żeby już z kanapy niespadać,bo jeszcze sobie krzywdę zrobisz lub małej a poobijanym być to też nic przyjemnego. Paty-cięzko doradzac tak z tymi kolorami niewidząc reszty pokoiku. Pomaluj tak zeby pasowało do reszty pokoju i Tobie sie podobało. Blondi-Ty na 7 rano do pracy a jak tu narzekam,że wstać musiałam o tej porze:) Klientami się niemartw...niema sensu,wiem coś na ten temat,bo my mamy czasem naprawdę wrednych klientów.Ty o nim myślisz i denerwujesz się a klient za pierwszym lepszym rogiem juz o Tobie niepamięta,więc naprawdę niema sensu.A to fakt,że pomysłowośc maja bezbłędną.Ja mam tysiące takich \'\'chorych\'\'przypadków gdzie babka przychodzi oddać mi torebkę po dwóch tygodniach,bo jak ją kupowała dwa tyg temu to zapomniała okularów i dorze jej niewidziała i dopiero w domu dokładnie ja obejrzała a niemiała czasu szybciej przyjść.To tylko jeden przykład a takich cudaków mam mnóstwo:)Jak znajomi nas odwiedzją czasem to opowiadam im o moich klientkach cudakach i wtedy jest smiechu co niemiara...kawały sa niepotrzebne:)Miłej pracy:) Wpadnę pózniej,bo muszę się położyć.

Gość danis
moja Ulcia dziś już dobrze więc nie wiem co było chyba jakiś wirusek. teraz miałam chęc pospać ale obudził mnie tel i pan od internetu. zatem zajrzałam do was. dziewczyny ja nie slucham serca Igorka, pamiętam, że mojej Ulci słuchałam za to nie byłam badana. Znaczy co drugą wizytę. ugotowałam zupe teraz idę robić naleśniki, a potem idę do szpitala w odwiedziny do mojego teścia.

Cichuteńko tu dziś,pewnie zajęte jesteście i na wieczór zasiądziecie do klikania.Ja pospałam sobię troszkę,ale czuję się dzis tak jakbym zaraz miała się rozsypać to ta pogoda chyba...praktycznie to dnia niebyło,bo tak ciemno. danis-cieszę się,że Twoja córcia jest zdrowa i co takiego stało się,że teść w szpiatalu? Ten rok był pechowy dla mojej rodziny pod wzgledem szpitala.Najpierw pod koniec marca mój mąż tam wylągował z przepukliną,tydzień po nim mój tato z za wysokim ciśnieniem i cukrem,a potem jeszcze moja mama z cukrzycą i poczatkiem marskości wątroby.Jeszcze tylko ja zostałam...oby niemiało to miejsca w tym roku. Dobra trzeba wziąść się w garść,bo za godzinkę mój mąż kończy prace,pojedziemy do apteki a mamy pokażną listę i może jeszcze do tej hurtowni podjedziemy.Wpadnę potem,papa

No rzeczywiście cicho. Mnie sie dzisiaj czepiają moi faceci, że niby mam paskudny humor. Wkurzaja mnie tym, bo niby jak mam sie zachowywać jak sie źle czuję. Mój mąz zabiera sie sukcesywnie za jakieś malowania, remonty itp. I własnie zastanawiamy się jak to zorganizować, żebym nie wdychała oparów farb. Szczerze mówiąc to nie mam ochoty przenosić się do mamy, nawet na jeden dzien. No i wymysliliśmy, że bedzie malował futryny drzwiowe farba olejna w piątek, bo wtedy jadę do mojej kupeli na imprezke i nie bedzie mnie pare godzin. Mam nadzieję, że wystarczy jak bedzie się ten czas wietrzyło. Jak myslicie?

hej U mnie wczoraj była koleżanka i stwierdzila że...opuścił mi się brzuch :(. Ja się wystraszyłam, ale nic takiego nie zauważyłam u siebie....już sama nie wiem. Wydaje mi się to nie możliwe bo brzuch opuszcza się ok 2 tyg przed porodem a mi zostało conajmniej 6 :) Także ciesze się, że za tydzień lekarz... Sylwia przykro mi że miałaś taką noc, bo wiem jak kaszel potrafi wymęczyć. Co do malowania myślę że spokojnie możecie malować. My mielismy mały remont w sobotę. Farby olejne już nie wydzielają takich zapachów intensywnych jak kiedyś :) malpeczka no mam nadzieję, że do stycznia wytrwasz i wtedy aby na krócutko do szpitala ;) Ja w ciągu roku leżałam 2 razy.Koszmar. danis mnie też ginekolog bada na każdej wizycie, i na każdje sprawdza serce i pozostałe przepływy, oraz wody płodowe i pepowinę :) ziuuutek ja juz zakupiłam taki materaco którym piszesz :) i uważaj na takie upadki nawet te z łóżka :) Blondi20015 nieprzejmuj się klientami, teraz mamy wżniejsze sprawy na głowie :)

No i ja dziś byłam u fryzjera :) tak na poprawę humoru włosy ścięłam :) i pozbyłam się malowanych :D wróćiłam do swojego koloru :)

sylwia - w kwestiach farb jestem mocno obeznana, wiec moja rada jest taka. Najprosciej jesli spojrzysz na opakowanie farby, tam bedzie podany rozpuszczalnik do niej. Jesli rozcienczalnikiem jest woda (farba wodna, jak wiekszosc do scian i sufitow) to mozesz zrobic jak mowilas tzn wyniesc sie na pare godzin i wrocic na przewietrzone juz. Ale jesli rozcienczalniekiem jest jakis rozpuszczalnik (farby olejne, emalie itp) to sie wynies na 24h, bo ona zawiera bardzo lotne trujace zwiazki tak samo jak lakiery i one na pewno przez lozysko do malucha sie dostana. A na tym etapie ciazy moga bardzo zaszkodzic. bardzo, bardzo!

i wazny jest czas schniecia, dopoki schnie doputy truje. Wszystko znajdziesz na opakowaniu, a jesli nie to wejdz na strone www firmy i sciagnij sobie specyfikacje techniczna. Jesli malujecie czyms co robil Polifarb wroclawski to sluze pomoca, bardzo dobzre znam ich farby, pracowalam tam w laboratorium

lula - latwo mowic uwazaj, ja to przez sen zrobilam, obudzilam sie naziemi, i jeszcze zeby bylo smieszniej maz w delegacji i mialam cale wyrko dla siebie i miejsca mi zabraklo hehe :P

dziewczyny czy ktoras z was dowiedziala sie podczas ciazy, ze ma problemy z taczyca?....( wczesniej tego problemu nie miala)...i jak to wykrylyscie?....

witam !!! paty ja tez słyszałam w tym programie ta opinie na temat materacyków, ale pomimo wszystko kupuję ten kokos-gryka, materacyk ma troche posłuzyc, a en powinien, do gabki nie mam zaufania , że wytrzyma moją cała trójeczkę, a to dopiero pierwszy synek :):):) Sylwia widze , że ty też leczysz się homeopatią, trzymam kciuki aby jak najszybciej przeszło,ja mam zaufanie do tej formy leczenia :) Blondi nie przejmuj sie upierdliwymi petentami, szkoda twoich nerwów, ja własnie dlatego jestem na zwolnieniu Sylwia odnosnie depilatora to czytałam żęnasze maleństwa własnie reaguja na wibracje, czyli wszelkie sprzety my nawet tego tak nie odczuwamy jak nasze maleństwa ziuuutek połóż sobie może poduszke na ziemi wrazie czego gdyby się powtórzył upadek malpeczka i danis życzę wam żeby zdrówie wszej rodziny było w jak najlepszej kondycji, a Danis twój tato mógł chodzic na spacery z wnusiem. Sylwia kilka godzin wietrzenia minimum, mój mąz też dzisiaj malował, z tym mamy łatwiej, jak malował naszą sypilanię, ja spałam na dole, a teraz maluje dół , i biedny sam się tam dusi, ponieważ zamyka za soba drzwi. Mój mąz sie rozchuśtał, miał malować tylko sypialnię a juz wziął sie za pokój gościnny i zamierza jeszcze przedpokój i łazienkę. lula nie strasz nas tym opuszczonym brzuchem, podejrzewam , że brzuszek sie tylko powiększył i zrobił wrażenie że się opuścił Ja dzisiaj otworzyłam słoik fasolki szparagowej,które robiłam w wakacje, i pychotka, i jestem z siebie zadowolona wiecie dzisiaj tak mi jakos miło, przyszły tatus wycałował i wygłaskał brzusio i chyba kobiecie w ciązy juz nic więcej do szczęścia nie potrzebne :)

mala fu, moja mama podpowiada mi żebym po ciązy zrobiła sobie badania na tarczycę, ale skąd jej to do głowy przyszło to nie wiem, a masz jakies podejrzenia ?