Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miso pysio

Samotne dziewczyny co robicie zeby kogos poznac?

Polecane posty

Gość miso pysio

Jestem facetem ale jak tak patrze to wydaje mi sie ze chyba wszystkie dziewczyny kogos maja , bo praktycznie nic nie robia by kogos poznac, dopiero jak juz draze tyemat to okazuje sie ze ta wola i tamta tez, po czym poznac ze kogos szukacie?

Gość miso pysio
czyli nic nie robici...fajnie :/

Gość miso pysio
samotne napiszcie cos :D

Gość to sie odzywam
nic nie robie bo straclam nadzieje ze kogos poznam:D

Gość miso pysio
dlaczego ???

Gość to sie odzywam
niestety sa samotne:( a dzisiaj dopadlo mnie jeszcze bardziej to wszystko i mam taka cholerna ochote sie z kims poprzytulac ze normlanie zraz chyba sie z tego wszystkiego pobecze 😭

Gość mnie też dopadło
a jestem facetem.. ehhh...

Gość to sie odzywam
a jeszcze dzisiaj poznalam strasznie fajnego goscia i juz mialam zamiar przygotowywac sie do flirtu a ten wyskakuje z tekstem "moja dziewczyna to, tamto" scielo mnie z nog :( aaaaa !!!

Gość mnie też dopadło
trudno spotkać / wyczuć kogoś samotnego...

Gość druga stronnanan medaluu
znam takie co się łapią za facetów-kolegów:) nie ma juz co, to choiaz to, aby konto miał- to dla utrzymanek dobre):P i są tak chamskie ze włazą ze swoim zyciem do związku, wiedzą że on ma kogos- w sensie ze ktos sie jemu podoba, a mimo to strja sie go wyciagnac na piwo, oskarzaja go, a bo ja ci dziekco urodziłaa a kto jej kazał? no własnie

Gość to sie odzywam
coraz trudniej, z wiekiem....:( skad jestes samotny?

Gość misio pysio
i nie sadzcie po nicku ze jestem gruby bo nie jestem :) Poznan

Gość misio pysio
a gdzie dokladnie ?:)

Gość to sie odzywam
nie bede sie uzalac dalej bo mnie szlag trafi, ide nalac sobie troszke wina, lepiej mi sie bedzie spalo... ale ochota na ... wzrosnie... :(

Gość druga stronnanan medaluu
bardzo dobrze ze przy nowej lasce mowia a moja dziewczyna bardzo dobrze:) widać, że kochają i ona jets dla nich ważna a nie alice: ajak tam rob: a pierdolic to a ona oj super super, ja go nie mam ona tez nie bedzie miec-w koncu na cos sie te lalki z wosku, łapanka i biadolenie przydało:P i zaciera rece- sukaa

Gość p. Justynaa
Witam Jestem samotna. Dzisiaj np. siedziałam sama przy piwie w knajpie. Ale zazwyczaj wychodzę z kolegą. Muszę coś robić? Przecież jeżeli komuś wpadnę w oko, to niech się sam stara. A że Panowie nie chcą działać, to już inna sprawa.

Gość misio pysio
Koscian, Leczno ? :) Justyna taka roszczeniowa postawa nikomu dobrze nie sluzy...

Gość uła
ja też nie szukam, nie siedzę w domu, i nie cierpię z samotności, ale....nie szukam, bedzie co ma być;) najwyżej starą panną zostanę hehehehe

Gość p. Justynaa
Misiu Pysiu, dlaczego nie służy? Nie mam zamiaru wykonywać za Panów całej roboty (czyt. podać się na tacy). Mężczyzna - by wzbudzić moje zainteresowanie - musi się mocno postarać. A poznaję wiele osób codziennie - jak ktoś jest towarzyski, to go towarzystwo znajdzie :).

Gość do misio
jaka roszczeniowa? Normalne, zdrowe podejście ma Justyna. Może jeszcze chcielibyście, zeby was podrywać, na randki zapraszać? Jeju, faceci naprawdę kobicieją doszczętnie

Gość ..malinowa..
jako samotna dziewczyna, która na razie jest bez pracy najpierw zukam pracy ...a potem się będę dopiero udzielać towarzysko....

Gość ..malinowa..
choć czasem to faktycznie aż człowieka coś tak ściska i taki smutek ogarnia, ale to jest hartujące w sumie, więc nie rozpaczam już tak bardzo..:)

Gość kozaa alice
ja nie mam pracy, ale juz szukam sponsora..aby cos tam załatwił, pomogł i znalazłam ociągnełam mu na jasnej kanapie w wawie nagadałam mu ze ja wierna itp exmęzowi uwierzył no to sobie go wycyckam Własnie sie wktorce wyprowadzm z jego domu, prace mam dzis mu jeszcze obciągne w podziekowaniu za prace i jutro sie wyprowadzam:)

Gość MY FACECI
nic nie robia przegrywaja zywota na kafeterii

Gość ..malinowa..
:o