Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miso pysio

Samotne dziewczyny co robicie zeby kogos poznac?

Polecane posty

Gość yxy
Summaries ? a Ty co dziewczyna jestes ?

Gość yxy
no to pewnie sie strasznie rozczarowales ? albo zmieniles orientacje seksualna ? lub nie mozesz tych wszystkich lasek od siebie odczepic ;)

Gość chyba taak
:)

Gość yxy
i to funkcjonuje ?

Gość jasnie pani
los czasem trzeba wziasc w swoje rece

Gość ziajka
"Niech się dzieje twoja wola losie. Będzie jak zechcesz" ----jak to odbrze, ze ja Cię w zyciu sowim nie spotkałam TMT :o

Gość ja nierobie nic bo mi sie
po prostu nie chce. nie bede zabiegał prosil sie zagadywal to dla mnie ujma na honorze

Gość yxy
aha , "jak zes mnie stworzyl , tak mnie masz" - hehhee ;) to wyglada na zwyklego leniucha , ktoremu sie nie chce kiwnyc palcem i tylko czeeeeeka az los za niego "odwali cala robote " po czym sam spije cala smietanke i z zadowoleniem stwierdzi - jakie to prost 1 ;)

Gość yxy
ujma na honorze , powiadsz - och jakiz splendor na nas splynol ze Jegomosc raczyl to zdanie skreslic , niby od niechcena ? ;)

Gość do chyba taak
29.05] 11:28 otóz to;)

Gość yxy
tak , oki , no wiec Summaries gdy juz w trzeciej sekundzie wiesz , ze to ta - odwracasz sie na piecie i czekasz az on pobiegnie za Toba z izdyszana wreczy Ci swoja wizytowke z nadzieja w oczach , ze moze los sprawi iTwoj telefon zadzwoni sam do niej ;) ?

yxy tak cie boli ze nawet jakbys stanela przede mna nago to bym sie toba nie zainteresował???:D

Gość ziajka
Boze drogi dzięki Ci Boże żeś oszczędził te dziewczyny !!;)😭

Gość do chyba taak
hihi los ma sprawic by telelfon zadzownił do niej:P ach te chłopy!do robity juz!:P

Gość ziajka
....hehe... no w sumie to ja tez sobie tak wyznaczam terminy..tylko ja sobie dałam czas do końca roku :P

Gość taki sobie...
może mnie szukasz..........

Gość do chyba taak
do 30 wrzesnia? Jak mozesz sobie sam uzgadniac terminy, bez Onej? to nie fair i wiesz o tym Miało byc maj 2007 i nic tobie i wiek cay to za mało... rob tak dalej nocnik murowany A poczym poznac ze facet zainteresowany? jakos tak nie widac tego, bo ciagle caca ex, to mu ona potem rządzi i zakaz widzen z dzeiciakiem robi. Ani nie dzowni, wolne jest to twedy czas dzielimy dla ukochanych jesli nie to znak ze tacy ukochani/ne nie są

Gość yxy
dlaczego od razu myslisz , ze robisz z siebie blazna ? a skad wiesz ze ona tak nie mysli ? moze ma podobne opory jak Ty ? dziewczyny niby z natury sa niesmiale .. aha , czli po kilku staraniach straciles nadzieje ze spotkasz te JEDYN A ? i osiadles na laurach ? no cos Ty ? nie musisz miec od razu dziewczyny , wystarczy przyjaciolka , ale to wiaze sie z obustronnym staranien ( wlasciwie to jest piekniejsze od Milosci tzw Amor , milosc bezinteresowna /przyjazn czyli Agip ... ) nie mam pojecie co sie w Twoim zyciu dzieje , nie znam Cie prawie , ale Ty cos pesymisa jestes hm ?

Gość do chyba taak
pesymista ktos zadał mu poytanie nawet bo nawet po jego interviu widac ze jednak pesymista.. a ty jestes optymista czy pesymista? - on, rzekl optymista a ja sie nie zgodze pesymiz :)

Gość ziajka
nie podszywaj się łobuzie jeden 😠

Gość yxy
DO " ja nierobie nic , bo mi sie " - hahaha , pewnie bys pierwszy sciagnal majtki przez glowe - ale to akurat mnie nieinteresuje - najwazniejsze ze sie odezwales - czyli jest zainteresowanie , a ja lubie jak mam godnego przeciwnika w rozmowie , bo to czyni ja interesujaca i mozna rzec ze ten facio ma cos w glowie - lub jest zgorzknialam kawalerem ;)

hehe yxy chcialabys sie spotkac ale nic z tego bo ja sie nie spotykam z dziewczynami;) to tylko forum wiec pisze jak jest. nie musze ci udowadniac niczego

Gość yxy
niestety musze cie rozczarowac , pisze bo wiem , ze zadne spotkanie nie wchodzi w rachube - to po prostu praktycznie niemozliwe , hehhehe a poza tym to wlasnie rozmawiamy , wiec czego Ty jeszcze chesz ? ;) to nie biuro matrymonialne , tylko mix ludzkich uczuc ,przelanych naklawiatur - wirtualnych - jak bym miala ochote sie z Toba spotkac "ja nierobie nic "to juz bys o tym wiedzial . A widze ze cos Cie boli , jak zwracasz sie do mnie , czyzbym nadepnela na odcisk ? ;)

Gość do chyba taak
to by było chamskie jakbys tak postapił jak rok temu przed wakacjami.. miłe to nie było, bardzo nieleganckie. wakacje to czas spotykania sie ze sobą. jesli tego nie uczynisz znak ze za bardzo ci na niej nie zalezy

Gość yxy
Summaries ? czy Ty lubisz tanczyc ? czy tylko tak sie zapisales dla "zabicia " czasu lub bo inni tez zaliczyli ?

yxy pierwsza zasugerowałas ze wyskocze z majtek wiec kto tu mysli tylko o jednym?;) ja powiedzialem co mysle bo to jest forum i kazdy tu wchodzi zeby poznac zdanie innych. to chyba tobie nadepnąłem na odcisk co??;)

Gość yxy
nie mam odciskow - zawiedziony ? zobacz 11:39 ;)

jesteś dziewicą dziewczyno?

Gość yxy
tak tak " dziewczynalat20" , dlaczego i kiedy stracili ten zapal ? nic im sie nie chce -- a dziwne , przeciez to w ich naturze lezy polowac na "zwierzyne " - ktory prawdziwy lowca zadowoli sie "martwa zwierzyna" podrzucona pod dzwi haty ? caly sens lezy przeciez w tym uczuciu zwiazanym z lowami , czyz nie ? cos jest nie tak ;)

Gość yxy
Summaries ? powiedz mi , kto to jest ten "los ", to jakis mily gostek , albo ? a moze masz na mysli po prostu INTUICJE ( to ona szepta nam wszystkie madrosci = - czyz nie ? ;)