Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miso pysio

Samotne dziewczyny co robicie zeby kogos poznac?

Polecane posty

Gość ..malinowa..
Tamit po kiego grzyba Ty się zajmujesz cudzym życiem..kobieto!!!

Gość p. Justynaa
Romanie, księcia nie szukam, a mężczyzny. A czasem robię pierwszy krok - z dobrym skutkiem. A adorowanie nie jest synonimem dowartościowywania na siłę.

Gość druga strona medalu
bo ta kobieta weszła z butami w moje! Zali sie mu, ze kasy brak, sama itp to był lipiec 2005 rozmawiam z nim a on oj ciezko jej, ty nie wiesz jak a tu kurcze czytam dzis restaracje, hotele, hulanki, za co to? jak kasy brak, ciezko w domu na dupie siedziec. A ona tak dzieci w domu, a ona obiady i kolacje ma kase by po restauracjach jesc. jets tam znana wiec nie je raz na rok tylko czesciej., Stac ja alimanta ma duze, na dzieci nie wyda tyle, to na obiady lata!

Gość druga strona medalu
dlatego wnerwia mnie jej ta manipulacja, i to ze ona taki uwierzony w to co ona gra przed nim( chocby to z licpa 2005). ciezko to oszczedzaj, jak inni a nie szukasz kogos gdzie sie pzyssac jak pijawa..

Gość ..malinowa..
zaraz - jesteś zoną faceta a inna Ci się pcha w zycie? tak?

Gość yxy
a ja niby mam faceta ( to taaaki tzw. pies ogrodnika .. ) a mam tez przyjaciela , ktory jest do rany przyloz - dwa w jednym ....?

-jak idziecie do knajpy z kolega to zaden facet do was nie zagada bo pomysli ze to wasz facet -jak sie nie \"odusmiechniecie\" to rowzniez raczej do was nie podejdzie -jak szukacie ksiecia z bajki myslas ze jestescie takie zajebiste tylko dlatego ze troche ladniejsze od innych to tez nigdy nie znajdziecie, faceci nie lubia zarozumialych kobiet bez wzgledu na urode -jak widze ze panna pali papierosy to nigdy nie zagadam. nienawidze fajek ! -jak idziecie gdzies z glupimi kolezankami ktore maja faceta, a wy nie, ktos probuje zagadac a wasza kolezanka go splawia, rzuca chamskie teksty w stylu \"spierdalaj dziadu\" na zwykle \"czesc, moge sie przysiasc?\" to tez was oleje. ojj zdazylo siem na szczescie raz tylko -jak siedzicie w gronie 10 kolezanek to facet tez raczej do was nie podejdzie. najlepiej isc w 2-3, wtedy 1 facet do was jeszcze zagada i sie przysiadzie, w wiekszym gronie nie podchodzi bo zbyt glosno i nie mozna pogadac tak naprawde. -jak wygladacie jak blachary, solary, dupodajki to bedziecie jak lep na much i tylko gowno przyciagniecie. ubierajcie sie z klasa i tak samo wygladacjie, naturalnie - a przyciagniecie prawdziwych facetow! -nie odmawiajcie automatycznie bez powodu ! ile razy mi sie zdazylo ze laska odmowila automatycznie bo sie przestraszyla/zaskoczyla ze ktos do niej zagadal. potem caly wieczor sie usmiechala, nawet jakas kolzanka mowila abym jeszcze raz podszedl, bo sie speszyla, ale ja juz takie laski zostawiam. rozmowa nie boli, pare minut mozecie pogadac! -podobnie z nr telefonu, dac mozecie, najzwyzej nie odbierajcie i tyle jak zadzwoni sie umowic. nikt nie bedzie wam robil gluchych telefonow pozniej, jak laska nie odbiera albo sie rozlacza nie dzwonie do niej i tyle,szanuje to ze nie chce. -pamietajcie, ze nie kazde spotkanie od razu oznacza randke. mam 2 kolezanki, nowo poznane przez znajomych, mam je gg, pogadamy czasem i chce je wyciagnac na spacer, zwykly kolezenski aby sie poznac (nie interesuja mnie jako kobiety). a one ? cholera wie co sobie wyobrazaja i mnie splawiaja. a mi chodzi tylko o spacer, o nowa kolezanke. one sa wolne i znajac mnie moglbym przedstawic je swoim kumplom, ale nie, wola zyc same. a chce je poznac bo 1-fajne dziewczyny,2-znaja pewnie fajne kolezanki 3-trzeba poznawac jak najwiecej nowych ludzi -wieksza szansa na 2 polowke :) tak wiec nie robcie tak ze szukacie tylko faceta i nikogo innego,. najpierw szukajcie kolegow.przyjaciol, faceci z tego wykrzesaja sie juz sami :D tak naprawde to wiele z was nie musi byc same, ale dazycie do tego, az los sam wepchnie faceta w wasze zycie (czesto idiote) i z nim juz jestescie, a wystarczylo byc troszke bardziej otwartym dla nowych ludzi.

Gość yxy
i nienawidze niezaleznosci finansowej - to przeciez podstawa !

Gość yxy
hahahaha , hejka zaniedbany , ale mowe strzeliles ! no to teraz dziewczyny - bacznosc !

Gość dobrze gadasz zaniedbany
Zaniedbany - mała uwaga, zapominasz, że kobiety zwykle same nie wiedzą czego chcą i gdy do jakieś podejdziesz to najpierw cię spławi a potem dopiero zacznie myśleć czy dobrze zrobiła? Więc lepiej nie skreślać po takiej odmowie.

Gość yxy
do dziewczynylat20 - a co jest takie skomplikowane ?

Gość yxy
a ja znam jednego faceta co tez nie wie czego chce - masakra..

Gość yxy
no , racja dupodajki zawsze gora ! - bo w naturze faceta siedzi zakodowana jedyna mysl - prokreacja i oni sami nawet nie wiedza ze wlasnie dlatego lgna do TTTaaaKiego typu panienek , a potem sie dziwia ze to zwykla dupodajka.. hehehhe . Najwazniejsze zeby miec to COS w sobie ,i ja to mam ( ale zarozumielec , hihihi ) i obojetnie co ubiore to i tak zwalam z nog ,bo mnie nieinteresuje adoracja ze wzgledu na wyglad , jak sie komus niepodoba , no to ma pecha , jezeli jest cos wart to ubior nie gra zadnej roli . Ale mysle tez , ze poprzez ciuchy mozna wiele o sobie powiedziec - jezeli oczywiscie ma sie swoj niepowtarzalny styl ;)

Gość jasnie pani
czemu zaraz dupodajki - moze poprostu bardziej otwarte, niezalezne nie przejmujace sie ze zaraz wyjda na jakies latwe? ja jak poznalam mego meza to: 1. poderwalam go ja 2. potem calowalismy sie w jakims lasku 3. chcielismy TO zrobic ale on nie mial prezerwatyw przy sobie nie przeszkodzilo to by zostal moim mezem

Gość yxy
ja nic nie mam przeciwko nim , sama czasami wyskocze ze stringami na wierzchu ;) nawiazalam do tematu zaniedbanego , to jego przylepki , hehehe

Gość yxy
a wlasciwie to bardzo mnie interesuje , jakim typem czlowieka jestes - zaniedbany , hm ?

Gość yxy
pierwszemu lepszemu ? a skad wiadomo ze on lepszy ?

Gość yxy
im szybciej wskoczysz z kims do lozka tym szybciej wyskoczysz , hehhehe

Gość yxy
hehehe , ale palnelam bzdure - mialo byc , ze nienawidze ZALEZNOSCI finansowej ;)

Gość jasnie pani
nie chodzi o dawanie pierwszemu lepszemu tylko dlaczego jezeli oboje maja ochote i srodki zabezpieczajace to nie moga sie kochac bo ONA wyjdzie na latwa? a on to co? jemu ujdzie i doda tylko blasku? pojscie za pierwszym razem do lozka nie oznacza tez ze dziewczyna chce zaraz kontynuowac znajomosc i liczy ze do oltarza pojdzie. zreszta znam sama pare dziewczyn ktore na pierwszym spotkaniu uprawialy sex i to potem do tych dziewczyn chlopacy wydzwaniali twierzac ze sa zakochani a dla mych znajomych to byla jedynie sprawa fizyczna. Moze warto przestac sie czepiac takich stereotypow i zaczac zyc SWOIM zyciem zamiast oceniac kogos. jak pisalam: u mnie malo brakowalo bym przespala sie z mezem na pierwszym spotkaniu i to w lasku. i jakos on mnie za latwa dziwke nie uznal. na drugi dzien zaprosil na obiad a od dwoch lat jest mym mezem. nie namawiam oczywiscie nikogo by zaraz sie seksil na pierwszym spotkaniu (zreszta ja taka tez nie bylam. po prstu jak poznalam mojegood razu bylomiedzy nam silne zauroczenie fizyczne) tylko po prostu nie oceniajcie kogos bo jak widac regul nie ma na to kto wychodzi na tym lepiej.

Gość yxy
do dziewczynylat20 - nieprzejmuj sie !Twoj ksiaze jest bardzo blisko Ciebie , tylkoTy go na razie nie wiedzisz , ale gdy nadejdzie wlasciwy czas spotkacie sie na pewno , obojetnie jak bedziesz ubrana , a teraz zajmij sie czyms ,co Cie interesuje i nieprzejmuj sie ,ze inne laski bujaja sie z chlopakami , Twoj czas tez nadejdzie - cierpliwosci !

Gość
A ja zapytam tak - Czy autor tego topicu jest mieszkańcem Torunia, ma na imię Michał? ??

Gość yxy
sama doswiadczylam tego , ze mi sie chcialo kochac ,bylam sam , wiec wyszukalam sobie "ofiare " przespalam sie , powiedzialam ze zadzwonie , zwinelam zagle i poszlam swoja drogo - bo chodzilo mi tylko i wylacznie o sex bez zobowiazan . I wiem teraz o tym ze to nie moja dzialka , aczkolwiek niepowiem ze mialabym problem cos takiego zrobic ponownie , tylko w tym wlasnie momencie nie interesuje mnie to . A co do Facetow , takie bidoki - swietoszki , maja to szczescie ze nie rodza dzieci , bo kazdy by juz latal z piecioma brzuszkami , a kobiety sa tylko przez to " napietnowane " bo jak sie niezabezpiecza odpowiednio ,no to potem spoleczenstwo ma o czym gadac - to taaa co sie tak puszczala , a teraz ma za swoje ". Bo jak to zrozumiec ? - z kim w koncu niby ida do lozka " te latwe " ? z tymi latwymi , no nie ? - mysle ze rownowaga jest zachowana ;)

Gość yxy
a teraz moje pytanie - samotni faceci , co robicie zeby kogos poznac ?

Gość anderss
ja nie robię nic i pewnie dlatego jestem sam

Gość yxy
chcesz byc sam , czy chcesz robic " nic " ? ;)

Gość chyba taak
hihih nic:) nawet jak juz znajdą tą ukochaną to nie robią nic:) za to duzorobia dla panien na noc, znajimych

Gość yxy
a wiec sami nic nie robia aby kogos poznac i maj nam za zle ze tez nic nie robimy w tym kierunku , a jak juz cos robimy to zaliczane jestesmy do gatunku tych " latwych " i na jedna noc , hehehe ;) ?

Gość chyba taak
no własnie:) yxy;) jak o inne sie starał, słał kwiaty, smsy o Aniołach itp To jak mnie kocha to tym bardziej się postara:) piosenka ach spij kochanie bo gwiazdy swieca tlko noca, była wspaniałym pocątkim:)

Gość yxy
he , faceci to taaaakie dziwolagi , ktore zerwa sie ze stalowego lancucha ale mozna ich poprowadzic na zlotym lancuszku - a poza tym potrzebuja od czasu "odpowiedniego bodzca " aby sie ockneli i ruszyli troche mozgownica ;)