Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miso pysio

Samotne dziewczyny co robicie zeby kogos poznac?

Polecane posty

Gość kozaa alice
mój ex słucha sie mnie jak cos zrobi nie tak to zaraz mu mowie bachora nie zobaczysz a amtka z Olecka zaraz mu tam grozi paluchem i on sie słucha

Gość ..malinowa..
lilia o co Tobie chodzi? po co Ty roztrząsasz ciągle na kafe historię jakiejś baby...nie masz sowjego zycia czy co?

Gość misio pysio
Ale moglabys temu facetowi troche pomoc, usmiechnac sie, dac do zrozumienia ze ma szanse, Dlaczego wszystko maja faceci robic ? Najpierw was znalesc, potem robic wszystko by zainteresowac a i tak czesto szans nie ma bo sie buzka nie podoba, potem facet staje sie ostrozny i poprostu bez znaku nawet nie zagada. Jest rownouprawnienie, ale skorzystac nie chcecie, nie zaslaniac mi sie tradycja, bo jakos garow myc i w domu siedziec nie chcecie.... Tak wam wygodniej nic nie robic. Wymagacie od facetow to i my od was, chociaz cienia zainteresowania , i pomocy.Proste.....

Gość p. Justynaa
Jeżeli kobieta jest samotna, wcale nie znaczy, że jest nieszczęśliwa. Wszystko ma swoje plusy i minusy. Samotnej kobiecie jest lepiej chociażby w tym względzie, że nie musi niańczyć dziecka zwanego facetem :).

Gość to sie odzywam
p.justyna--> ja tam bym dzisiaj z przyjemnoscia poniańcyla faceta, i to nawet cała noc:D

Gość to sie odzywam
poniańczyła miało byc, zwał jak zwał bzykac mi sie chce i juz:D

Własnie ta baba od poczatku wlazła w moje zycie. amiało byc urodziła, wrobiła i koniec a nie jakies histriie, ładne słowka dla niej, jakis kurwa szacunek?:O szok, jakies cackanie sie z nia, mi docinanie itp oto chodzi, ze wiecznie ona.. ona biadoli mu rok temu to było ja sama mnie ciecko a kurwa na lokale ma i po łososnie..!! yo mnie wnerwia, ze ciagle jest ja on i ona! nie ma nas ja i on tlko wiecznie ona jej problemy, zycie, decyzje itp szłu mozan dostac!! oto chodzi ze ją caca nic złego nie powie ona mu widzen dziecka zakazuje a ona oj coj sroj sroj czy on ma dobrze w głowie? nie umie jej pzygadac? szacunku by do mnie do razu nabrała..

Gość obie brzydkie
"Mężczyzna - by wzbudzić moje zainteresowanie - musi się mocno postarać" hahaha:D widze ze skromna jestes nie ma co :O z taka postawa to mozesz jeszcze dluuuugo byc sama no chyba ze tak wolisz 🖐️

Gość p. Justynaa
Misiu, wiele samotnych kobiet jest nieśmiałych. Wiąże się to z tym, że nawet nie mają odwagi gdziekolwiek wyjść by poznać faceta, a co dopiero uśmiechem zachęcić do działania tego, który im się spodoba. Powiem tak: nie skreślam mężczyzny po pierwszych pobieżnych oględzinach. Dla mnie każdy jest wart tego, by chcieć go poznać. Chociaż rzadko się uśmiecham, oduśmiechnę się, jeżeli jakiś Pan się do mnie uśmiechnie.

Gość misio pysio
Za to wszyscy faceci sa smiali, dodatkowo ich smialosc jeszcze rosnie wraz z kolejnymi koszami jakimi dostaja od dziewczyn . Zycie faceta to poprostu zyc nie umierac :D

Gość p. Justynaa
Obie brzydkie - jestem szczęśliwą kobietą. Mężczyzna mógłby się przyczynić do większego szczęścia, ale bez niego też nie jest źle. Uważam, że trzeba być świadomym swojej wartości i się szanować - aby i innych potrafić szanować. I nie uważam, że moje wymagania są wygórowane.

Gość misio pysio
czyli facet jest od starania sie a ty od czego jestes?

Gość p. Justynaa
Misiu, wiem, że wielu Panów jest nieśmiałych. A szkoda, bo to przydatna w życiu cecha. Ale sam wiesz, że jak się przyjęło, że to raczej mężczyzna powinien zadbać o nawiązanie pierwszego kontaktu, a nie odwrotnie. My oczywiście dajemy sygnały - chyba widać, kiedy kobiecie ktoś się spodoba.

Gość misio pysio
powiem ci tak podobalem sie 5 dziewczyna w zyciu....i NIGDY nie widzialem tego, dowiadywalem sie o tym po latach od nich, kumpel podoba sie kolezance, on tego nie widzi a ja nie widzialem dopoki ona mi nie powiedziala.....

Gość p. Justynaa
A ja jestem nagrodą dla tego faceta:). Kobiety lubią być adorowane - taka nasza natura ;). Jeśli szukasz łatwych to się starać nie musisz.

Gość muchoss prawdos
robimy dużo marwtimy się, slemy buziaki, poezje piszemy, poiekne obrazki jpg slemy, radizmy, rozmawiamy to widać. raczje to ktos - koza -ciągle cos robi bym była sama.. mysle ze tak będzie.. ze bede sama.. ona nie moze zniesc mysli, ze on bedzie z inną, jak to a ona taka bogini z Uk? głupia cipa.. zawistna takze jak patrze to nic sie nie zmieniło od 2004 do207 on nie zrobił nic dla niej tak wiele mnie uraził aby ona miała ok, upkorzył, zranił mammił, wyznawał miłosc a potem zmykał a lbo sie zle zachowywał.. to było miłe? nie dla mnie

Gość p. Justynaa
Misiu, czasem tak jest, że ludzie z pewnych powodów nie okazują uczuć. Tyle że to świadczy o niedojrzałości emocjonalnej i awersji do ryzyka.

Gość zzzzzzimny Roman
taaa adorowanie cyli proces dowartosciowania sie kobiet kosztem faceta, czesta nawet kobieta z gory wie ze nic z tego nie bedzie ale to adorowanie podnosi jej samoocene...Ni chuja....czas frajerow juz minal , zwlaszcza ze to wy macie z tego wieksze korzysci. Facet pamietaj na kazda o ktora musisz sie starac sa 2 takiej samej wartosci ktore nie zadzieraja nosa...

Gość bo ja tu czegos nie rozumiem
p.justyna, nie kazda kobieta lubi byc adrorowana, ja nie lubie jak facet prawi mi komplementy, wydaje mi sie to sztuczne. facet ma byc facetem, a nie jakim dzolasem do podnoszenia mojego ego, ja tam wole faceta prawdziwego a nie jakigos maminsynka

Gość ..malinowa..
facet musi być waleczny...:(niestety

Gość zzzzzzimny Roman
wlacza frajerzy...milosc z definicji jest za darmo i nie trzeba o nia walczyc.....

i dlaczego na kafe jest tak duzo samotnych facetow a w realu za ch... nie moge was spotkac??? slepa jestem?

Gość p. Justynaa
Romanie, bardzo egoistyczne podejście masz. Szczęściem jest dawać a nie brać, a Ty piszesz "zwlaszcza ze to wy macie z tego wieksze korzysci". Myśl co chcesz, ale z takim podejściem niewiele zdziałasz.

dowartosciowanie poelga tez na tym, ze baba mazgai sie ja to jestem do niczego, chce role itp potem sra na jednej scenie a facet oj ąłdnie super, radzis sobie oj oj czy to nie jest tez takie puste dowartosciwanie sie, zabieranie czasu jemu, wpychanie sie do niego i wykorzytywanie? według mnie tak

Gość zzzzzzimny Roman
bo ci samotni nie maja wyjsciowego wygladu....

Gość zzzzzzimny Roman
i vice versa :D czekaj na ksiecia co bedzie wlaczyl.... skoro to dawanie to daj niesmialemu prezent i zrob pierwszy krok za niego !

niekoniecznie, nie pozwalacie dac sie poznac i tyle a ja bym sie chciala posmiac z facetem, zjesc kolacje, pozniej pokochac sie troche i nie bede sie przygladac jego twarzy tylko bede sluchac jego smiechu, jak smieje sie z moich niesmiesznych dowcipow:D, jak mi masuje zmarzniete stopy, jak glaszcze mnie po wlosach, bede wsluchiwac sie w dzwiek jego glosu... chyba brak mi milosci:(

bo to jest miłość zakochana osoba chłodnie każdy dziwek jak mowi a, o itp słucha głosu jak urzeczona:) ale dla takiego faceta to nic, mrzonki.. on woli posłuchac i spedzic czas z doświadczoną zbiadolowaną A. mowi- ona to nie mrzonki..

do tamit ja juz cie kiedys czytalam, i radzilam ci zebys udala sie do specjalisty z ta swoja alicja, jak widac nie posluchalas ciotki dobrej rady, a szkoda:(

A mnie też nie słuchał, wiec czmu ja mam słuchac wystarczy ze Alka sie uda do zakłądu a my odetchniemy:)