Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprezynka

naliczanie punktow karnych na polskie prawo jazdy w uk

Polecane posty

Gość sprezynka

hej. moze ktos potrafilby mi pomoc.chlopak dostal mandat za przekroczenie predkosci w wysokosci 60 l. ierwszy list,ktory przyslali byl tylko o potwierdzenie danych.kolejny z suma mandatu,i z iloscia punktow w tym przypadku ma byc 3 punkty karne.ALE on wciaz ma polskie prawko wiec jak oni to naliczaja moze ktos wie.malo tego za miesiac jedziemy do polski i boje sie ,ze oni tak szybko tego prawka nie odesla,a przeciez potrzene w kraju do poruszania sie. czy apisanie listu coss da?ze te prawko potrzebne i zeby jak najszybciej odeslali.jak napisac taki list.angielski mam w miare dobryale nigdy nie pisalam takiego oficjalnego pisma.boje sie ,ze strzele jakiegos babola gramatycznego

Gość o k...
no a jak sie pisze zeby wymieniac prawko to oczywiscie wszyscy sa madrzejsi a pozniej wlasnie takie przypadki jak wasz. nie wpisza wam punktowa karnych na polskie prawko bo sie nie da tak samo jak masz brytyjskie i jestes z nim w polsce to tylko moga ci mandat wlepic i koniec a jak zrobisz wieksze przewinienie to w sadzie sie to konczy. A tutaj nie wiem jak to sie skonczy ale mozesz byc pewna ze napewnie nie tak latwo i szybko.

Gość gość
No nieźle,kod zniżkowy 84NA7R5B. na fastidcard.com wciąż działa. A same dokumenciki są naprawdę dobrej jakości, bardzo polecam, zwłaszcza przeciwnikom opłat za fotoradary ;)

Gość gość
Warto zainwestowac w siebie i zamowic wzor kolekcjonerski z szybkieprawojazdy.pl , przy takim pokracznym prawie i przepisach, z pewnością może się nie raz przydac.

Gość gość
Za kolekcjonerskie prawka na szczęście ich nie naliczą. :) Polecam te z fastidcard com.