Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol29

Jestem zalamany postępowaniem zony

Polecane posty

Gość kiepska prowokacja
Karolku a czemu nie chcesz wrócić do Mamy, przecież ona o Ciebie zadba....ugotuje, posprząta, upierze, wypracuje a jak będzie trzeba to zdadba także o Twój motór..... no chyba, że Mamusia nie żyje, no nic, zdarza się.....

Gość żonaKarola29
Wybaczcie, wybacz Pączuszku, byłam w sklepie po kartofelki na dzisiejszy obiad - chciałam je obrać w pracy, żeby w domu było szybciej. Karol mówi prawdę, ja lubie ten nasz podział :) prosiłam Go wprawdzie, aby pozwolił mi także zajmować się motorem, ale wiecie, on jest troskliwy i martwił się, że sobie nie poradzę (może to wynika z tego, że jestem idiotką i mogłabym coś zepsuć - czesto mi sie zdarza :) ). I wpadlam na jeszcze jeden pomysl - nie umiem nauczyc talerza chodzic, eh, ale - mogę w ciągu pracy wyskoczyć ok 14, podjechać do domu - trochę ruchu dobrze mi zrobi, tyłek mi chociaż nie urośnie - i podać Pączuszkowi lunchyk. A na perłach - myślisz, że to dobry pomysł?

Gość kleofas klimek
ja sadze, ze zajebisty!!!!

Gość i4ever
hahaha karolek dba o motor taaa bardzo odpowiedzialne zajęcie buhahaha!!! sam karolku stwierdziłeś że to co robi żona wogóle nie jest ważne - widocznie ona też tak stwierdziła i przestała robić ,,to, co nie jest ważne" . Przecież kobita jeszcze pracuje, to ty się lenisz

Gość Karolina żona Karola
obowiązki gejszy to dla mnie czysta przyjemność;)🖐️

Ona pracuje po prostu jako sekretarka i nie zarabia tego co ja jesli ja wiecej zarabam i na dokladke na mojej glowie sa takie decyzje WAZNE - jak inwestycje czy fundusze albo rachunki kiedy oplacic, jaki wziac telefon, jaki internet i gdzie kredyt - to ona ma sprzatac to oczywiste dla normalnmych ludzi, taki podzial obowiazkow

Gość a na perłach
no wiesz, moze na początek to dobry pomysł, ale zacznij od jutra zabierać talerz do pracy, i ucz go powoli chodzić, bo naprawde to nie jest brak wiary w chodzenie talerza, a zwyczajne LENISTWO TWOJE! przez kilka dni owszem, mozesz jeździć, ale wiesz, jakie to koszta???pewnie od Karola bedziesz chciała na paliwo po miesiącu, zła żonoNo chyyyba, że na nogach bedziesz zapierdalać:D

Gość osz nie no. . .
pojebany gosciu ...zonka zapierdala do wieczora( zamiast 8 godzin jak na czlowieka przystalo) a ten kurwa marudzi ty ochlaply swiniaku za szmate i do garow bozia lapy odjebala czy co?? za to ze konia waliles?? wspolczuyje zonie ty oschly buraku

Gość a na perłach
chociaż nie, buty ci się zniszczą, cholera... Alez Karolu, to oczywiste!!! Ty jesteś łbem tej rodziny, tyś jej móżdżkiem:Dzona powinna sprzątac:D

Gość osz nie no. . .
pierdolisz z e byla umowa...a gdzie ja podpisales co?? od kiedy to sa umowy kto sprzata chate?? ty pewnie brudzisz i smiedzisz a ona ma sprzatac twoje zasrane gacie wielki bohater zarabia daj zyc czlowiekowi a nie kazesz kurwa se pod nos podnosic podla szowinistyczna meska swinia

Gość żonaKarola29
Ależ oczywiście, że na nogach - nie zdałam egzaminu na prawo jazdy, Pączuszek powiedział, że to dla mnie za trudne, więc nie poszłam, bo On zawsze ma rację, pewnie nie poradziłabym sobie za kierownicą. Ostatnio z tego lenistwa spasłam sie jakoś nieprzyzwoicie, boję się, że przestanę się Karolowi podobać, wiec myślę, że przy okazji dobiegania, aby podać obiad mogłabym się odchudzać - tak sobie tylko pomyślałam, ale nie wiem, czy Pączuszek uwaza, że to dobry pomysł? To On jest od podejmowania decyzji. Tak, jestem sekretarką, umiem tylko odbierać telefon - chociaż nie kazdy, ale naszej firmowej centralki już się nauczyłam :D Nie zarabiam wiele, to prawda, nie umiem zarabiać. Pączuszek za to, co innego, te Jego projekty, inwestycje :)

Gość osz nie no. . .
normalnie bym ci chuja wyrwal debilu i ususzyl na gwozdziu obys ty zdechl on kurwa pracuje do nocy siedzi na kafe a ona zapierdala caly bozy dzien

Gość żonaKarola29
osz nie no. . . - nie krzycz na Pączuszka, proszę! On jest dobrym mężem i bardzo o mnie dba! A ta moja praca, pffff, co to za praca, tak sobie tu siedzę i obmyślam tylko, co na obiad zrobię - wielkie mi zajęcie. To on pracuje.

Gość hrabia Ziut Banderas
dziwne ze go zona jeszcze nie osrala, ja jetem glupi ale on jest o wiele stopni glupszy, o ile to nie prowokacja, glupia z reszta

Gość z boku zdzich
a nie mozesz jej kazac zabierac do pracy gotowania np.?nie mowiac juz o prasowaniu.Przeciez z tym ostatnim to ci jeszcze dodatkowo robi balagan w domu!!!

Bagatelizujesz rolę swojej żony , facet. Współczuję Jej, ja bym nigdy nie dała się tak zdeptać facetowi. Kobieta zasuwa od załózmy 8 do 19, przychodzi do domu, w którym może sama chciałaby wypocząć, sama zjeść coś dobrego... Ty siedzisz w domu. Nie pomyślałeś o tym, żeby wstawać o tej godzinie co Ona i w ten sposób zaoszczędzić trochę czasu? Mógłbyś zrobić coś dla Niej i sam ugotować obiad na przykład...Chyba, że jedyne, co potrafisz gotować, to woda na herbatę - wtedy współczuję. Weź Ty człowieku doceń taką kobietę, bo jeśli spełniała Twoje oczekiwania chociaż tydzień, to ją podziwiam. Ty może masz pracę, ale pomyśl. Siedzisz w domu, robisz projekty...Ile czasu (licząc ten, kiedy Jej nie ma) poświęcasz na przerwę?... Pomyśl nad sobą.

Gość żonaKarola29
Zdzichu - ale ja już się zobowiązałam, że prasować będę w pracy - zwłaszcza latem - to nasze żelazko nieznośnie podnosi temperaturę w domu, a wiadomo - lato gorące. Karol siedziałby cały dzień w duchocie, a nie mogę do tego dopuścić. A gotowanie - w miare możliwości (nie nie, nie moich, tylko kuchni w pracy) będe przygotowywała posiłki w pracy - obiorę kartofelki, zbiję kotleciki, suróweczkę trzasnę, a w domu rach ciach ciach - na talerz i do Karolka.

Gość z boku zdzich
hrabia banderas czy tak jakos :a co jesli by to bylo bez tej reszty?...

Mam teraz akurat chwile to moge posiedziec gdzie chce !!!!!!!!!!!!!!!!! poza tym wlasnie zobaczylem, ze jak zwykle ostatnio za lozkiem nie jest odkurzone. Dodatkowo zajrzalem do lodowki a tam balagan, a tymczasem ona DOBRZE WIE ze nabial nalezy trzymac na polce oznaczonej na nabial, mieso na polce do miesa itd !!! ale juz za godzine 19 - wroc i poprawi to Najbardziej mnie meczy, ze ja w OGOLE MUSZE o takich sprawach przyopminac, to opwinno byc rozumiane same przez sie to mnie meczy i upokarza ze musze jej przypominac, co ona dziecko ejst czy jak

Gość żonaKarola29
Przepraszam 😭 Jak tylko wrócę, to poukładam, nigdy więcej nie zrobię nabiałowego bałaganu!

Gość a na perłach
no już, nie obrażajcie Pączuszka! przecież żonie jest z Nim dobrze, nie widzicie? weźmie tylko to pranie i prasowanie do pracy, kartofelki obierze cichaczem pod biurkiem, i juz bedzie dobrze:)

Gość żonaKarola29
A na perłach - dziękuję :* Ale myślisz, że mi wybaczy? Myślisz, że może być dobrze z tym bałaganem w nabiale? No i za łóżkiem nie odkurzone....Jejciu, gdzie ja mam głowę?!

Gość z boku zdzich
zono karola-a moglabys w miedzyczasie wpasc na godzinke do domu posprzatac,bo jak on robi te projekty to od tej gumki do scierania strasznie sie brudzi

Gość a na perłach
BłAGAM WAS, JA JUZ NIE MOGE:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Karol, a dlaczego teraz nie wstawisz szybko jakiejś zupki, tylko sie na kafeterii opierdalasz?? Zona dopiero od jutra bedzie te kotlety klepać w robocie, dziś jeszcze niee:D

Gość a na perłach
no z tym nabiałem to przegięłaś, nie wiem, czy Karol wybaczy:/Gdzie Ty masz głowe, Kobieto?????nabiał na półce do mięsa???

Gość żonaKarola29
Aaaaj Zdzichu, no i znowu klaps. Chorba, co ja z domu wyniosłam? Niczego się nie nauczyłam....tylko tej centralki w pracy :( Masz rację, jak już podbiegnę z obiadem na 14:00, w trakcie jak będzie jadł, będę sprzątała 'ocierki' z gumki. Chociaż myslałam, żeby wtedy rozładować jego napięcie seksualne....wiecie, wstyd mi troszkę tak publicznie, ale z Pączuszka straszny ogier :)

Dzis na obiad beda ziemniaki z sosem lososiowym i do tego warzywa z pary, i kotlet z piersi kurczaka a na deser ciasto kopiec kreta Kopiec jest z wczoraj a reszta ona ugotuje jak tylko przekroczy prog ide 🖐️ musze z nia powaznie porozmawiac

Gość żonaKarola29
ajj, Karol, Pączuszku, ale gdzie idziesz, skoro ja jeszcze wciąż tutaj? A na perłach - wieeem, ale ja naprawdę zapamiętam. Dziś tak mi się smutno zrobiło, jak pomyślałam, że karol jest załamany moim postępowaniem, że zmienię wszystko, wszystko! Karol, ja kopiec wyrzuce, albo sama zjem - nieświeży od tego upału, jeszcze by Ci zaszkodził. Przygotuje czekoladowy suflet z nadzieniem z mleka kokosowego, nie będziesz jadł jakiś świństw Pączuszku! Pamiętasz?! Jak ostatnio na wakacjach w Radomiu zjadłeś nieświeżego dorsza? Pamiętasz, co się działo? Ja pamiętam i więcej do tego nie dopuszczę!

Gość a na perłach
to Karol dobrze, że juz zaplanowałeś, co Ona ugotuje. no tak, tyś jest móżdżek...ale masz jeszcze 45 minut, pooosiedź se jeszcze na kafeterii:D Ja zaraz tez zmykam, bo mój Karol tez zaraz wróci:) odgrzeje sobie zamrożony bigos, bo ja pisałam cały dzień magisterke i nie miałam czasu gotować.A jak mu nie pasuje, to sam niech sobie coś lepszego pierdolnie.