Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol29

Jestem zalamany postępowaniem zony

Polecane posty

Gość Karolina żona króla Karola
pozdrowienia dla Isaury jej przekaż :o🖐️

przekaż żonie Isaurze pozdrowienia od nas....🌻

mało, że ma na imię KArol_Leoncio to jeszcze mało inteligentny 😴 ...kiepskie geny..:o

Gość a na perłach
Ależ Karolu...to wydało się, że żona niemłoda, biedulka:D No my nie wiemy, co to za życie-życie żony Karola przynieś-sprzątnij-odnieś-podaj-pozamiataj:D Niestety, o my biedne, na nasze nieszczęście nasi mężowie traktują nas po partnersku, czasami nawet gary umyją i obiad przygotują tym swoim głupim dzieweczkom:D A za to odwdzięczamy się nocą, ojjjjj jak się odwdzięczaaamy:DA twoja żona za co ma się odwdzięczać??za to, że pielęgnujesz motor??:D:D:D

Gość mniam mniam mniaaammm
:D

Gość żonaKarola29
Witaaaajcie :) Karolino, A na perłach - ukłony :) Wczoraj nie zajrzałam - ale same rozumiecie...schab był wyjątkowo twardy i długo się nie dawał rozbić, a młode kartofelki oskrobać...eh, ale to nic, pokazał mi Karol to forum - ale z Was głupie, niedoświadczone dzieweczki :D tak tak, tak właśnie mówiłam.... Karolku, czy majtaski w misie lubisz uprasowane, czy nie - bo tak właśnie siedzę nad nimi i się zastanawiam, czy po krochmaleniu powinnam je uprasować, czy będzie Ci w nich wtedy niewygodnie?

Gość żonaKarola29
Ojjjj, szef wszedł do sekretariatu..ups..ale zareagowałam trzeźwo, jak na wybranke Pączuszka przystało - powiedziałam, że prasuje dokumenty, bo się zgniotły

Gość żonaKarola29
A na perłach - jak to, za co mam się odwdzieczac? No wiesz, myślałam, że kto jak kto, ale Ty mnie rozumiesz... Przeciez Pączek jest idealnym męzem - mama zawsze mówiła, że dobrze wyszłam za mąż. Dba o mnie, nie pozwala, żebym niszczyła wzrok telewizorem, nabawiała się skrzywienia kręgosłupa siedząc/leżąc bez celu, motywuje mnie do zdrowego trybu życia - dużo ruchu. to dzięki niemu moja tężyzna fizyczna jest na tak zaawansowanym poziomie - nie masz pojęcia, jakie mam mięśnie na łapkach! A poza tym - o czym Ty mówisz? Odwdzięczać się? Toż to obowiązek żony! Przeciez Karolek musi żyć z zaspokojonymi wszystkimi potrzebami!

Gość rUSEk
Ale wy jestescie poebane..... normalnie koles napisał, żona ma sprzatac i tyle :/

Gość żonaKarola29
rUSEk - ależ ja sie z Toba zgadzam, choc dodalabym jeszcze, ze oprocz sprzatania, powinna takze gotowac, prac, prasowac, robic zakupy, no i pracowac. W Twojej ojczystej Rosji tak jest, w Polsce takze :D

Gość a na perłach
Zono Karola, nareszcie, już się martwiłam, że zupa była za słona, i oberwało Ci się (oczywiście należałoby Ci się wtedy) od karolka... Zono Karola, cóż to za pytanie???Majtaski mają być tak zrobione, jak robiła Mamusia! Zatelefonuj do Mamusi Katolka, i zapytaj. A Karol faktycznie dba o Ciebie jak mało który facet...no popatrz, te leniwe dzieweczki na starość dostaną z lenistwa zwyrodnień kręgosłupa, a Ty aż do osiemdziesiątki będziesz pączuszkowi prać, prasować, gotować, myć okna i sprzątać odsuwając łóżko. I nawet nabiał będeziesz w lodówce segregować! Oj, Pączuszek to mądry Mężczyzna👄Tylko żeby On przypadkiem nie miał jakichś zwyrodnień, biedak ma taką ciężką pracę...mam nadzieję, że codziennie przychodzi do Niego zamówiona przez Ciebie, Hinduska masażystka z maleńkimi stopami??

Gość żonaKarola29
WItaj kochana A na perłach :) nie nie, nie smialabym przygotowac zbyt slonej zupy! Kimze wtedy bym byla?!?! Z Mamunią masz racje, juz dzwonie z mojej centralki, ktora umiem obslugiwac :D Nabial - oj kochana, juz wiem, ze nie moze byc pomieszany nabial z nienabialem :) o ja glupia, jak moglam ser obok szynki...no az sie smieje, jak to pisze, kretynka ze mnie! ot co! :) Hinduska masazystka - no i znowu zonk, dlaczego Ty masz takie pomysly, a ja nie? dlaczego nie pomyslalam, zeby zamowic Hinduske Paczkowi? Wpadlam tylko (choc to niewiele) na to, zeby w ciagu dnia przychodzil do niego talerz z tym obiadem z mikrofalowki (jednak udalo mi sie nauczyc talerz chodzic o wyznaczonej godiznie - mialas racje - jak sie chce, to sie da). dzieki temu nie musze biec w ciagu dnia do domu podac Karolkowi obiad, moge ten czas poswiecic na pranie - przynioslam sobie na plecach do pracy franie i zrobilam dzis juz 3 prania i 2 krochmalenia, teraz wciaz prasuje, oj, jak milo :) A na perłach, jak myslisz, czy jedno drugie danie, jedna zupa i jeden deser, to nie za malo na jeden obiad? Tak sobie siedze i mysle, i wydaje mi sie, ze to pojscie na latwizne z mojej strony, jak myslisz?

Gość Anita..
rUSEK a dlaczego sprzątać ma kobieta? mamusia CIe nie nauczyła, że skoro żyje się razem to robi się razem? Mam męża i 2ch synów, najwięcej z nich pracuje, nie wyobrażam sobie, żebym miała wrócić do domu i jeszcze po nich sprzątać???? gotujemy wspólnie, na ile kto ma czas - jak czegos nie wiedczą to dzwonią skądś Ty się urwał? ze średniowiecza?

Gość a na perłach
no wiesz, tak myślałam, że nie wpadniesz na tą Hinduskę krótkostopną:o No ale nixc, wszystko jest do nadrobienia! Ważne, że talerz umie chodzić, nawet nie długo Cię zeszło z tym. Ale martwi mnie co innego....Już jest 12:39, a Ty dopiero 3 prania zrobiłaś???Mam nadzieję, że chociaż kotlety rozklepałaś...Bo nie śmiem wątpić, że pościel, firany, zasłony pierzesz codziennie, no może firany co drugi dzień, nie bądźmy małostkowe. Ale pościel koniecznie codziennie! Jeszcze Pączuszka roztocza zaatakują w nocy, i zaniemoże biedaczek... Co do obiadów, to faktycznie, jakoś niespecjalnie to menu się przedstawia...tak po jednym wszystkiego, może lepiej zrób podwójnie? Np. Krem z kury i krem z brokułów, łosoś zapiekany pod pierzynką+ surówka z rukoli, kaczka w pomarańczach+cykoria z krewetkami, a do tego nie wiem, może ryż jaśminowy? Bo zwykłego ryżu Pączuszek nie powinien dostawać, jak plebs jakiś:o

Gość Żyj i daj żyż innym
a na perłach... czy myślisz, że jakiś padalec zrozumie Twoje wywody? do nich to trzeba prosto i na temat....

Gość żonaKarola29
oh wybacz Mentorko :) ale bylam szybciorem zrobic 4 pranie - przyznaje, 3 to bylo malo efektywne Hinduske - eh eh, moge nadrobic przeciez, teraz widze, ze dopiero sie wszystkiego ucze, Karol mial racje, mowiac ze jestem tłukiem - dopiero sobie uswiadamiam, jak wielkie mam braki - i to w tak podstawowych sprawach Roztocza - i znowu masz racje, nie powinien byc na nie narazony. zadbalam wprawdzie o to, zeby nie nekaly go noca owady i utkalam w wolnych chwilach woal drobno oczkowy :D roztoczylam go nad jego glowa, ale teraz widze, ze roztoczenie nie pomoze na roztocza :) Obiady, no tak, potwierdzilas tylko moje przypuszczenia - za malo, za malo, na latwizne...tak, dzis przyrzadzilam pulpeciki z jagnieciny w sosie jezynowo beszamelowym, podane na grzance z kremem szparagowym, ze swieza salata, z dodatkiem slimakow (sama zbieralam o swicie) skropionych cytryna, zupa - borowikowa - ilez sie musialam rano naszukac borowikow o tej porze roku, a na deser - wciaz sie zastanawiam, ale rozumiem, ze po jednym daniu - tak bez wyboru, to jakbym nie zrobila wcale, wiec zaraz chyżo zabieram się za Twoje menu! :)

Gość a na perłach
ale jakie wywody/?Ja nie chce mężczyzn przeciągać na swoją stronę, ja jestem zdania, że oczywiście powinnam siedzieć w pracy 10 godzin, a potem gotowanie, pranie, sprzątanie, układanie nabiału na półkach lodówki, odsuwanie mebli i łóżek żeby wymieść kurz zza nich, a potem zadowalanie męża z uśmiechem, bynajmniej nawet przez chwilę nie wolno pokazać zmęczenia! Bo przecież te wszystkie obowiązki to czysta przyjemność:) Ja się stosuje do tego wszystkiego:classic_cool:

Gość a na perłach
no ale cóż na ten deser??Co Karolek lubi?Bo nie wierzę, że jakieś pospolite Pączuszki...:D

Gość żonaKarola29
firanki, zaslony - oj nieee, to przeciez codziennie trzeba - Mamusia Karolka tak mowila! Nie nie, Paczek paczkow nie lubi, to ja jadam takie smieci - wszak jego podniebienie za delikatnym jest na takie rzeczy...no i sama nie wiem - to musi byc cos z polotem...moze zmiele mu psa z płotem? :D

Gość żonaKarola29
Oj Ted, dajze spokoj - co znaczy, ze macie na nas zarabiac - przeciez same powinnysmy na siebie zarabiac! Wykonujac oczywiscie jednoczesnie skrupulatnie wszelkie obowiazki domowe.

Gość ajcik
Ted - kocham Cie chlopie :D nie wiem, czy nie zamienic Karola na Ciebie :D Skąd wy się kuźwa bierzecie?!?!?!?!?

Gość ajcik
To byłam oczywiście ja - żonaKarola29

Gość ajcik
Macie takie małe własne niebo szowinistów? :)

Gość żonaKarola29
Mam małe rozdwojenie jaźni - ajcik/żona - ale nie o tym... Wiesz Ted, Karol załamał się po tym, jak pomieszałam nabiał z innymi produktami na półce w lodówce, a dobiło go zupełnie, jak odkrył, że nie poodkurzałam za łóżkiem - wiem wiem, miał rację, od 20, po powrocie z pracy i podaniu mu obiadu miałam mnóstwo czasu, żeby się tym zająć... ale, najważniejsze, że dzięki A na perłach naprawiam swoje karygodne błędy i Karol już będzie rad ze mnie i moich poczynań.

Gość żonaKarola29
Myślałam Ted, że mój Pączek jest wyjątkowy, ale widzę, że inne kobiety mają niemniej szczęścia, niż ja :D Zrozum, jakoś mimowolnie ciągnie mnie do Ciebie, nie mogę opanować swojego pociągu, choć jak Karol zobaczy, co piszę, podbije mi prawe oko - lewe już podbił. Ale trudno, zasłużyłam, to dostanę, zniosę naganę z pokorą :)

Gość a na perłach
ZONO KAROLA!!!nie tylko oko Ci podbije! Zresztą wątpię, żeby Karol byl taki pospolity, żeby oczy podbijać, napewno jak na TAKIEGO MACZO przystało, leje Cie po brzuchu, żeby sąsiedzi nie zauważyli;) Ted, ależ my cały czas o tym, że kobieta POWINNA sprzątać i wszystkie domowe czynności wykonywać. A DODATKOWO pracować i zarabiać na swoje zachcianki, takie jak zakupy spożywcze dla całej rodziny, środki czystości i kosmetyki dla siebie i męża, jak chce, żeby w ogóle się mył i pachniał, to niech mu kupi ze swojej wypłaty, prawda?

Gość a na perłach
Bokser-to brzmi dumnie;)On to przecież robi z miłości, Ted. Robi to, bo Ją kocha!

Gość żonaKarola29
Ted, jakie tam wytykanie błędów - źle robie, kara sie nalezy - przeciez to normalne! :) Odkurzanie za lozkiem - nie wiem co we mnie wstapilo, ze tego nie zrobilam przy sprzataniu - sama siebie nie rozumiem. A na perlach - tak, to prawda, z tym okiem mu się wymsknelo - wcale mu sie skad inad nie dziwie..zwykle leje po plecach (nerki lubi), po brzuchu i pięty - na piętach nigdy nie zostają slady.