Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol29

Jestem zalamany postępowaniem zony

Polecane posty

Gość moze nie potrafisz jej
lepiej po nerkach lac

Gość a na perłach
no właśnie, tak myślałam, że gdzieś na dole ślady nie zostają, to właśnie o nerki chodziło:) Mój Misio też mnie po plecach tłucze, tak sie troszczy o mnie, coby mi ryja nie obić, bo jak pójdę do warzywniaka?

Gość żonaKarola29
jakie tam kompleksy. przeciez dobra zona powinna spelniac zachcianki meza - bez wzgledu czy zachcianka jest posprzatane mieszkanie, ugotowany obiad, uprasowana koszula, poukladany nabial ( o ja :D ) w lodowce, zaspokojenie potrzeb seksualnych, czy tez w koncu - pranie po pysku - ot, takie zycie malzenskie. A na perlach - znaczy, ze tez w zyciu dobrze trafilas :D eh, my szczesliwe kobiety

Gość a na perłach
on pewnie, że tak:Dwiesz, jaka jestem szczęśliwa?? A że czasem pacnie w pysk, bo łyżka nieumyta w zlewie, to co, od razu mam wieeelkie halo robić?? Przecież to normalne, łyżka w zlewie-chlas w morde. A potem mi przecież mówi, że to z miłości, to jak mam się gniewać, no powiedz, jak??

Gość żonaKarola29
otóż to, kochana, otóż to! :) ja pogniewałam się tylko raz - chociaz nie, pogniewalam to za duze slowo, jak wybil mi jedynke gorną. Wiesz, to bylo przykre, bo dwa razy juz byla wybita ta jedynka i nei bylo jak wstawic trzeci raz. przeciez mogl uderzyc gdziekolwiek - w nos, pod oko, w nerki - a musial wybrac akurat szczeke? nooo, ale nie gniewalam sie na Paczka dlugo, bo powiedzial, ze przeciez nie mogl inaczej, bo kocha mnie i nie moze patrzec, jak jego kobieta kladzie twarozek obok parowek...no fakt, trudno to zniesc - wiec od razu sie usmiechnelam, wytarlam krew z brody i wszystko bylo znowu dobrze :D

Gość a na perłach
Moja droga, ileż ja moge się od Ciebie nauczyć! Nie potrafię tak z klasą przyjąć razów, jak Ty, ukłony! Kiedyś krzyknęłam do Misia"Nie bij"!, ależ się rozsierdził! Wiem teraz, że przesadziłam wtedy, ale miałam już złamany obojczyk i rozcięty łuk brwiowy. Obojczyk to nic, ale ten łuk brwiowy, wiesz, nie chciałam zeby sąsiedzi się domyślili, że znowu mi się należało, pomyślą przecież, że jestem okropną żoną:( A tego przecież nie chce! Ale teraz będę czerpać siły z Twojej opowieści o trzy razy wybitej jedynce👄dziękuję Ci...

Gość żonaKarola29
A na perłach - jeszcze kilka postów i posikam sie w majtki :):):) Ale wracając....tak kochana, powinnas sie nauczyc pokory, widzę, że w organizacji zycia Ty wiedziesz z nas dwoch prym, ale w pozyciu malzenskim jestem chyba jednak lepsza...Ale slusznie, ze nie chcesz, zeby sasiedzi wiedzieli, w koncu to nie o Misiaczku swiadczy, ale o Tobie i Twoich brakach! Wiesz, musisz sie starac nie rozjuszyc Misiaczka, jesli chcesz miec jedynki, bo Paczuszek wkurzyl sie pozniej na mnie, ze bez jedynki nie jestem dla niego atrakcyjna - no trudno Mu sie dziwic, prawda? Ale wtedy okazal juz litosc (choc nie zasluzylam na tyle dobroci) i tylko nos byl zlamany - ale szybko sie zagoil - bo jak to mowia - milosc leczy rany :D

Gość a na perłach
no własnie miałam pytać, Jak Pączuszek zareagował na to, że nie masz jedynki? Pewnie i za to Ci się oberwało, bo jakże wygląda kobieta bez jedynki(jedyny plus, to że szlug Ci nie wypadał z ust, jak gotowałaś:D ) Jak widać każda z nas ma jakieś zady i walety:D, ale razem mozemy dojść do perfekcji, nie sądzisz? Uzupełnimy wzajemnie wiedzę, i nasze Pączuszki i Misiaczki będą zadowolone:) Chociaż mój Misio zawsze mówi, że do ideału nigdy nie dotrwam, bom za głupia...Ale ja mu wierzę, napewno ma rację, jest taki mądry...:) A z tym nabiałem, musze sprawdzić prędko lodówkę, zanim Misio wróci, bo ma tyle powodów dziś, żeby mi walnąć, oszczędze mu chociaż tego, biedakowi...

Gość a na perłach
Kobieta w widocznej ciąży przychodzi do lekarza i pyta: - Panie doktorze, ja mam... to znaczy mój mąż chciałby wiedzieć... - Rozumiem, rozumiem - przerywa jej lekarz. - Aż do bardzo zaawansowanej ciąży można bezpiecznie uprawiać seks. - Nie, nie o to chodzi. On chciałby wiedzieć, czy wciąż mogę rąbać drewno. to coś dla nas i o nas;)

Gość żonaKarola29
Wybacz A na perłach, musialam zajac sie Paczuszkiem :D NO oczywiscie, ze oberwalam za brak jedynki, w koncu powinnam ją namówić, żeby nie dała sie wybić! :) szlug - o tak, nie wypadał :D:D:D Uzupelniamy sie bez dwoch zdan! :) czerpiemy z siebie wiedze, jak z najlepszych ksiazek ;) Moj Paczek na pewno bylby Ci wdzieczny za wlozenie w nasze zycie tego dobra! :) Bo wiesz...Paczek tez mi zawsze mowil, zem cymbał, ale ja mu wierze, bo On madry w koncu jest :) więc pewnie i Ty faktycznie głupia jestes :) Lecz, jak widać - swoj do swego ciągnie ;) stąd nasze porozumienie! Mam nadzieje, że ułożyłaś nabiał? i że kurz spod łóżka i zza lodówki wymieciony?!?! Jeśli nie - przywołuje Cie do porządku! A kawał - my nie rąbiemy drewna, ale jak Paczkowi zimno w zime, to zawsze leze na podłodze i chucham Mu na Jego zmarznięte stopki :) Ale brzmi faktycznie jakoś tak blisko ;)

Gość anita4444
Wy nadal zajmujecie się tym dzieciakiem? To trzeba mieć instykt macierzyński.... skoro w ciągu 29 lat facet nie dojrzał żeby być mężem, to myślicie że dojrzeje w ciągu 1 dnia? żenujące...

Gość a na perłach
hop hop, samochodziku, jesteś tam????gdzie się podziałaś, żono karola??

Gość a na perłach
czyli jakby udało się:D A gdzież jest Zona Karola? No tak, pierze, gotuje, prasuje sprząta, układa nabiał w lodówce i pielęgnuje motor, nie ma czasu na kafeterię;):D

Gość a na perłach
no i nie ma:(nikogo.