Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia256

złe samopoczucie w ciąży

Polecane posty

Gość Monia256

Witan wszystkich. Dziewczyny jak sobie radzicie ze złym samopoczuciem w ciąży?Jestem w 5 tygodniu, do tej pory czułam się świetnie,ale od paru dni mam mdłości lekkie prze cały dzień,pracuję w restauracji i nie da się uniknąć różnorakich zapachów,oraz męczy mnie biegunka,może nie częsta ale wierci w brzuchu.I przez to czuję się nie do życia,a narazie pracować trzeba.

Witaj:) wiesz takie samopoczucie w Twoim stanie,jest zupełnie normalne,nie wiem czym sie zajmujesz w pracy,ale może pogadaj z szefem żeby przydzielił Cię do innych zadań powiedz mu w czym rzecz,jeśli jest ludzki to napewno zrozumie,wiem że pracodawcy z wielka niechecią podchodza do kobiet w ciąży a potem sie dziwią że te zamiast pracować to na zwolnieniach siedzą,no ale co maja robic gdy naprawdę zle się czują .Zabardzo sobie w tych przypadłosciach nie pomożesz,one poprostu same ustaną.Trzymaj się cieplutko pozdrawiam🌼

z ta biegunka to uwazj bo czasem moze byc wynikiem poronin. przede wszystkim uwazaj aby sie nie odwonic,to wazne