Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tykinn

ludzie nie kupują już teletubisi - koniec propagandy gejowskiej

Polecane posty

Kryspina -----> zgadzam się z toba w 100% na nerwy mi juz działają rozmowy z moim synem w stylu: S: Moge oglądać Prison Break?/LOST/Klan/dowolne wstaw M: Nie. S; A Mikołaj ogląda!! Mikołaj to chyba nic innego nie robi Ponadto mikołaj mógł pójśc na mecz Lech: Legia, je 5 lodów i 2 tabliczki czekoladzy dziennie, chodzi spać o 23 przez Mikołaja czuje sie jak wyrodna matka, która wszystkiego dziecku zabrania

Gość Kryspina
Alexxxa, jeżeli dziecko ma słabość do Teletubisiów, to nie istnieje żaden powód, by mu odmawiać tej przyjemności :) Problematyczne może być tylko dawkowanie. I przydaje się różnorodność, jak w każdej dziedzinie - od żywienia po rozrywki dla malucha, bo właśnie to wpływa na rozwój dziecka ;)

Gość przewalcowana glizda
ja przez takich "mokolajow" wiecznie sie tak czyje :o

Gość Kryspina
O "Mikołajach" lepiej nie mówmy... :D Ja również regularnie słyszę o tym, że Karolina ma od zawsze własny telewizor w pokoju, a mój syn jest jedynym dzieckiem w klasie, które nie posiada własnego komputera. Wtedy pytam, czy inni rodzice również zabierają dzieci do muzeów, do teatru, na Woody'ego Allena do kina, kupują im stale książki, gazety i materiały do licznych eksperymentów, jeśli tylko są potrzebne. Czy jeżdżą z nimi na targi książki, warsztaty platyczne i pikniki naukowe, konsultują sposób spędzania wakacji tak, by każdy członek rodziny mógł mieć coś, co go uszczęśliwi? Nie dajemy synowi wielu rzeczy, w zamian dajemy wiele takich, na których naprawdę bardzo mu zależy, a których nie otrzymuja "Mikołaje". I dyskusja o "Mikołajach" umiera śmiercią naturalną :) W naszym domu komputer służy głównie do pracy i zawiera tyle bezcennych plików, że radosna ingerencja dwunastolatka, nawet bardzo sprawnego informatycznie, jest niedopuszczalna. Komputer dostanie, akurat na początek gimnazjum, ale... bez dostępu do internetu. Zawsze może posiedzieć w sieci przy moim ;)

jesli już mówimy o sprzęcie moim zdanim mania posiadania komórek , MP3 i laptopów przez 8 - latki w szkole mojego syna jest dobijająca mały też chce i czuje się zawiedziony, kiedy odmawiam moim zdanim posiadanie przez tak małe dzieci tak drogich sprzetów jest chora - sami narazamy swoje dzieci na atak złodzieja

to az tak "zla matka" ;) nie jestem. moj siedzi czasem przy komputerze i na bajki tez mu pozwalam - oczywiscie w granicach rozsadku. moj ternuje i praktycznie temu poswiec swoj wolny czas

Gość Kryspina
Nie, no nasz prosiak też korzysta z komputera :D Tylko nie nie w postaci wielogodzinnych sesji o dowolnej porze... Jesli ma wolny czas i chce np. pograć - nie ma sprawy. Ale nie więcej, niż godzine czy dwie. Wszystko jest dostępne - Internet, telewizja. Ale najpierw się wybiera filmy czy programy, które chce się obejrzeć. A nie siedzi dowolna ilość czasu przerzucając się z kanału na kanał, byleby coś się na ekranie ruszało - jak babcia emerytka :P Kiedyś oglądał filmy dla dzieci, teraz z kreskówek pozostał tylko ukochany Chojrak - tchórzliwy pies :D A na topie jest Monty Python, Woody Allen, Pogromcy mitów i Brainiacy... :D Czas szybko leci ;)

mój może korzystac z kompa, ale tylko w weekend do szkoly komp mu niepotrzebny, to dopiero 1 klasa...

..w sumie to moj obecnie nic nie oglada - ma kere ! na chojraka to ja alergie straszna mam 😠 w ogole karton wywalilam z TV. moj bardzo lubi wszystkie discovery i animal...(tylko prosze bez skojarzen :P )

:D cartoon network to trucizna jedyna naromalną bajką tam jest Scooby Doo

Gość Kazimierz Mientki
gejostwa nie trawię, a jak widze zboczeńca przy dziecku to mnie ręki zaczynają swdzieć

Gość odynicz
gej ze swą ochotą na penetrację stolca w cudzej kiszce duchowo jest mi obcy

Gość popierdoliło was
o zesz kur­wa :o

Gość posłuchajcie mamy
Moje dzieci oglądały Teletubisie do ok 2 r/ż, może dłużej. Nigdy nie pytały o płeć bohaterów, ani czyu Tinky ma toebkę. Za to dziś moje 6 letnie dziecko przyniosło z przedszkola do pokolorowania z Teletubisiem. Pierwszy raz od 3 lat! Ciekawe:)

Gość plasonoff
geje oddziałują na podświadomość dziecka zaszczepiając mu nieostrość płci. Takie dziecko później ma kłopoty rozpoznać czy tyłek jest damski czy męski, czy on ma wkładać czy jemu mają wkładać ... na to włąśnie liczą zboczeńcy !

Gość Szaronna23
jako kobietę mierżą mnie geje bo estetką jestem a nie jakąś wyciruską więc jak pomyślę gdzie oni penetrują manualnie, oralnie i genitalnie to mnie mdli z obrzydzenia ....

Gość garkumpelos
homomafia czyha na władzę i męskie odbyty niewinne

Gość irenaeus
wkurzają mnie hetero popierające homo - to zdrada normalności na rzecz wynaturzenia !!!

Gość oijsr989899
geje czychają na niestrzeżone odbyty aby je zaanektować i dzięki nim wgryżć sie w kiszkę aby wyssać stolec co powoduje śmierć duchową delikwenta

Gość obleśny zboczeniec odbytniczy
nie cierpię siebie za swoje zdeprawowanie

Gość ugolek
jednostki zboczone powinny się wyprostować bezzwłocznie !