Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ppielegniarka

czekam na pytania...

Polecane posty

Mala00 jakbym byla na Twoim miejscu to bym sie wstrzymala przed tak drastycznym krokiem.Napewno czulaby sie zle psychicznie z powodu utraconej tak wczesnie miesiaczki no i niestety kobiety bez cyklu szybciej sie starzeja.Poczekaj jeszcze chociaz z 10 lat, oczywiscie jezeli nie bedzie postepu.A pozatym moze zachcesz jeszcze miec dziecko.

Gość kontakt
PIELEGNIARKOOOOOOOOOOOOO odpowiedz 😭

Gość a zapytam sobie....
Moj chlopak to w ogole jest dziwny, bo seks go nie podnieca. Poza tym często znika mu jedno jajko i ma tylko jedno, myslisz ze to normalne? w czasie seksu on na pewno nie dojdzie bo sie brzydzi tego. nie jest wtedy wcale podniecony wiec nie wiem czy jakis plyn ejakulacyjny u niego wtedy wystepuje.

Gość Mala00
DZięki Pielęgniarko ! dzis daję szanse innym ,ale na jutro przygotuję mase pytan ,króre mnie dręczą. Zmykam pomagac córeczkom w zadaniu ( maja strasznie wymagających nauczycieli ) PA ,Pa

kontakt u dorosłej kobiety długość tego narządu wynosi od 2,5 cm do 5 cm , a szerokość od 1,5 cm do 3 cm.a wiec ok

Gość kontakt
Dziekuję :D

a zapytam sobie.... skoro nie jest wcale podniecony to jak w Ciebie wchodzi? ile macie lat?czy ma jakies przykre doswiadczenia?

Gość a zapytam sobie....
ja prawie 23, on 29. on od zawsze brzydzil sie sexu. mowi o sobie, ze jest aseksualny. jedyne doswiadczenie jakie mial to bardzo dawno temu, jego pierwszy raz, kiedy to jakas dziewczyna go bardzo na to namawiala, on nie chcial, w koncu sie zgodzil, ale nic tego nie wyszlo, bo byl bardzo spiety. jak my to robilismy to jakos wychodzilo, bo piescilam jego czlonka i mu stawal, ale zawsze ja musialam byc na nim, bo on nie chcial robic tego na kobiecie jak inni mężczyzni.

a zapytam sobie.... polecalabym szczerą rozmowę. A może on jest perfekcjonistą i po jednym nieudanym razie stwierdzil ze to bez sensu?Prawda jest taka ze podczas pierwszych kontaktów sexualnych bardzo malo osob osiaga rozkosz...to jak z jazda na rowerze.trzeba sie nauczyc. Jesli Cie kocha nie powinno to go brzydzic. To jest brzydkie jak ktos tego nie robi z milosci, ale np dla kasy. W kochajacym sie zwiazku to jest piekne!

Gość A zapytam sobie
a z tym, ze czasem znika mu jedno jądro to normalne?

Gość A zapytam sobie
on jest na 100% pewny, ze seks go nie podnieca. do orgazmu dochodzi tylko przez masturbację i to jeszcze w bardzo dziwny sposob, bo nie przy pomocy ręki, ale siadając na poduszce itd...

A zapytam sobie kurcze to ciezko w takim razie... to ze jedno jadro czasami znika, np w czasie podniecenia to normalne. a probowalas kiedys jakas romantyczna kolacje+sexi bielizna+wino+muzyka w tle, delikatne pieszczoty(wzajemne!!!)?

Gość a zapytam sobie
jasne ze probowalam, ale on i tak nie mial ochoty na Te sprawy. ja musialam zawsze przejmowac inicjatywę. i zawsze jakos wychodzilo i mialam przyjemność, on nie, sam musial sie doprowadzac. a co do tego jądra to niekoniecznie musi byc podniecony, zeby mu znikal.

Gość a zapytam sobie
czesto o tym rozmawiamy. dołuje go to bardzo, ze nie jest taki jak inni mężczyźni, ktorzy lubia seks. on tego nie lubi. ale mi to nie przeszkadza i on o tym wie.

Gość a zapytam sobie
on jest chyba naprawdę aseksualny.

a zapytam sobie ja jednak bym polecala wizyte u seksuologa. ta sprawa ma chyba wieksze podloze niz nam sie wydaje.pozdrawiam.

czy ginekolog na podstawie badania moze stwierdzic czy sa dni plodne czy nieplodne?

Gość Mala00
Już jestem . Czytam sobie i czytam jak ten facet nie ma ochoty na sex i wiecie że chciałabym żeby moj byl taki ( przynajmniej przez jakis czas ) a on jest poprostu nie wyżyty seksualnie i jest problem bo mi po tych wszystkich analogach ( zoladex ) teraz po tabsach libido spadło do zera . Nie mam ochoty absolutnej na te sprawy już ponad pół roku . Pielęgniarko droga czy to się kiedys zmieni ?

Mala00 ;-) Mysle ze to moze minac ale niestety nie musi;-(. W sumie duza ilosc kobiet stosujacych tabletki sie na to skarży.Cos za cos;-)

Gość Mała 00
To mnie nie pocieszyłas ,a ja mam naprawdę z tym problem w związku i to coraz większy.

Mała 00 Pogadaj z mezem. Masz prawo odmowic i nie miec ochoty!Jestesmy kobietami i niestety rzadza nami hormony...Uciekam i czekam na pytania na meila.

Gość Mała 00
Przepraszam że wskoczę na inny temat ,ale bedziesz pielęgniarką cz może położną . Bo tu lecą same pytania z ginekologi ,a Ty tak sobie fajnie z nimi radzisz.

pielegniarka pediatryczna;-) na studiach dają czadu z materiałem;-)wiec musze znac wszystkie dziedziny.buziak i do jutra

Gość Shehyr
to ja tez zapytam. czy mozna sie wyleczyc z zapalenia blony sluzowej macicy tzn chodzi mi o to, czy kiedys nei bede miala problemow z zajsciem w ciąze?

Shehyr Leczenie: leżenie, antybiotyki lub leczenie hormonalne w stanach przewlekłych, w razie obfitszych krwawień - przetaczanie krwi. Jezeli bedziesz wyleczona, tak jak i Twoj partner(jesli to zakazenie od Chlamydii) to mysle ze nic nie szkodzi na przeszkodzie/.Ale tylko i wylaczne wtedy jak bedziesz 100% zdrowa.

Gość mikulka
czym moze byc spowodowany bol na dole plecow ?prosze o odp[owiedz

Gość Shehyr
pielgniarko , dziekuje. Krawienie wystapilo u mnie bardzo obfite, od tygodnia, .Dzis bylam u lekarza, przepisal mi antybiotyki a we wtorek mam sie zglosic na USG. Bylam tak przejeta, ze zapomnialam zapytac dzis lekarza o zajscie w ciąze, dlatego dziekuje za odpowiedz.