Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuLkA19_

CZY KTOS STOSUJE

Polecane posty

Gość fakt skóra dłużej jest gładka
ale boli troche -trzeba to robić szybko -jednym ruchem :( ja na dwa dni przed robie piling aby włoski nie wrastały w skórę a po depilacji przecieram płynem po goleniu męza:P

Gość a jak długo
potem skóra jest gładka?

Gość co drugi dzień
ja nie wiem, jak wy to robicie że wam się przyklejaja WSZYSTKIE włoski i wyrywają.. ja probowłam z tysiąc razy i nic.. kilka razy jedno miejsce musiałam robić (bolałooooooooo :O ) to samo z pastą cukrową.. też pilinguje itd.. :(:(:(

u mnie ok 2 do 3 tygodni ale to zależy moja koleżanka też stosuje wosk ale ma spokój tylko na 10 dni więc to róznie bywa ... ale zawsze to lepiej niż maszynką -

to prawda ,ze trzeba sie nauczyć dobrze naklejać plastry :) trzeba troszkę w dłoniach rozgrzać aby był miękki,potem starannie nakładam -dociskając -chwilę odczekam i potem ognia !!!:D -jakoś mi się udaje ,a na początku też różnie bywało🖐️

Gość a jak długo
a ile plastrów w jednej paczce i ile kosztuje takie opakowanie?

a ..ja stosuje plastry Tanita -żółte

moje ok 16-19 zł zależy gdzie kupujesz -masz 5 szt.

A ja sobie kupilam wosk i plastry taki jak maja w salonach kosmetycznych, za wosk zaplacilam 10 zl, za plastry 2o zl -1000 sztuk, starczy mi na rok albo dluzej, wosk podgrzewam w garnku smarue nozki, plaster i siup po wlosach. polecam, ten wosk jest juz z rolka.

Gość zależy od firmy
ja stosuję plastry Daxa i za 10 plastrów (o ile dobrze pamiętam) zapłaciłam w promocji 9 zł. Zadne plastry nie usuną owłosienia w 100%. Ja sobie pomagam pensetką, a teraz już nawet nie stosuję wosku tylko od razu wyrywam pensetą kiełkujace włoski:) Są słabsze, jaśniejsze i duzo łatwiej się usuwają.

Wiecie co? Ja to nie jestem zadowolona z plastrów. Mam chyba zbyt wrażliwa skórę:/ Nie usuwają mi wszystkich włosków, a po depilacji mam straszne podskórne wylewy i siniaki:( Czy u was tez tak jest? Pozdrawiam

Gość zależy od firmy
Ja mam dokładnie tak samo i podejrzewam, ze większość kobiet ma z tym problem. Nie usuwają wszystkich włosków, ale nie powinnaś się spodziewać, ze to zrobią. Pomóż sobie pensetą. Po krwiakach nie ma śladu po 2 dniach. Na krostki i wrastające włoski stosuj peeling i jakiś tłusty krem, ja polecam Sudocrem. Metoda nie jest idealna, ale jak dla mnie jest więcej plusów niż minusów.