Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakręcona 25

Dlaczego nie potrafię sie z tego cieszyć !!

Polecane posty

Gość zakręcona 25

Wiem, że wiele z Was zaraz mnie skrytykuje i sie naczytamale.. ale ja poprostu nie potrafie sie cieszyć z tego, że dowiedziałam się że jestem w ciaży :( Czuję strach. Na dodatek spotkałam moją dawną milość, pomyślałam tylko "gdybyś wiedział..." i chociaż kocham mojego narzeczonego i planowaliśmy wspólną przyszłość coś mnie drgneło, czy dobrze sie stało, jak sie ułoży itp itd mam wiele wątpliwości boje się ślubu... Chce mi się beczeć ;(

Gość marchew w butonierce
nie martw sie ja kilka nocy przeplakalam jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy a terz kocham to male serce ktore we mnie rosnie

Ja też gdy spotkam dawną miłość zastanawiam się \"co by było gdyby...\" :) Nie martw się, hormony w Tobie szaleją, za jakiś czas wszystko powinno sie uspokoić. Strach jest normalny, w końcu pierwsza ciąża to ekstremalne doświadczenie.

Gość zakręcona 25
Mam nadzieję, że macia rację...

Gość zakręcona 25
*macie

Mnie się wydaje, że każda kobieta, która nieplanowała ciąży, obojętnie czy kocha swojego partnera czy nie - boi sie i drży na samą myśl o tym \"co teraz będzie\". Bo to zupełnie nowa sytuacja - życie sie zmienia o 180 stopni, zmieniają sie priorytety, problemy, wszystko zmienia kontekst. :( Kobiety, które planują ciążę, mają czas psychicznie sie przygotowac do zmian... przywyknąć do myśli, że ich życie sie zmieni. A na te, na ktore spada to jak grom z jasnego nieba - zawsze się boją. Wróżę Ci, że o ile jesteście zgodnymi i kochającymi się partnerami i chcecie być dalej razem, wiążecie dalekosiężne plany ze sobą - wszystko się ułoży, gdy minie trochę czasu. Musisz to przetrawić w swoich głowach. Potem, jak juz sie do tego pzyzwyczaicie - zaczniecie doceniać to co zaczyna się zmieniać w Waszym życiu :)

ja jak sie dowiedzialam o swojej cizy rowniez plakalam i wcale sie nie cieszylam przez prawie 3 miesiace bylam zla ,smutna chcoaiz ukrywalam to..ale byly momenty ze potrafilam sie rozryczec na wprost mojego chlopaka ...,teraz jestem w 8 miesiacu niedlugo 9 ..kupilismy mieszkanie wlasnie moj misiek i ojciec remontuja pokoik dla dziecka ...wszystko jest juz prkatycznie przygotowane i radosc jest bardzo wielka mimo to nadal sa obawy czy sobie poradze jak bedzie wygldalo moje zycie ,jak bardzo sie zmieni do tej pory myslalam tylko os sobie a czas bedzie pomyslec o swoim dziecitku zeby zaoferowac mu najwiecej milosci ile jest sie w stanie.Mam 20 lat jestem duzo mlodsza od ciebie ty pewnie w moim wieku szalas i bawilas sie...25 lat to wiek odpowiedni na posiadanie dziecka ..na pewno oswisz sie z mysla bycia mamusia ..pomysl ze to bedzie twoj najcenniejszy skarbek ..:)

zakręcona 25 bardzo dobrze Cię rozumiem.Ja jestem już w 6 miesiącu i nadal płaczę całymi nocami i nadal nie umię pogodzić się z tym że musze zostać matką chociaż nienawidzę dzieci i tego dziecka też nie.Jestem wściekła i to nie przechodzi, tyle czasu a ja nadal jestem załamana i wiem że do końca życia będę że już nigdy nic mnie nie ucieszy, dla mnie to koniec świata. Ale jeśli u ciebie to tylko strach, to ci minie.Będziesz na pewno dobrą mamą.

Gość bziczek
ufliczek - a ja czekam z niecierpliwością na Twoją emocjonalną metamorfozę jak juz ten malutki brzdąc pojawi sie na swiecie. I trzymam za ciebie kciuki.

bziczek, to daremne, potem bedzie tylko gorzej. Wogóle w planach mam uciec za granicę jak urodzę , moj mąż chciał dziecko to będzie je miał, ja wolałabym z tym dzieckiem nie mieć za wiele wspólnego bo się psychicznie wykończę wtedy. Jak widzę takie małe bobasy, to mi się cos robi mam oruch wymiotny, nie potrafię.

Gość as_ia
to oddaj to dziecko i problem z głowy ROBISZ Z IGŁY WIDŁY

as_ia nie wpierdalaj się , co ty wogóle robisz na takim forum nie jesteś w ciąży , nie masz bachora i nie wiesz jak to jest to zdupiaj dziewucho.