Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marghi

Dwie obumarłe ciąże

Polecane posty

Gość dorka2
Hej dziewczynki:):) Kiniusia moje przeczucia niestety sie nie sprawdzily:(i ta wstretna @ dostalam:( dziewczyny ja juz pomalu trace nadzieje,ze kiedykolwiek sie uda😡 Kiniusia to jest moj adres e-meil steven823@poczta.onet.pl napisz mi swoje konto na nk i ja Ci wysce zaproszenie:) Jak sie czujesz?czujesz juz wyrazniejsze ruchy dzidziusia? Pozdrowionka 👄 🖐️

dorka wysłam :D czekam na zaproszenie :) ruchy konkretniejsze to znaczy kopniaki jeszcze nie czuje ale łaskotanie, bulgotanie i cos w rodzaju trzepotu skrzydeł motyla bardzo czesto :) np ,dzisiaj kiedy tylko usiade "motylek" sie odzywa :D

Gość dorka2
Hej Kinia:) Dzieki za fotke,fajna laseczka z Ciebie:D:D a brzuszek masz sliczniutki👄 Pozdrowionka:)

czesc dori :) Dziekuje bardzo :D no na tym zdjeciu taki nie duzy wyszedł a teraz to juz mam beboszek :) dzis zaczynam 19 tydz :)

Gość dorka2
Hallo dziewczynki:) Co nowego u Was w te zimowe dni:):) Kiniusia🌼 Marghi🌼 Pozdrowionka:) 🖐️

🖐️ dziewczynki:D:D:D:D Mamy zime i to na całego:(-u nas rano było -20'C Nie mogę doczekać się już wiosny:) Co uWas? Dorka 2 jesteś zalogowana na nk? chciałabym Cię poznać:) Kinusia:D malutki już kopie?ja będąc na Twoim etapie wiedziałam już ,że będe mieć synka:D-Ty także będziesz mieć synusia:) Pozdrawiam serdecznie👄👄👄

hej dziewczynki :) marghi a skąd ty wiesz ze synys bedzie??? :D No własnie jeszcze nie kopie, jak narazie to bulgotanie i łaskotanie nadal czasem tak jakby w srodku czuje jakby mi bańki pękały :) sama nie wiem.... ja juz bym chciała kopniaki :) za tydzien 9 lutego mam wizyte... znów jakos sie stresuje ale to juz chyba rutyna jezeli chodzi o mnie.... marghi to u was strasznie zimno, my bylismy kilka dni w okolicach twoich tzn u moich rodziców i az tak nie było zimno, max -8 :) dorka a ty jak tam? kiedy masz nastepna spodziewana @?

Witajcie🖐️:D Kinia przedwczoraj rano u nas było -19'C ,wczoraj -8'C a dzisiaj tz. teraz jest O'C i wiejz dość mocny i zimny wiatr:( mam dość tej aury!!!byle do wiosny!!! Kinia wiadomo,że nie jestem duchem świętym,ale po tym jak opisujesz Swój brzusio twierdzę,że będziesz miała synka:D Ja też miałam piłeczkę:DTak czy inaczej ważne,aby się urodziło dziecko całe i zdrowe,a czy to chłopczyk czy dziewczynka to dla mnie nie ma różnicy:)Marzę o drugim dzieciątku......wszystko w rękach P.Boga.... Pozdrawiam sedecznie:):* A!nie stresuj się przed wizytą,zobaczysz,że bedzie wszystko ok!najgorsze masz już za sobą

Gość dorka2
Hej dziewczynki:) Kiniusia jak tam samopoczucie?nie stresuj sie przed wizyta we wtorek,z dzidzia jest na pewno wszystko dobrze,moze poznasz juz plec dzidziusia:) no i jak tam czujesz juz kopniaczki?:):):) Marghi kilka postow wyzej napisalam moj adres e-meil wyslij mi swoje konto na nasza klase na e-meil i ja ci wysle zaproszenie ok?:) Marghi starajcie sie o rodzenstwo dla Kubusia,moze sie nam uda w jednym czasie i bedziemy razem chodzic w ciazy:) Buziaczki i dobranoc🌻 🖐️

Gość dorka2
Hej dziewczynki:):) Kiniusia trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte i czekam na wiadomosci🌻 Pozdrowionka👄

Gość dorka2
Hallo:):):) Kiniusia super wiesci:)wiec Marghi sie nie mylila-bedzie chlopczyk🌼 Pozdrowionka i milego wieczoru zycze:D 🖐️

Wygląda na to,że kiniu miałam racje:D:D:D Gratuluję serdecznie i życzę wszystkiego naj,naj,najlepszego....:)🌼🌼🌼 Dorka :) maila wysłałam Ci kilka dni temu;) Pozdrawiam:D

Gość dorka2
Hej:) Marghi ja nie dostalam zadnej wiadomosci od Ciebie na meila:(jezeli mozesz to wyslij mi jeszcze raz,albo napisz tutaj swoj link na nasza klase:) Dziewczyny a mnie dzisiaj dopadl wielki dolek:(:(:( Pozdrawiam i milego dnia zycze:)

hej dziewczynki ;) dorka jaki dołek? pogoda chyba nie nastraja pozytywnie... ja juz chce wiosne!!!!:) mój Mały dzis mi takiego kopniaczka przysadził w brzuch ze az mnie wzdrygło :D silny chłopak nie ma co :D Marghi miałas racje zreszta wiesz prawie wszysscy tak mi mówili nie wiem dlaczego :) hihihihi... :D a co tam u Ciebie?

dziewczynki mój Facecik to normalnie piłakrz bedzie :D z dnia na dzien ma mocno kopniecia a dzis to co 3 godziny normalnie jak z zegrakiem w ręku :D i to po 3-5 kopniaków naraz :D Marghi ja mam do ciebie pytanie gdzie najpierw mały cie kopał bo mnie czasem zdaza sie ze pod pępkiem i gdzies z boku ale najczesciej dostaje w pecherz :D na samym dole :D może to tez wynikac z tego ze mam bardzo nisko brzuch?

Gratuluje kopniaczków:):):):)🌼 Kiniu,myślę,że to jest normalne,że odczuwasz kopniaczki nisko w okolicach pępka i pęcherza.Dzidzi jest jeszcze małe,macica też nie jest nie wiadomo jak wysoko,więc trudno czuć kopniaczki pod żeberkami:) Poczekaj troszkę,a zobaczysz,że Ci będzie ''ładował'' i to solidnie po żebrach:D Nie martw się,bo zapewne jest wszystko w porządku,w przeciwnym razie lekarz powiedziałby Ci,że jest ciąża nisko ułożona.Ja tak właśnie miałam,że łożysko było dość nisko,ale się z czasem podniosło i było wszystko ok!:)ALE JA O TYM WIEDZIAŁAM!!! Nie dobieraj sobie nic do głowy,tylko ciesz się każdym dniem rosnącego brzusia:) Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia:) Całuski dla małego piłkarza👄👄👄

halo halo :) witaj Marghi :D co tam słychac u Ciebie? jak Kubus sie miewa? a wasze staranka? :D :D :D moze cos juz wyszło....? :D Dorka nam gdzies znikneła, hej kolezanko melduj sie raz dwa :D ja dzis zrobiłam kilka fotek bo to juz 22 tydz. a ostatnie miałam z 17 tc no i jest konkretna różnica :p Brzuchol jak sie patrzy :) niektórzy mi mówia ze wygladam na 7 miesiac a nie na 5-6... no cóz taka moja uroda :)

Gość dorka2
Kurcze dziewczyny tyle napisalam i mi sie wszystko skasowalo:(:(:( teraz nie mam czasu,ale potem jeszcze raz sprobuje:) Pozdrowionka👄

Gość dorka2
Hej laseczki:D no wiec jestem i zdaje relacje:):) Bylam dzisiaj u mojego gina pokazac wyniki nasienia mojego m powiedzial ze jest wszystko ok.(co ja juz wiedzialam:) )i zaproponowal zebysmy teraz zrobili badanie droznosci jajowodow metoma laparoskopowa:( boje sie troche tego badania:(w sumie jest robione pod pelna narkoza,ale jednak:(:( Kiniusia a jak tam u Ciebie samopoczucie i kopniaczki?maly daje mocno popalic?:D:D🌻no i oczywiscie poprosze o nowe fotki:):) Marghi a jak tam u Was staranka??🌻 i nie wiem czy wyslalas mi ponownie e-maila,ale ja nadal nic nie dostalam:(:( Pozdrowionka i dobrejnocki🌻🌻

witaj dorka w koncu sie odezwałas :) mój Mały kopie bardzo, tak średnio co 3-4 godziny po kilka kopniaków naraz :) ruchliwy bardzo :) fotke wysle bo akurat mam swierze z wczoraj :) chyba mam twojego e-meila... dorka to zabierasz sie do badan? a co po za tym lekaz ci powiedział?

dorkawysłałam fotki :) a tak po za tym to mój obwód brzuszka wynosi 97 cm :D no i +8kg :D

Gość dorka2
Kinia dzieki za fotki:)masz bardzo fajny brzuszek:D:D a na tym zdjeciu z usg az sie wzruszylam:)maly tak slodko ssie kciuka👄i wogole nie widac Twoich +8kg:) A mi wlasciwie lekarz powiedzial tylko tyle ze przydalo by sie zrobic ta droznosc jajowodow,bo wszystkie badania jakie do tej pory robilam sa ok.i skoro nam nadal nic nie wychoczi to trzeba to sprawdzic:( boje sie tego badania,a jeszcze bardziej ze moga wyjsc jakies zrosty...:(:(:(

Dorcia:) Nie załamuj się,bo zobaczysz,że wszystko będzie dobrze,ja także przez to przechodziłam i dzisiaj z perspektywy czasu i doświadczenia powiem Ci,że nerwy to zły doradca!!! Podejdz do wszystkiego na luzie, a zobaczysz,że będzie dobrze-ja trzymam mocno kciuki:D:D:D Ja nie jestem jeszcze w ciązy,myśle o niej i to baaardzo,ale jeszcze nie staraliśmy się.....opisz innym razem http://nasza-klasa.pl/#profile/17977646 To mój profil Kiniu OGROMNIE CIESZĘ SIĘ RAZEM Z TOBĄ:D:D:D Jak znajde jeszcze w mojej galerii zdjęcia z moim brzusiem ,to Ci prześle dla porównania....:D Pozdrawiam👄

marghi mozesz mi podac swój aderes e-meila bo gdzies mi sie zapodział :( wysle ci moje aktualne fotki z brzuszkiem :) no i czekam na te od ciebie oczywiscie :)

Gość dorka2
Marghi nie umie wejsc w Twoj porofil:(:(:( Pozdrowionka🌻