Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koalamiśś

moje dziwactwa starej panny

Polecane posty

Gość pyzia syzia
oczywiście to ze nie mam faceta wiąże się z mym jędzowatym charakterem a nie kg- to wiem:( ale tak mi źle w życiu:(

Gość lusjakika
jak ja bym chciała miec 25 lat :-( no ale że już nigdy nie będę taka młoda to trzeba się cieszyć tym co jest, moze zacząc co miesiąc odkładac na operacja plastyczna? ;-)

blagam, blagam na kolanach - przyjmijcie mnie do klubu :) Lojalnie pisze - wade mam w postaci meza ale on dziwny jest. Mam tez 6 kotow, ze 30 blyszczykow, ze 25 roznych herbat w domu i nie jem chleba, nienawidze papierosow i piwa. Na oddatek mam psiapsiolke "Koala Mis" choc to nei ta Koala - zalozycielka watku jak sadze. Bo moja Koala ma koty dwa :) Wezmiecie? :)

Gość fiaiaia
Lus, operacja plastyczna to nie jest takie głupie. Jeszcze nie teraz. Ale postanowiłam ładnie się zestarzeć. No by chyba nie muszę się roztyć i rozpłynąć w fałdach. Nie wiem, czy się zdecyduję na skalpel kiedykolwiek, bo to ryzyko spore, narkoza i tak dalej. Ale jest sporo metod mniej inwazyjnych. W każdym razie usilnie pracuję nad tym, żeby się nie dać czasowi.

Gość fiaiaia
Astra, a masz dzieci? Hmmmm... 6 kotów to poważny argument.:)

6 kotów? jesteś przyjęta! :D ja kiedyś znalazłam puderniczkę babciną i od tamtej pory, zbieram wszelakiego rodzaju pudry, ale muszą mieć ładne wykończenie pudełeczka, być nie drogie (przecena) i uwaga nie używam ich.

Gość pyzia syzia
JAM MAM w domu aktualnie 6 różnych herabt, nienawidzę kwiatów, palę jak smok i uwielbiam się alkoholizować w umiarkowanych dawkach:)

Gość fiaiaia czyli sskaka
Sorry, jak napisłam, jestem pomarańczowa dywersja wielopostaciowa.:)

Gość pyzia syzia
i zbieram puste flakony po perfumach:D

dzieci jeszcze nie mam :) a koty dodam - czarne :):):) Wszystkie oprocz jednego. Typowa stara panna :):):):)

uuuuuu pyzia, to mnie bardziej jednakowoż pasuje ta pani z mężem (ale on jest dziwny), co nienawidzi papierosów. TO jest wzorcowa cecha starej panny. Słowem może byc to również stan mentalny, niekoniecznie cywilny.:)

pyzia syzia, właściwie dobry pomysł, kropla alkoholu by się przydała, ale postawiłam sobie cel sprawdzenia chociaż 5 prac maturalnych dnia dzisiejszego, dlatego wpływa alkoholu jest hmm co najmniej kiepskim pomysłem.

Wow, naprawdę 6 kotów? I jeszcze czarnych???? To ty jakaś baba jaga jesteś.:)

O to koleżanka też pracuje w liceum.:)

ja też mam czarnego :D wabi się czadź, nawet długo się nie zastanawiałam nad nadaniem mu tegoż właśnie imienia. Zastanawiam się jednak nad adopcją drugiego :)

Gość sskaka
Zaczerniłam się.:)

Gość lusjakika
nie pisałam o tym wcześniej, ale też miałam kota, tyle że to był prezent i nie wiem czy sie liczy, no ale jak się okazało, że niestety...... 😭 to było tydzień 😭 😭 😭 teraz nie wiem czy chcę kolejnego...

Gość pokićkana
Mam 29 lat i jestem stara panna......... Moje dziwactwo: robię sobie takie mini kanapeczki.z jednej kromki z 10 sztuk.....każda inna. Zajmuje mi to sporo czasu a potem zjadam je z namaszczeniem.Okropne Zwsze kiedy upadnę to myślę: jak już rąbłaś to mogłaś sobie coś złamać lub rozciac to by było odszkodowanie.....okropność Magazynuję wzystkie listy jakie kiedykolwiek dostałam. Najstarszy ma 23 lata...i o dzwo wiekszosc z nich pamiętam

kochane, mam tego wiecej :) 1. uwielbiam robic na drutach, haftowac i szydelkowac. 2. nie przepadam za \"dzisiejsza mlodzieza\" :):):):) 3. lapia mnie postrzaly w kregoslupie - mialam wypadek ale nie szkodzi - lapie mnie globus jak nic :) no i migreny miewam :):):) Wiec czasem jakas kamfora czy innym zelem pbolowym \"pachne\". 4. no i tez uczylam, teraz juz nie ale mialam kilkuletni epizod ze studentami. Ha, moje drogie - i kto tu jest stara panna?! :):):) PS zbieram perfumy, dzwonki metalowe, stare budziki, mineraly i takie tam :):):) Mam ze 30 par stanikow, 50 torebek - mam pisac dalej czy Was juz nie pognebiac? :)

Gość lusjakika
mój tez był czarny

Odszkodowanie!!!!! To jest myśl!!!!! (Zob. mój wpis wyżej na temat upadania i rozbijania sobie tego i owego)

Uuuuuu... ja się nie będę licytować na dziwactwa, bo wygrywam w przedbiegach.:)

Gość pyzia syzia
ja mam 25 torebek- mój fetysz, drażni mnie młodzież- hałaśliwa, wulgrana, uciszam wszytkie imprezy w bloku- bo muszę mieć spokój:) Odmawiam umawiani się na randki- nawet wbrew sobie- mam blokadę i już. Czasem oglądam modę na sukces...i mam czarnwgo kota:D

akurat :) a ja jak upadlam i uszkodzilam kregoslup w pracy to nawet nie pomyslalam o odszkodowaniu :) Trzy miseiace zwolnienia, potem jeszcze dwa i jeszcze jeden i mi nie zaswitalo ze powinnam zglosic chec zgarneicia kasy :)

To co ja kolekcjonuje to już naprawdę nie jest śmieszne.:( Ciekawe czy ktoś tu jeszcze nosi z sobą małą apteczkę?:(