Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzaca kiedy

kiedy robicie zdjecia plenerowe?

Polecane posty

Gość niewiedzaca kiedy

Hej, kochane, podpowiedzcie mi coś, bo nie wiem jak to zorganizować. Plener mam aż 60 km od miejsca ślubu, więc nie mogę po ceremonii, a przed weselem, bo sie goscie nie doczekaja.kilka dni po imprezie... suknia bedzie brudna, od nowa trzeba bedzie robic makijaz, wlosy... przed slubem - jeszcze sie pobrudze w tym ogrodzie, wygniote w samochodzie i utytłana bede szla do slubu :( jak organizujecietakie rzeczy? help

Gość zróbtask
umów się na próbna fryzxure i makijaż w jednym dniu i wtedy zdjęcia

Gość niewiedzaca kiedy
wiesz, fryzura i makijaż to mniejszy problem, bardziej boje sie tego, ze upiernicze te sukienke, pogniote i takie tam

Gość zróbtask
zabirz na sesję kilka koleżanek, które będa za toba chodzic i przytrzymywac i układac suknię tak żeby się nie ubrudziła

Gość niewiedzaca kiedy
bez przesady ;) a Wy, kiedy robicie plener?

Gość oluśka 23
tez mamy taka zagwostke. z jednej strony chcemy przełożyc plener na zupełnie inny dzien juz po ceremonii, ale z drugiej nie wiemy jeszcze czy gdzies wyjezdzamy i dokładnie kiedy. tez troche boje sie ze cała suknia sie wysmaruje, no i tez nie wiem czy sie ze wszystkim wyrobimy- slub o 16, wiec tak na 15 wypadałoby wrócic z tych zdjęc. a jesli chodzi o ewentualne wyjscie z wesela na zdjecia to taka opcja nie jest brana przez nas pod uwage, po prostu wiemy ze to potrwa ok 2 h minimum i bezsensem byłoby na taki czas zostawiac gosci.

Gość barcelonka1
nie rob pleneru w dniu slubu duzolepiej wychodzipo slubie nawet jak suknia sie troszke wybrudzi czy pognecie ti naprawde tego nie bedzie widac a przynajmniej bedziesz sie mogla polozyc na trawie biegac i szalec a dieki temu zdj wyjda naturalnie i slicznie ja robilam plener 3 tyg po slubie nad morzem - zabralam ze soba suknie slubna a byla juz brudna ale po plenerze to byla prawie czarna hehe

my zdjecia w plenerze robilismy w poniedzialek (slub byl w sobote) i uwazam,ze to byla naprawde dobra decyzja.pojechalismy na luzie,bez nerwow,bez pospiechu,z wielkimi rogalami na buzkach:) mialam plamy na sukni,ktorych absolutnie nie widac na zdjeciach,jak pokazywalam to fotografowi skomentowal to tylko,ze prawie kazda Panna Mloda przyjezdza z plamami w inny dzien i to zaden problem bo i tak tego nie widac chyba,ze plamy sa zielono trawiate lub z soku z czarnych porzeczek. mamy przepiekne zdjecia,usmiechniete,szczere...polecam kazdemu robienie zdjec w plenerze w inny dzien!

Gość suknia świetna
ja już żałuję, że się nie zdecydowaliśmy na zdjecia w inny dzień, ale ślub mamy dopiero ok. 18, boję się, czy o tej godzinie będę miała jeszcze makijaż na twarzy i względna fryzure, na makijaż idę 0 11, fryz. 12, zdjęcia 14-15

Gość niewiedzaca kiedy
macie racje - na tych fotach nie powinno byc widac zabrudzen, no chyba, ze beda ekstremalne ;) w kazdym razie dzieki za rady - przemyslalam to i pojade na plener w poniedzialek po weselu. pozdrawiam ;)

Ja mam plener w tygodniu po ślubie, kiedy bedzie ladna pogoda (nigdy nie wiadomo jaka bedzie w dniu slubu). Nie wyobrażam sobie robienia zdjec przed slubemza za dużo nerwow, stresow i za malo czasu. Jesli na plenerze pobrudzialaby sie suknia to potem w takiej mam isc do kosciola ??? Bezsensu. A po kosciele....tez glupio bo przeciez nie zostawie gosci. Tylko po slubie!!!

Gość po ślubie
moze byc nawet 2 tyg po :) a sukienka jak poplamiona to dobry fotograf na zdjeciach zrobi retusz