Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IDELANAAA

mam IDEALNĄ FIGURE I BUZIE!!I CZY KTOS MA TAK SAMO??

Polecane posty

Gość Niunia 16
wiecie co jak wy mowicie ze ona jest wieszak jak ma 170co 56 kg, ja mam 168 i 51 kg to ja nie wiem co ja jestem, moze i bym chciala przytyc ale sie boje ze bede wygladac tak jak kiedys (55kg) i kurcze sama nie wiem co robic, tez ktos tak ma??? i nie jestem anorektyczka

Gość dedefr
170 to ty mała jestes!!malutka

Gość daj zdejcie to
ocenimy ten ideal, bo wymiary masz taczej przecietne...

Gość jesli to nie podszyw
to jestes do bani :-o

Gość nic specjalnego połowa
dziewczyn z mojego miasta tak wygląda

Gość IDEALNAAA
a w jakim miescie mieszkasz?

Gość wssw
zazdrosnym babom kopary opadły

Gość racice
ładna ,ale strasznie chuda

Gość nie podoba mi sie
nogi jak facet :-/

Gość fredzia99
o kurde...to jest ten ideal????? Niektorzy ludzie maja chyba troche za wysokie mniemanie o sobie...

Gość buha ha ha
co to za buty :P ?

Gość ooooooooooooooooooooooooooooo
mi się wydaje że to podpucha.chcesz chyba ośmieszyć jakąś koleżankę.najpierw naopowiadałaś niestworzone historie o swojej urodzie a potem wklejasz zdjęcie skulonej, chudej zwyczajnej dziewczynyktóra podobno ma mieć super prościutkie włosy a tu ma jakieś piórka delikatne takie jak połowa kobiet na świecie.kompletna pomyłka.ja jej nie znam.ale jak ktoś ją zna to pomyśli sobbie o niej odpowiednio i chyba o to tu chodziło. jeżeli to prawda to na serio wtydź się dziewczyno bo to oznacza że masz zerową samoocenę jeżeli robisz takie akcje. laska na zdjęciu przeciętna.na prawdę. miłego dnia.

Gość ooooooooooooooooooooooooooooo
ciekawa jestem czy jakiś facet sobie jaj nie robi i teraz się nie śmieje z lasek które najbardziej się rzucają.ciekawe!!!!!!!!!!!!!1

Gość lenka 22
DZIEWCZYNY NIE MA CZYLI AUTORKI WĄTKU A IDIOTKI SIE PODSZYWAJĄ POD NIĄ ..TRAGEDIA..

Gość lenka 22
TO JEST PODSZYWACZA FOTA A WY SIE NABRALYSCIE. JAK AUTORKA WRÓCI TO NAPEWNO SIE ZDZIWI ZE TAK WYGLĄDA..

Gość kocham podszywaczy też
Jasne ze to nie ona. ona jest podobna co zety jons z tego co pisała więc zle wkleiliscie fote bo musicie wkleic czarną laske:)hahahhaha

Gość idealna nie jestes bo...
ja mam 88-58-86 w udzie 46 cm wiec taka idealna nie jestes a jaki jest ideał buzi bo nie wiem...?

Gość do ej joł
do idealna nie jestes jejku ale jestes chudziną ..aż nieapetycznie musisz wyglądać..autorka ma boskie ikobiece wymiarki.

Gość idealna nie jestes bo...
no niestey chudzinką nie jestem:-( bo przy wzroście niecałe 150 cm to w sam raz zresztą mam dosc umięsnioną sylwetkę ale tez tłuszczu ciecałe 12% w ciele ja uwazam ze mam odpowiednie wymiary i tyle... na szczescie zeber mi bardzo nie widać to samo jest z kośćmi biodrowymi wiec nie mogę sie zaliczac do jakis chudzin...pod biustem mam 75 cm wiec biust dośc duzy...i mam czym oddychać:-)

Gość ssdf
włąsnie ładna jest

Gość mysle ze po
no mysle, ze jest dosc ładna

Gość Mary Any
Krasnal 150 cm sie odezwal :D Nie moge, ha ha ha A 170 cm to nie malutko, nie bede wyzywac ale to kretynskie tak pisac Ja mam 176 cm i nie jest to idealny wzrost dla kobiety Biust 70 B- dla mnie ideal, dla wielu nie, talia 62 cm, pupa 87 cm, udo w najszerszym miejscu 47, nogi dlugie i chude, dla wielu patyki a Ja jestem zadowolona i w dupie mam idealy, takie nie istnieja a jesli juz sa to Ja nim jestem, ha ha ha ;) Pozdrawiam

Gość Mary Any
Przerpaszam za tego krasnala, ale nie moglam sie powstrzymac, laska ma ledwo 150 cm i krytykuje, Ja nie lepsza ale staram sie poprawic :D

Gość sdcfvg
e tam r

To weź wyślij mi swoje zdjęcie, co? Nie jestem napalonym zboczuchem, tylko dziewczyną :) I obiecuję nie rozpowszechniać tego zdjęcia, jeśli nie będziesz sobie życzyła. Chciałam tylko zobaczyć, jak wyglądasz... Lubię patrzeć na piękne kobiety i trochę się na nich wzorować :) przys@o2.pl

Gość IDELANAAAA
Vronka, nie gniewaj się, ale LESBIJKI mnie nie interesują. :(

ale ja nie jestem lesbijką :D poważnie, mam chłopaka. Też uchodzę za bardzo ładną (choć nigdy nie nazwałabym się pięknością. Wzorst też 170, 54kg wagi, biust 75B, talia 63, biodra 92. Jestem tylko ciekawa jak wyglądasz. Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić kobiety ładniejszej niż Zeta Jones, tymbardziej \"naturalnej\". Umieść to swoje zdjęcie, bo chyba nikt Ci nie uwierzy, że się nie przechwalasz.

Gość podobno nawet
supermodelki itp. kobiety postrzegane za absolutnie piękne, i tak zawsze widzą w sobie jakieś mankamenty... to typowa kobieca cecha więc albo nie jesteś taka cudna, tylko wymyślasz, albo jesteś potwornie bezkrytyczna i zadufana w sobie :D żartuję jesteś modelką? albo fotomodelką?

Gość do autorki.... ja
skoro lubisz czytac to poczytaj ksiazke kucharska i skoro jak twierdzisz nie jestes glupia, to i nauka gotowania to chyba zaden problem. Wszystkiego mozna sie nauczyc jak sie jest w miare bystrym i jak sie nie siedzi i tylko narzeka!!! Racja ze faceci nazone szukaja tej gotujacej sprzatajacej ale to nei znaczy ze jak przy okazji jest piekna to juz odpada. Zreszta kobiety tez nie szukaja na mezow playbojow a przy okazji nierobow i niezaradnych zyciowo.