Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uuuu

Tabletki i opalanie

Polecane posty

Czy biorac tabletki antykoncepcyjne( biore Cilest) mozna sie opalac? jakie moga byc skutki i czy nczesto wystepuja? bo jestem w trakcie, a tu tak ladnie sloneczko zaczyna swiecic

Homrony mogą powodować pojawianie się plam podczas opalania. Ja się już w tym sezonie opalałam i to dość intensywnie i plam nie mam, koleżanka również(obie bierzemy Cilest). Spróbuj, wtedy się przekonasz.

Gość Fdfdfdfdfd
A ja mam przebarwienia na twarzy prawdopodobnie po cileście. A na marginesie, dziewczyny jak Wy możecie brać te tabletki? Ja się czułam po nich fatalnie. Puchły mi nogi do tego stopnia, że nie mogłam ich zgiąć, i żylaki mi powychodziły. Teraz biorę plastry i jest ok.

Gość
plastry są droższe :/ ja nie mam żadnych problemów po tabletkach... no i się nie opalam, więc nie ma problemu ;)

A ja się opalam i nie ma problemu, a Cilest biorę od ponad roku i żadnych skutków ubocznych nie miałam:)

Gość ja mam małe plamki
pierwszy raz do 3 lat (biorę logest), mam małe plamki na nogach.. takie max 2cm2 ale są, dla mnie widoczne.. nie wiem jaki jest efekt poplastrach, mnie one odpychają jak popatrzę na plamy po plastrze na skórze - gdy odklejasz plaster - ten kwadrat zostaje - przynajmniej wszytskim moim znajomym dziewczynom stosującym plastry (na teraz kojarzę 6 takich..), interesowałam się tym, bo chciałam przejść na plastry ale nie am opcji.. wolę codziennie łykac tabsy niż po tygodniu noszenia plastra (poza tym przekszadza mi ze są widoczne..) mam przez następne kilka tygodni mieć zaczerwieniony czy wyblaknięty kwadrat na ramienu/łopatce etc..

Gość .................ujujjjj
przeciez plaster mozna nakleic np na pupie zeby nie byl widoczny