Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebo niebieskie

utrapienie mojego związku, była dziewczyna teraz przyjaciółka

Polecane posty

Gość ArlenaF
Uwazaj. Byla dziewczyna mojego faceta odbila mi go. Postapili ze mna w bardzo ponizajacy sposob. Po prostu byla zawsze pod reka keidy cos bylo nie tak. Kilka dni po rozstaniu ze mna oficjalnie spotykal sie juz z byla- a mieszkalismy jeszcze razem. Tego co ja przezywam- bo sprawa jest w sumie swieza nie zycze nikomu.

Gość niebo niebieskie
Heh własnie tego sie boje Arleno. Poza tym tylu ja tak czesto z zadna przyjaciolka sie nie kontakutuje co oni miedzy soba, tlumacze sobie jeszcze to wspolnym studiami... :O

Gość agivp
rozumiem twoj niepokój i zazdrosc. Znam to z autopsji ;-) Mieszkam z chlopakiem i jestesmy ze soba juz 3 lata. ja jestem straszna zazdrosnica- hi i on o tym wie przedemna byl w zwiazku 4letnim, rozstali sie - i teraz sie przyjaznia. i powiem tak: na poczatku bylam strasznie zazdrosna! jak tylko uslyszalam jej imie to humor mi gdzies uciekal.... ale stwierdzilam tak ze : kocham mojego misia i on mnie tez bardzo kocha i jestem dla niego najwazniejsza osoba na swiecie - wiec niemam sie o co martwic. a to ze utrzymuje kontakt ze swoja byla to w jakis tam sposób dobrze o nim swiadczy, ze nie jest zawistny. ale - oczywiscie jest ale. postanowilam ze niebede sie usuwac w cien tylko zrobilam tak zeby ona mnie poznala! bo sie nie znalysmy. kiedys jak dzwonila to odebralam, jak przyjechala cos tam przywiezc mojemu chlopakowi to ja weszlam centralnie do pokoju siadlam na przeciwko zeby sobie nie myslal ze usune sie w cien. i ona wie ze niewejdzie w nasz zwiazek z butami - bo po co .... nie ma szans.

Na Twoim miejscu byłabym ostrożna, nie ma czegoś takiego jak przyjaźń pomiędzy byłym a byłą, poprostu nie ma, zawsze jakieś uczucie pozostaje tym bardziej, jęśli nie rozstali się za zgodą obojga...