Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nunu

do facetów którzy są w długich związkach

Polecane posty

mam pytanie do facetów którzy są w długich związkach którzy mieli tylko jedna kobietę z którą później sie z nią ożenili, albo mają zamiar to zrobić. czy nie znudziło wam sie? czy nie macie, mieliście albo już zdradziliście swoja kobietę? kobietę która była wasza pierwszą i jedyną. czy możecie wytrzymać z jedna nie próbując jaki jest sex z inną. czy nigdy was nie ciekawiło jak smakuje sex z inną? czy wystarczy że kochacie i czy to wystarczy żeby nie mieć ochoty sprobować z innymi?? jestem bardzo ciekawa waszych opinie, ale czekam na poważne odpowiedzi facetów którzy sa w takiej sytuacji.

Gość moze boja sie przyznac

Gość smerfne_ciacho
Tacy faceci nie istnieją.

Gość dziura jak dziura

Gość bombastik
> mam pytanie do facetów którzy mieli tylko jedna kobietę Moim zdaniem to pytanie jest skierowane do baaaaardzo wąskiej grupy facetów. Możesz nie doczekac sie odpowiedzi.

istnieją - takim mezczyzną jest moj maż ... poznalismy sie jak mieliśmy po 17 lat ... pobralismy się w wieku 26 - skończyliśmy studia ... zapracowalismy sobie na mieszkanie - mieszkamy samodzielnie jestesmy małżeństwem 4 lata - jest cudownie - wcale nam sie nudzi bycie z sobą - nie wypowiadam sie w imieniu meza -ale myslę ze gdyby nie chcial to nie bylibysmy razem ... swiadczy o tym nasze długie chodzenie w trwanie w zgodzie ... bylismy dla siebie pierwszymi kochankami i razem poznawaliśmy smaku wszystkich pieszczot ... wiem ze człowiek z natury jest ciekawy i pragnie poznawać cały czas ciagle życie i ludzi - jednak nas nie ciagnelo w inna strone - tylko do siebie - nasze zycie erotyczne jest bardzo udane - pomimo ze jestesmy z sobą od 13 lat nie nudzi nam się bycie razem - caly czas potrafimy zrobić tak by było ciekawie i bardzo przyjemnie ... mysle ze to kwestia dojrzalości ... planujemy dziecko i czekamy z niecierpliwoscia na maleńki cud naszej miłości ... życże kazdemu tak udanego zwiazku - tym ktorzy wątpia i nie wierzą że mozna przezyć z kimś cale zycie ...

Gość no gratulacje
ale nie myslisz ze moze cie zdradzac?

Gość smerfne_ciacho
Do trinity27 Nie chcę Cię urazić, ale możesz się kiedyś baaardzo zdziwić...

17 lat jestem w związku z jedna kobietą,ale ze jestem ,kawal drania nie byłem jej zawsze wierny ...zawsze wabil mnie i zniewalal zapach i smak innych kobiet,zawsze... tak jak nie znudził mi się zwiazek z żona tak nie znudziło mi sie zdobywanie innych kobiet...ale jak powiedziałem jestem zepsutym draniem :o :-p :( trinity - ,tak trzymaj

Myślę że jeśli chłopak jest w związku, kocha swoją kobietę, lub jest tylko do niej emocjonalnie przywiązany, JEGO kobieta zaspokaja w pełni jego potrzeby seksualne, nie jest upierdliwa i da się z nią wytrzymać, to na pewno nie wyrwie innej panienki i nie pójdzie z nią do łóżka. Bo poprostu będzie chciał to robić ze swoją laską.

Gość tak se myślę że
Sa tacy mężczyźni . Mój mąż taki jest . Poznaliśmy się 10 lat temu . Małżeństwem jesteśmy 2 lata . W chwili obecnej ja mam 27 lat on 32 lata . Kochamy się ponad wszystko a sex jest prawdziwą frajdą . Nie mamy przed soba ograniczeń kochamy się wszędzie gdzie najdzie nas ochota . Uwielbiam piescić go do końca oraln9ie , robić dla niego striptiz i co najważniejsze On długo może . Kocham go.

Gość solo84
tomaszek moj narzyczony mowi to samo!!! jestem uwazam dla niego dobra partnerka, kochanka i tp.jest nam ze soba dobrze czasem miewamy jakies tam spiecia bo jestem troszke upierdliwa, ale potrafie pryznac sie do bledow i zawsze sie dogadujemy nie umiemy sie na siebie gniewac.Jest to moj pierwszy meszczyzna, ale ja nie jestem jego pierwsza!Nauczyl mnie wiele nowych rzeczy, czuje sie z nim cudownie w lozku, zaspokojam go zawsze kiedy ma na to ochote bop lubie sparwiac mu przyjemnosc, ale on zawsze dba o to zeby mi tez bylo przyjemnie i za to sie kochamy! Jestem go pewna w 100% jak narazie.Wiele razy go sprawdzalam(on o tym nie wiem)i pisalam np.do niego na gg a nie wiedzial ze to ja badz pisalam do niego smsy i poflirtuje czasem, ale jesli wchodzi sie na temat zdrady umowienia sie to zawsze mowi, ze ma juz kbiete swojego zycia z ktora jest jej bardzo dobrze i w lozku i w zyciu i to mnie bardzo cieszy!doda ze mieszkamy razem zycze wam dziewczyny takiego faceta!walczcie o swoja milosc i dbajcie o siebie na wzajem.

Gość ja kiedys rozmawialam
z facetem (takim draniem) mowil ze przez 15 lat zdradzal zone. od samego poczatku jak zaczeli chodzic... ale od 2 lat tego nie robi, zaczal ja doceniac bo dowiedzial sie ze ma raka i chce byc dobry. anaprawic to co robil zlego wczesniej bo i tak umrze niedlugo... a zona jest i zawsze byla dla niego taka dobra. ma wyrzuty sumienia ze ja zdradzal.

Gość solo84
ja akurat tak sie sklada znam wielu ludzi , facetow i kobiety ktorzy zdradzaja i wiecie co wam powiem i wiele z nich nie wiem ze sa zdradzani, alebo nie chca wiedziec.Nie ktore przypadki ciagna sie przez lata i wiele ludzi szczegolnie kobiet zaleznych od swoich facetow godzi sie na taka zdrade udaja ze tego nie widzi i to jest straszne!nei wyobrazam sobie byc zdradzana a jesli ym byla to napewno bym odeszla.wielu meszczyzn docenia kobiety jak zostaja sami, albo zdaja sobie sparwe ze to one zawsze czekaja na nich z obiadem z upranymi ciuchami i gotowe dla nich na wszytsko.szkoda ze nie kazdy meszczyzna umie to docenic

Gość tak se myślę że
Wydaje mi się ,że jeśli jest się w długim zwiazku nalezy dbać o to aby nie wkradła się do niego rutyna , aby dużo ze sobą rozmawiać w tym również jak najbardziej wskazane są szczere rozmowy na temat upodobań w łóżku . Jeśli oboje partnerów czuje tą emocjonalną więź między sobą , jeśli wciąż próbują urozmaicać swoje życie sexualne , jeśli nie kochaja się na siłę i potrafią czrpać przyjemność z sexu to będzie ok . Uważam że jesli jest się z kimś kogo się kocha można mówić sobie w prost co nam sprawia wiekszą bądź mniejszą przyjemnośc i wówczas obie strony wiedzą co ich doprowadza do szaleństwa .

Gość Konrad_26
Jestem w zwiazku od 6 lat i gdybys poznala moja kobiete, zrozumialabys dlaczego nadal Ja kocham, pozadam i nie wyobrazam sobie bez niej zycia, dlaczego nie mysle o innej, ani o zdradzie itd Jak juz facet trafi na ta wlasciwa, to nie widzi poza nia swiata, Ja trafilem, mam szczescie, ze juz a nie po kilku nieudanych zwiazkach

no tak jezeli juz ktos mówi o prawdziwym zwiazku - pelnym miłości i zdozumienia to od razu ktoś musi kogoś zdradzać ... chyba przemawia przez Was zazdrosc - kieruję to w szczególnosci do smerfenego _ciacha! nie myslę ze mnie zdradza - po prostu to wiem ... jesteśmy bardzo z soba zżyci i najmniejsze wahania nastrojów sa przez nas wychwytywane - on jak kazdy nomalny facet - lubi kobiety i podziwia je za ich piekno - ja też nie omieszkam powiedziec ze jakiś mezczyzna jest przystojny - jak rzeczywiście mi sie spodoba ... nie mamy klapek na oczach i wiemy że prawidziwa milosc trzeba pielegnowac by trwała i się rozwijała ! myslę ze nie dorosliscie do zrozumienia faktu ze ktoś jak jest szczęsliwy to nie musi zdradzać - by czuć sie spełnionym ... nikt nikomu nie daje gwarancji na udany związek - nawet jezeli mialo sie przed soba wielu partnerów i bogate doswiadczenia sexulane ... zawze moze wkrasc się rutyna i nuda - czy recepta na wiernosc jest - wczesniejsze bogate życie sexualne - myslę ze nie ! smerfiku moj kochany moze nie jestes taki smerfny skoro Twoj swiatopoglad ogranicza się do takiego stwierdzenia ??? oczywiście kazdy może kiedyś się zdziwić i obudzić w swiadomosci ze jest sam ... ale na to chyba trzeba sobie porzadnie zapracować ... pzdrawiam zbłakanych i wierzacych w wiernosc :)

ciesze sie ze tacy faceci są jeszcze, nie wyginęli jestem z facetem dopiero 6lat i jesteśmy dla siebie pierwsi, jestem go pewna w 99,99%, wiem ze do tej pory mnie nie zdradził, ale tak zastanawiałam sie czy to możliwe żeby facet był tak długo tylko z jedna teraz już wiem że tak. zależało mi właśnie na opini osób z długim stażem trinity27 życzę tak dalej, i mam nadzieje że my tez tyle dotrwamy co ty i więcej pozdrawiam

też byłam ponad 7 lat z facetem...też go byłam PEWNA na 100%, seks mieliśmy pare razy dziennie... tak, zdradzał mnie z moją najlepszą przyjaciółką...

Gość ja facet
żyj ę z moją facetką w związku 17 lat i nie myślałem jak narazie o innej .

mam przyjaciółke któr jest w związku z mężem od 15 lat jest go pewna w200% a ja go przyłapałam na zdradzie ale jej nie powiem bo jest szczęśliwa i nie chciała by się dowiedzieć mam nadzieje że jak nie z rozumu to chociaz ze strachu przed wydaniem już tego nie zrobi i nadal będą szczęśliwi

Gość oj baby baby
długi związek to 20 lat a nie 7

również uważam że długi związek to 20lat dlatego pisze tu żeby sie wypowiedziały osoby które są w długim związku

ja bylma w związku 18 lat z facetem z którym poznałam sie jak miałam 16 , i co ...? Okazało sie ze całe zycie mnie zdradzał mimo tego ze podobno wszyscy mu zazdrościli takiej zony zapytacie - i co nie widziałas tego> ... no nie widziałam .. doskonale sie ukrywał ... kolezanka - dawna znajoma mi powiedziała ze on naprawde mnie kochał tyle zo to było jak choroba u niego.. jakos mam wrazenie czytajac na kafe ze 90 procent facetow zdradza i bardzo bardzo bardzo mało jest takich co nie zdradzaja

Gość motyla noga
Ja sie wyszalałem na 1-2 roku studiów, wtedy przebierrałem, wyrywałem, zmieniałem, próbowałem wszystkiego, po drugim roku poznałem tą wspaniałą kobietę z którą jestem już 2,5 roku, jest nam dobrze w każdej kwestii, darzymy się ogromnym uczuciem. Oczywiscie mile wspominam okres przed nią aczkolwiek przychodzi kiedys czas na stabilizacje i coś wiecej niz tylko seks. Co do zdrady to nie zamierzam, faceci zdradzają zawsze dla sexu bo są niezaspokojeni i czegos im brakuje, ja sie czuje spełnionyi nie potrzebna mi inna kobieta.

Gość straszo
10 lat wiernosci ..... kostce lodu wystarczyly mi w zupelnosci bole glowy zmeczenie , a potem wszystko poszlo jak z bicza robilismy sie oboje w konia . po 12 latach wziela mi piewszy raz do buzi poto by mi powiedziec ze na delegacjach mozna sie czegosc wiecej nauczyc - udalem ze nie zrozumialem i nie zareagowalem . moze to wina mojego fiutka tylko 14 cm ale niedawno mi powiedziala ze sie u niej nic nie zmienilo w temperamencie . jestesmy kumplami ale nic wiecej z tego nie bedzie bylismy pod kazdym innym wzgledem super dopasowani i ...tak poszlo sie wszystko pieprzyc przez pieprzenie :o

Gość kisab84
A ja mam męża od 3 lat i już myśli o zdradzie bo z nim o tym rozmawiałam, ciągle podrywa koleżanke z pracy (starszą odemnie, jedyny jej atut to figurka)- to tylko kwestia czasu i wszystko pójdzie sie pieprzyc. Mamy 2 dzieci 2 letniego synka i 4 miesięczną córke, nie wróciłam jaszcze do wagi sprzed ciąży ale to kwestia czasu, zrobie z siebie taka laskę że jeszcze będzie żałować swego postępowania. Dodam że kochamy sie codziennie i nigdy niczego mu nie obmawiam. Co o tym sądzicie? pozdro pa.