Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Waldi 22 艂贸d藕

Patologiczny wstyd u 22-leteniej dziewczyny help!

Polecane posty

Go艣膰 Waldi 22 艂贸d藕

Sprawa wygl膮da tak: chodz臋 z dziewczyn膮 ponad p贸艂 roku jednak do tej pory nie rozebra艂a si臋 przede mn膮, nie pokaza艂a mi si臋 bez majtek, ani nie dotkn臋艂a za penisa nawet przez spodnie. Sprawa wygl膮da o tyle ciekawie, 偶e o tych sprawach m贸wi dosy膰 swobodnie raz nawet uda艂o mi si臋 si臋gn膮膰 r臋k膮 pod majtki. Zale偶y mi na niej dlatego wzi膮艂臋m j膮 na przeczekanie jednak ta dramatyczna sytuacja si臋 nie zmienia. Kiedy z ni膮 o tym rozmawia艂em co艣 uda艂o mi si臋 wyci膮gn膮膰, 偶e odczuwa po tym jakie艣 wyrzuty sumienia, kaca moralnego. Z tego powodu podejrzewam nie zaprasza mnie do siebie (zrobi艂a to raz). Co to mo偶e by膰- warto czeka膰, czy mam aseksualn膮 dziewczyn臋 i lepiej si臋 rozgl膮da膰 za czym艣 innym? Wiem, 偶e to brzmi 艣miesznie, ale to potwornie frustruj膮ce, a znowu nie jest 艂atwo przekre艣li膰 2,5 letniej nzajomo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 luuuuuuuuuuuu
ja mialam to samo moze wstydzi sie swojego ciala ,a bardzo by chciala to zrobic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czytam i widze
rozgl膮da膰 za czym艣 innym:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waldi 22 艂贸d藕
m贸wi, ze si臋 wstydzi. Ale wkon膰u kiedy艣 powiedzia艂a, 偶e mo偶e i by to zrobi艂a, ale nast臋pnego dnia mia艂a by wyrzuty sumienia. I to mnie za艂ama艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emphetepe
wietrze w tym pzresadnie katolickie wychowanie wyniesone z domu..lub to ze sama jakos jest blisko wiary lub BY艁A aj tez sie wstuddzi艂am i cia艂a..i uznawa艂am seks..dotykanie miejsc intymnych kogos drugiego za cos niesmacznego, wrecz grezch..cos wstydliwego zakazanego..anszczescie zwyciezy艂a moja prawdziwa natura..hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waldi 22 艂贸d藕
Ale ona wcale nie jest nazbyt religijna st膮d mnie to dziwi. M贸wi, 偶e nie chce czeka膰 do 艣lubu, do aborcji te偶 swobodnie podchodzi. Tylko co z tego skoro do niczego nie dochodzi. co najwy偶ej mog臋 艂apa膰 j膮 swobodnie za ty艂ek ale ju偶 piersi czy pipka s膮 problematyczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waldi 22 艂贸d藕
A najgorzej jest z patrzeniem nie chce mi nic pokaza膰:O utwierdzam j膮 偶e jest atrakcyjna, ale jakbym wali艂 g艂ow膮 w mur. Raz dosz艂o do sytuacji 偶e ju偶 tak j膮 rozgrza艂em 偶e prawie mnie za艂apa艂a w kroku ale jakby w ostatniej chwili si臋 powtzryma艂a i znowu by艂a lipa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 acer
moze wstydzi sie swojego cia艂a albo ci臋偶ko jej jest prze艂ama膰 sie po poprzednim partnerze. Odno艣nie nie zapraszanie do siebie... ona mieszka sama czy z rodzicami? bo to jest r贸wnie偶 istotne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dolores_25
Kole艣 to Ty J膮 kochasz czy tylko chcesz si臋 bzykac, nie chcialabym takiego chlopaka, ktoremu jak nie dam to odejdzie, moj na mnie czekal dlugo, bardzo. Zalezalo mu na mnie a nie bzykaniu, moze sie zastanow. Swietnie ukladalo nam sie zawsze a teraz doszedl sex, wspaniale bylo uslyszec od niego, ze warto bylo tak dlugo czekac. Moze dziewczyna byla molestowana, moze nosi jakies zle przezycia w sobie, Ja bylam podobna, duzo mowilam, flirciara ze mnie straszna, czasami nawet prowokowalam a jak dochodzilo do czegos to uciekalam. Duzo czasu minelo zanim zdecydowalam sie na sex. Nie moge myslec o tym bo jak zaczynam to mam poczucie winy i czasami obrzydzenie, bo tak niestety mi sie kojarzyl sex- z grzechem, bolem, obrzydzeniem. Ale Ja bylam molestowana w dziecinstwie. A takie osoby maja ciezszy start i mam wielkie szczescie ze trafil mi sie wspanialy facet, ktory zrobil wszystko zeby ze mna byc a dzis ma to wynagrodzone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waldi 22 艂贸d藕
No dobra ok. Ale ona 偶adnych problem贸w chyba nie mia艂a. Czeka膰 mog臋, ale czy si臋 kiedykolwiek doczekam to jest pytanie. Zale偶y mi na niej a nie na sexie. Ale sex jest uzupe艂nieniem zwi膮zku niezb臋dnym albo przynajmniej jakie艣 zachowania oko艂o sexu. Z poprzednim facetem te偶 u niej do niczego nie dosz艂o. Jest dziewic膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waldi 22 艂贸d藕
Mieszka z rodzicami. Co艣 m贸wi艂a, 偶e gdyby by艂a sama w domu to by mnie zaprosi艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to chyba wszystko jasne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waldi 22 艂贸d藕
A co do tego 偶e nie chia艂abym mie膰 faceta, kt贸remu nie dam to odejdzie. Lito艣ci to ty wog贸le by艣 nie chcia艂a mie膰 faceta chyba tylko jak膮艣 pipke. Czeka膰 warto, ale da膰 te偶 trzeba przecie偶 t臋 sfer臋 jakos trzeba realizowa膰 a ja w celibacie przez ca艂e 偶ycie nie zamierzam 偶y膰. To co mam na miasto 艣miga膰 albo dalej wali膰 od czasu do czasu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmm....mmm
"zadnych problemow chyba nie miala"..-skad mozesz to wiedziec? Tego naprawde nie mozesz byc pewien ,i uwierz, takie rzeczy dzieja sie czesciej niz myslisz.Tylko dziewczyny boja sie mowic, cuja wstyd, obrzydzenie, probuja zapomniec, nienawidza siebie, nie potrafia o 5ym porozmawiac...itd itp. powodow dla ktorych nie mowia tego, moze byc wiele.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja my艣le
偶e dziewczyna ma jaki艣 kompleks o kt贸rym nie chce m贸wi膰 jak dobrze to rozegrasz to j膮 z tego "wyleczysz"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnie ma jakie艣 problemy
i nie chce si臋 zwierza膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kakaisa
Wiesz co, z tego co piszesz wynika, 偶e jeste艣 strasznie te臋pym i do艣c prymitywnym kolesiem, dla kt贸regu bycie z kim艣 sprowadza si臋 do chwytania ukochanej za r贸偶ne cz臋艣ci cia艂a. Nawet jak na rozmow臋 o seksie, to to jest prymitywne mocno. Wniosek: dziewczyn臋 masz delikatn膮 i z zahamowaniami, a sam maj膮c wra偶liwo艣膰 s艂onia i s艂ownictwo prymitywa wie膰 raczej jej nie otworzysz. S艂owem, spraw sobie jak膮艣 nieskomplikowan膮 panienk臋, co si臋 b臋dzie dawa膰 艂apa膰 za cyca bez ceregieli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waldi 22 艂贸d藕
No tak, ale prowadz臋 i prowadzi艂em z ni膮 mase rozm贸w i to by podejrzewam wysz艂o przy jakie艣 okazji. Chocia偶 teraz zacz膮艂em nad tym gdyba膰, ale jako艣 nie s膮dz臋 by ona mia艂a styczno艣膰 z jakim艣 molestowaniem nierealne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dshjkgl.
gosciu ty chyba jeszcze nie bylas zakochany i nie kochales faktycznie, mlody jestes i chce sie sie bzykac, kto kaze ci byc cale zycie w celibacie, jesli kobieta jest tego warta to bede czekam nawet kilka lat, pol roku to jest nic, znam takich co czekali 5 lat, jak sa pieszczoty i sex oralny to mozna wytrzymac i wiecznosc a pol roku to jeszcze nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waldi 22 艂贸d藕
No tutaj tak pisze bo jest anonimowo, przecie偶 nie b臋d臋 wali艂 eseju o 艂apaniu za pier艣 bo nikomu by si臋 tego czyta膰 nie chcia艂o. No ale kobiety te偶 po takim czasie wychodz膮 z jak膮艣 inicjatyw膮, szczeg贸lnie ko艅cz膮c studia i maj膮c sko艅czone 22 lata. To ju偶 nie wiek nastolatki tylko m艂odej kobiety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waldi 22 艂贸d藕
no i problem w tym, 偶e jestem zakochany tylko 偶e tutaj 偶adnych pieszczot nie ma, a oralnych to ju偶 napewno nie b臋dzie bo j膮 to brzydzi. Chodzi mi o prosty konkret, 偶e z jej strony nie ma inicjatywy i czy taka sytuacja ulegnie zmianie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dshjkgl.
22 lata to guzik jeszcze, owszem pieszczoty tak, ale na sex taka dziewczyna wcale nie musi byc gotowa, bo do czego ma sie spieszyc, jeszcze z kim kogo tak naprawde nie zna, bo to za wczesnie

Udost臋pnij ten post

ejjj prymitywem to chyba nie jest bo by sobie po prosu by znalaz艂 tak膮 co by mu da艂a dupy, gdyby mu zale偶a艂o na seksie chyba to nic dziwnego, 偶e chce by膰 bli偶ej ze swoj膮 kobiet膮 a twoja laska waldi22 ... mog艂a by膰 molestowana, albo wykorzystana... kobiety o czym艣 takim nie m贸wi膮. ja facetowi 偶adnemu nigdy nie powiedzia艂am. i nie mam zamiaru...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiesz co zr贸b
Jebnij si臋 w s艂up!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waldi 22 艂贸d藕
To jak takie molestowanie pozna膰? Zaciekawi艂 mnie ten w膮tek lubi臋 analizowa膰 cho膰 pewnie brne w 艣lepy zau艂ek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no nej
waldi - tobie moze sie wydawac, ze wiesz i ze nie miala problemow - ale czy ty naprawde myslisz, ze dziewczyna napomknie o tym ot tak? jest tu na kafe topic zgwalconych kobiet - one wychodza za maz, a ich mezonie sie nawet nie domyslaja, mimo ich podejscia do seksu!!! oczywiscie - to nie jest pewne. moze dziewczyna ma kompleksy? ja tez kiedys mialam cala mase i nie mozna mnie bylo dotknac, a co dopiero patrzec na nagie partie ciala - mialam 21 lat i powornie bloki na wszystko co tyczylu seksualnosci. moj owczesny partner absolutnie mnie nie pospieszal, chociaz tez mu zle bylo w celibacie - i kiedy w koncu uwierzylam, ze nie jest ze mna tylko po to, zeby sobie podotykac i pociupciac /a dlugo mi to zajelo/ - nasze zycie seksualno poszlo pelna para! jesli cos do niej czujesz to po prostu pomoz sobie czasem prawa lub lewa dlonia, a dziewczynie daj czas. jesli zas uwazasz, ze seks jest dopelnieniem zwiazku na tyle waznym, zeby rozejrzec sie za inna 'suczka' to znajdz sobie inna, mniej skomplikowana kobiete.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bilbao
Ja tez tak mam. Jestem atrakcyjna(przynajmniej w ubraniu), smiala w stosunku do facetow, flirtuje i kusze, a jak zbliza sie moment kiedy mogloby sie wydarzyc cos wiecej, uciekam...Mam straszne kompleksy na punkcie swojego ciala i bardzo sie z tym mecze. Ona prawdopodobnie ma tak samo. Lepiej ja zostaw i daj szanse na poznanie wlasciwego faceta, bo ty na nia nie zaslugujesz, skoro zastanawiasz sie czy ja zostawic.

Udost臋pnij ten post

waldi22 czy ty masz 22lata?? czy tak trudno powiedzie膰 jej \"jest wspaniale, ale mam wra偶enie, 偶e robie co艣 nie tak, 偶e nie pragniesz moich pieszczot\" :P co艣 w tym styluu a potem spytaj si臋 \"jak mo偶esz to naprawi膰? sprawi膰, 偶eby by艂o lepiej\" pyta艂e艣 si臋 jej ju偶 o co艣 takiego?

Udost臋pnij ten post