Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorooota

JAK ZMYĆ CZARNY KOLOR Z WŁOSÓW??? POMÓZCIEEEE!!! DZIEWCZYNY WCHODŹCIE!!

Polecane posty

OTÓZ 1,5 ROKU TEM ZAFARBOWAŁAM WŁOSY NA CZARNY. OD TAMTEGO RAZU FARBOWAŁAM WŁOSY MOZE Z 25 RAZY. ZAWSZE NA CIEMNO. OD CZARNEGO PRZEZ OBERŻYNĘ, BRĄZ CIEMNY, BURGUND FIOLETY AZ PO CZRWIEŃ. tERAZ [ 1,5 MIES TEMU] ZAFARBOWAŁAM WŁOSY NA CIEMNY BRĄZ ALE WIADOMO- WYSZEDŁ KRUCZOCZARNY. tERAZ MAM ODROSTY JAKIES 3 CM I KOLOR ROZMYTY DO CIEMNEGO BRĄZU. DZIEWCZYNY CO JA MAM ROBIĆ????? FARBOWAC NIE BEDE. POSTANOWIŁAM ZE BEDE TAK DŁUGO NIE FRABOWAC I MYC AZ SIE KOLOR NA TYJE ROZMYJE ZE ROZNICA MIEDZY TYM A ODROSTAMI BEDZIE NIEMALZE PŁYNNA. CZY TO W OGOLE MOZLIWE W MOIM PRZYPADKU. DODOAM ZE NATURALNY ODCIEN MOICH WŁOSW TO ŚREDNI BRĄZ.

Gość anita24
myj szamponem przeciwłupiezowym zmyje się szybciej kolor.

dziekuje anita24. a Ty też tak miałaś?? prosze o wiecej sposobów napewno jest wiecej osob z tym problemem!!! opisujcie swoje włąsne doswiadczenia w tej kwestii!!

Gość edziiiaaa
ja też tak miałam każdy szampon przeciwłupierzowy troche zmywa kolor, ja też stosowałam szampon do włosów blad i rozjaśnianych z joanny też rozjaśniało troszeczkę.

Gość kiedys czarna
mozesz sprobowac szamponu przeciwlupiezowego (osobiscie nie probowalam) albo tak jak zrobila moja kolezanka, robila sobie co jakis czas pasemka u fryzjera oczywiscie na czarno juz nigdy nie zafarbowala. albo zrobic tak jak ja tylko troche czasu mija, zapuszczac wlosy, a odrosty farbowac na braz (ale tylko odrosty), po jakims czasie mozna cale wlosy zafarbowac brazem, po ilus tam miesiacach mozna obciac ciemne koncowki

Gość gggggggggggggg
ja tez kiedys próbowała zejsc do takiego swojego naturalnego aby sie z farba pokrył i powiem ci ze to bardzo długo trwało, jestem szatynka a farbe miałam blond, fryzierka mi doradziła zebym zafarbiła włosy na zblizony kolor do mojego a poniewaz miałam balejaz było to troche trudne, ale farbłam ze 3 razy u fryzierki potem długo nie farbowałam az miałam duze odrosty potem farbłam zwykła szamponetka i sie modliłam zeby to mi zeszło bo kolor był okropny ale za to teraz nie żałuje bo mam swój naturalny kolor choc trwało to bardzo długo. najgorsze w tym były te odrosty bo strasznie było je widac