Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak28

Nienawidzę kobiet w swoim wieku-z wiekiem tracą luz poczucie humoru,

Polecane posty

Gość hgeeeee
to na jakie wy kobiety trafialiscie:)

Gość a na dodatek
Myślą ze latego że są starsze to mogą mieć wysokie wymagania:(

Gość to niech se mają wymagania
tylko kto je bedzie spełniał hahaha

ja natomiast zauwazylam,ze to faceci z wiekiem traca luz, poczucue humoru i tzw. \"jaja\";) znam kilku 28 latkow, ktorzy zachowuja sie jak starzy kawalerowie po 40:O;)

Gość to znaczy
??? jak sie zachowuje stary kawaler po 40 bo nie wiem;)P

czyli wlasnie zainteresowania typu \"wypad na ryby z mamusia\" , siedzenie w domu i ogladanie durnych programow, texty \"ja nie potrzebuje juz kobiety tlyko spokoju, wyjscia do lasu na grzyby\" :P;) + ogolny zanik poczucia humoru. Pisze to na przykladzie tych 5 czy 6 28-29 latkow, ktorych znam. Nie twierdze,ze wszyscy sa tacy;);)

Gość stary kawaler lat 27
nie chodze z mamusia na ryby ale baby juz tez nie potrzebuje. poco? dla mnie baba to tylko wydatki. moze i jestem nieciekawy i nudny ale też nie zalezy mi na czyims zainteresowaniu. wole byc sam i jest ok

stary kawaler lat 27 ------> Jak mozna patrzec na kobiete pt . \"baba to tlyko wydatki\" ;) To naprawde straszne, biorad pod uwage,ze dzisiejsze \"baaby\" pracuja i same na siebie zarabiaja;) Jesli dla Ciebie jakis kwiatek to WYDATEK zamiast sprawienie przyjemnosci osobie, ktora lubimy czy tam kochamy to wspolczuje podejscia;)

Gość aas...
eh a ja mam 28 lat i tak bym sobie pozartowala ze swoim 29latkiem tu nie da rady bo on twierdzi ze juz sie staro czuje , jest taki powazny , nic tylko by o pieniadzach gadal:( raz na ruski rok zazartuje , nigdy nie zalapie moich zartow , ma spozniony refleks a ja mam taka chcec sie podroczyc wiec jak widzisz nie wszystkie sa takie